Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
vosa do groba

Re: Uprava

Post by vosa do groba »

http://www.fkvojvodina.rs/2013/04/ratko ... vojvodina/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Helm

Post by Helm »

Meni je ovo zapalo za oko:
Nemam moralno pravo da prodajem naše igrače za sitne pare i obećane procente jer FK „Vojvodina“ živi samo od transfera. Uostalom, svojevremeno smo našim rivalima nudili milione eura za Bastu, Jovetića i još neke igrače i odbijeni smo sa smeškom…Pa zašto bi mi onda radili protiv svojih interesa.
Kao sto je neko govorio ranije da posaljemo ponudu za Lazovica, evo idealne prilike. :D
Kada ponovo potegnu pricu za Abua ili Trajka evo razumnog dogovora: platite nam milion evra + Lazovica i mozete da ga vodite. :deal:
Realno bi nam momak dobro dosao, Katai ce mozda otici na kraju sezone, ovaj bi bio dostojna zamena. :mrgreen:
DUB

Post by DUB »

Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

http://www.fkvojvodina.rs/2013/04/ratko ... vojvodina/" onclick="window.open(this.href);return false;
Io odio Belgrado
Milan

Post by Milan »

Markiz, prati fabulu. Prvi post na ovoj strani...

Ocigledno je da je Bata uzet na zub od strane NS policije, sto nikako ne moze biti dobro ni za nas-navijace.

Lepo je konacno odagnati svaku sumnju i potvrditi transfer politiku prema blizancima! Sad nema nazad...
POŠTO OBRAZ ???!!!
DUB

Post by DUB »

Mislim da je NS PD u celoj prici samo instrument nekih ljudi za obracun, dal sa Batom dal sa Vojvodinom, vreme ce pokazati zasto i zbog cega?
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
shecky

Post by shecky »

Hmmm ...
Moze neko da voli Batu ili da ga mrzi ali ovo sto plava go**a rade je za linc!!!
Posto znamo da je ovde u pozadini nesto sasvim drugo sto nema veze sa sportom.. al aj da se pravimo da to nije tako...
Ako je Bata pravio neki dar mar itd itd .. zasto bi onda kazna bila npr zabrana publike? Ili mozda onih 7-8 baklji sa severa koje koliko sam zapazio su ostale na tribini svo vreme?

Na cmarakani ceo stadion u bakljama ali nema veze .. to nije greda .. btw iz kog kurca im pare za toliko baklji? I kako su uneli to sve na stadion?
Само Војводина

Post by Само Војводина »

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 25105.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Bata u zanosu pravdoljublja. :pijanac:
Casual

Post by Casual »

Само Војводина wrote:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 25105.html

Mora da podrzi redovne goste hotela Park.
Volem Vošu!
madda fakka

Post by madda fakka »

Само Војводина wrote:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 25105.html

Ko god da je direktor/sef/gazda marketinga/PR sluzbe odlicno radi svoj posao... Koliko je samo clanaka sa presjednikovom fotografijom izaslo u raznim medijima od kada smo dobili nkp? ;) Ja sam rekao da se pojavi obucen kao klovn u nekoj ustanovi za decu, apsolutno bi ljudi krenuli da prate svaki njegov, a samim time, korak naseg kluba. Nemojte me pogresno shvatiti ali ove pohvale su iskljucivo marketingu namenjene :) Nego jel ima neko adresu gde da posaljem CV za radno mesto sportskog direktora? :mrgreen:

P.S. primetio sam na fotografiji (levo) deo glave tamnopute osobe. Bog te covece lici taj deo na Baraka Obamu :devil:
I Bog je Slaninar...
budababa

Post by budababa »

SPORTAL.RS: Apija tužio Vojvodinu

Strpljenju je došao kraj. Stiven Liroj Apija tužio je novosadsku Vojvodinu, čiji član je bio 2012. godine, zbog neisplaćenih rata i premija koje su mu "lale" bile dužne po ugovoru. Apija, bivši član Udinezea, Breše, Parme, Juventusa, Ćezene, Bolonje i Fenerbahčea, čekao je godinu dana da mu novosadski klub ispuni sve na šta su se dogovorili kad je dolazio, a pošto se klub sa "Karađorđa" oglušio, usledila je tužba.

Inače, bivši reprezentativac Gane, za koju je odigrao 69 utakmica, još nije okačio kopačke o klin, iako je trenutno bez kluba.
http://sportal.rs/news.php?news=99295
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Milan

Post by Milan »

Nemoguće! Predsednik je rekao da nismo nikome dužni ni dinara... Apija, dju.bre jedno!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Obrisao Sportal tu vest. :?
One and only

Post by One and only »

Znam da skoro necete otici iz kluba, ali vas molim da dok god ste vi na celu, svake naredne sezone odmah istupite iz kup takmicenja. Nemojte nam vise mazati oci, nemojte nas muciti i skracivati nam zivote.
United of Vojvodina
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ma njima kup super posluzi, kao "nama je kup prioritet, prvenstvo nije vazno", onda izvodimo B-tim protiv Kule, prosipamo bodove protiv Slobode, ovog-onog, ma kome je to jos bitno, KUP JE NAS, e brale onda dodje i taj kup pa se useremo u gace. Ljudi, sa njima NIKADA necemo nista osvojiti, njima je ovo idealno - vecito treci, od alternative blizanackom sistemu postali smo njegov nerazdvojni deo.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Post Reply