Kup Srbije - sezona 2012/13

Locked

Koliki je domet Vojvodine ove sezone, što se tiče kupa?

Poll ended at Tue Sep 25, 2012 4:06 pm

Kup je naš, ovaj put stvarno!
25
42%
Igraćemo finale i opet ga izgubiti...
10
17%
Dve utakmice polufinala su nam limit.
14
23%
Ispadamo u četvrtfinalu ili ranije.
11
18%

Total votes: 60

Helm

Re: Finale Kupa: Vojvodina-Jagodina, 8. maj

Post by Helm »

Milan wrote:Isto tako, predlozio bih dodeljivanje istocne tribine svim navijacima iz Novog Sada...
U potpunosti podrazavam.

Inace, ako ne bude vecernji termin, valja se organizovati neki protest.
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Predlažem bojkot cirkusantskog finala kupa, koje je izgubilo svaki legitimitet (a koji mu dajemo još samo mi našim diletantskim insistiranjem na njegovom osvajanju) one godine kad nas je država pokrala protivu njezinog kluba vojske, ukoliko se kao uslov za podizanje karata za finale traži davanje imena, prezimena i JMBG-a, kao što je to bio slučaj u revanšu polufinala.
Da li je iko, u ovoj neopravdanoj euforiji oko još jednog finala kupa, svestan implikacija pristajanja na ovakav tretman? Da li želimo da živimo u policijskoj državi u kojoj se ne poštuje osnovno ljudsko pravo na privatnost, pa čak i po cenu osvajanja diletantskog takmičenja kakvo je kup Srbije? Da li je u nama ostalo imalo one prave navijačke svesti ili ćemo se povinovati svakoj manipulaciji uprave i policije?
Takođe, apelujem na sve ljude koji imaju navijačke svesti i elementarnih finansijskih mogućnosti da na ovu tekmu, kao i na sva ostala gostovanja idu o svom trošku, a ne autobusima koje je platila uprava kluba čime svoje navijače stavlja u zavistan odnos i onemogućava svaku kritiku i suprotstavljanje samovolji pojedinaca.
ENDE
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Како је било на задњем финалу, јел се и тада морао дати ЈМБГ?
У сваком случају, то је страшно.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Milan

Post by Milan »

I tada su se davali podaci...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Milan wrote:I tada su se davali podaci...
Zaista ne mogu sa sigurnošću da tvrdim ni jedno ni drugo, ali nešto se ne sećam da sam davao podatke, štaviše, mislim da mi je neko drugi tada uzeo kartu, što je po novo uspostavljenim pravilima nemoguće.
Mislim da se nikom osim nas ovo ne traži, molio bih da ako neko ima saznanja kako je to kod navijača ostalih klubova napiše to ovde. Ako i na ovo pristanemo, pogotovo sada kada ćemo biti u poziciji da imamo masu od nekoliko soma ljudi, onda bolje da se sami rasformiramo i krenemo da pratimo neko kuglanje ili badminton.
Mislim da je sasvim opravdano i vrlo izvodljivo saopštiti savezu, upravi, MUP-u, ili kome već treba, da j*** si mater sa tim uzimanjem podataka.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Passion

Post by Passion »

С обзиром да сам тада узимао карту за себе и још пар људи, са сигурношћу могу да кажем да је тада за преузимање карте било потребно име и презиме и ЈМБГ.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
DUB

Post by DUB »

Prijave bile u Firminom shop-u, davao se jmbg
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Pikado

Post by Pikado »

Mozes misliti , iskoristice nase podatke za sledece izbore ili nesto slicno . Najbitnije je to da cemo mi kup da osvojimo!
Nikola

Post by Nikola »

Razumem ja sve to, ali treba racunati na nove i mlade navijace, na samopouzdanje omladinaca, na cenu starijih igraca, na rejting kluba itd.
ПУШТАМ КИШУ!
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Mali off vezan za polufinale...Gledao sam na Sos-u neki izvestaj i mislim da ako sam dobro video da je igracima u svlacionici cestitao pobedu gradonacelnik Novog Sada i pozeleo im da donesu kup.Da li je jos neko to video ili ja gresim...ali to je ok situacija da se grad interesuje za klub...
borrissey

Post by borrissey »

Davao se JMBG za finale kupa pre dve godine. To jeste strašno, ali uzimaju se podaci i kada potpisuješ bilo koju peticiju, političku, ili nepolitičku. Iskreno, fućka mi se što imaju moj jmbg, otkad imamo lične sa čipom, svako dalje naivno insistiranje na tzv. privatnosti je šarena laža.
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

Kad ce vise objaviti taj termin,kakvih pola sedam bre?! Mora da nas bude vise nego pre 2 godine,nemoj da nas neko cuje da kazemo da ce nas biti manje od curana pa to bi bilo tragikomicno. :shock:
shecky

Post by shecky »

Razumem ovo za jebomajkubeogradu ,ali ispade da svako ko zeli na tekmu ,vec u startu je osumljicen??!!
Pa jb ne ide se na ratiste ili u Nemacku!!
johnny

Post by johnny »

U čemu je smisao bojkota i negodovanja kada smo u evidenciji odavno?

Za tzv.rukovodstvo sve stoji rečeno, još i gore...
shecky

Post by shecky »

Elem jedna nevezusa.. jel moze negde da se skine cela tekma protiv ofke ali prva tekma kod nas.. ?
Locked