Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
budababa

Re: Uprava

Post by budababa »

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

А био је синоћ и гост на СОС каналу.

Лик обожава овакве ситуације,јер зна максимално да искористи својих пет минута у медијима.
Brick Liman

Post by Brick Liman »

budababa wrote:
Ni pogrdno skandiranje navijača Partizana nije uticalo na kompletan utisak koji je iz Humske poneo Butorović.

- Svi pominju to "pola Mađar pola ustaša", svi su se toga uhvatili. A, svi znamo da u toj pesmi ne prozivaju Vojvođane nego jednog navijača i zato nemamo na čemu da im zamerimo. Navijači Partizana, uprava i igrači Partizana pokazali su veličinu i ja im se zahvaljujem na tome - zaključio je Butorović.
Pa i da je samo jedan, treba da stane iza tog jednog. Ako uopšte veruje u to što priča...
Odlično, napredujemo, koriste se argumenti kojima su pevanje ove pesme opravdavali njeni tvorci - ubice, pripadnici kriminalne grupe alkatraz. Ja ne mogu da verujem šta izjavljuje neko ko je predsednik Vojvodine i čime se predsednik bavi. Ova izjava je toliko sramna da izaziva potrebu za povraćanjem.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
laki

Post by laki »

Mislim da do kraja ove sezone treba da uzivamo sto je vise moguce u Vosi i njenoj igri jer koliko god mi to ne priznavali, Abu nam je 50% ekipe i bez njega nas tim vise nece biti ne isti vec ni slican onome sto je sada.
Osim toga, trebalo bi i Trax i Vule da odu a oni su, slozice se vecina, okosnica naseg tima.

Jako ce tesko biti nadoknaditi odlazak druge dvojice koju sam pomenuo a kamoli Abuov odlazak.

PS: Nisam cuo kad je Bata rekao to za pola Madjar pola ustasa, ali ako jeste, ja ne znam kako covek sebi moze da dozvoli da ispadne tako pglu na tv-u?! ( Jel moze neko da napise kad je covek izgovorio taj idiotizam? )
Image
Jataganac

Post by Jataganac »

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=703227" onclick="window.open(this.href);return false;
Mi nećemo da igramo ako ne možemo da igramo u svom gradu. To ne bi bilo korektno prema našim navijačima, a i borimo se sve vreme da, ako možemo, ipak igramo pred svojom publikom. Nekako stvarno mislim da će ljudi uraditi sve da prevaziđemo taj problem jer stadion nije vlasništvo fudbalskog kluba Vojvodina već je to gradski stadion. Mi smo spremni da pomognemo maksimalno. Nadam se da ljudi u gradu imaju volju i želju da shvate naš problem i da će pomoći“, izjavio je prvi čovek Vojvodine.

„Najveće zamerke su na račun prostorija, svlačionice, sobe za doping kontrolu, za delegate. Znate da oni imaju visoke standarde koje mi ne ispunjavamo“, kaže Butorović.
Ako ne mogu da srede svlačionice i tu sobu za drogu onda ni ne treba da igramo . :roll:
ssnigd

Post by ssnigd »

Brick Liman wrote:
budababa wrote:
Ni pogrdno skandiranje navijača Partizana nije uticalo na kompletan utisak koji je iz Humske poneo Butorović.

- Svi pominju to "pola Mađar pola ustaša", svi su se toga uhvatili. A, svi znamo da u toj pesmi ne prozivaju Vojvođane nego jednog navijača i zato nemamo na čemu da im zamerimo. Navijači Partizana, uprava i igrači Partizana pokazali su veličinu i ja im se zahvaljujem na tome - zaključio je Butorović.
Pa i da je samo jedan, treba da stane iza tog jednog. Ako uopšte veruje u to što priča...
Odlično, napredujemo, koriste se argumenti kojima su pevanje ove pesme opravdavali njeni tvorci - ubice, pripadnici kriminalne grupe alkatraz. Ja ne mogu da verujem šta izjavljuje neko ko je predsednik Vojvodine i čime se predsednik bavi. Ova izjava je toliko sramna da izaziva potrebu za povraćanjem.
Rekao bih da treba da ga je sramota, ali osecaj srama treba imati :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
UNIT8

Post by UNIT8 »

Nije bilo dosta uvlacenja upravi partizana vec smo poceli i grobarima da se zahvaljujemo kad nam pevaju da smo madjari i ustase,jer se to ne odnosi na sve jel tako... :oops: :oops: :oops: kakav ne-sramotan lik,ccccccc.....
Avangarda

Post by Avangarda »

To su nasi "sportski prijatelji", malo su nas: ubijali, krali i vredjali, ali inace fina gospoda... :oops:
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Avangarda wrote:To su nasi "sportski prijatelji", malo su nas: ubijali, krali i vredjali, ali inace fina gospoda... :oops:
Све по потреби! :oops: Годинама олош и багра,који се називају навијачима,певају песму посвећену једном навијачу Војводине? Да сам он, осећао бих се веома поласкан. :pegla:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Sreća pa i partizan nema neki evropski trofej, jer bi palo i čestitanje na tome. Jedva je dočekao pobedu da ponovo uleti u prvi plan. Njemu je stvarno mesto među onim paćenicima željnim slave na Farmi i V.Bratu.
Io odio Belgrado
madda fakka

Post by madda fakka »

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=703320" onclick="window.open(this.href);return false;
I Bog je Slaninar...
borrissey

Post by borrissey »

Brick Liman wrote:
budababa wrote:

Uz ovakve i slične izjave postaje potpuno jasno zbog čega oni njegovi nepismeni orangutani šamaraju prave navijače po istoku.
milancl

Post by milancl »

http://www.b92.net/sport/rukomet/vesti. ... _id=703930" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Helm

Post by Helm »

Cestitke za taj gest. :cheers:
Milan

Post by Milan »

Pozdrav za onog koji je odgovoran za rad blagajne! Trebalo je da bude otvorena od 17h, otvorila se u 17:18h...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Post Reply