Kup Srbije - sezona 2012/13
Re: Finale Kupa: Vojvodina-Jagodina, 8. maj
Finale počinje u 20:30!
- madda fakka
Nije da ti ne verujem ali zanima me da li ti je izvor verodostojanOasis wrote:Finale počinje u 20:30!

I Bog je Slaninar...
- Ken mahniti
Potvrdjeno na zvanicnom sajtu,Jagodina formalni domacinmadda fakka wrote:Nije da ti ne verujem ali zanima me da li ti je izvor verodostojanOasis wrote:Finale počinje u 20:30!

Da se ne lazemo, svako ko je bar jednom otisao autobusom sa Firmom na gostovanje, je ubelezen u tefter kod policije i tu je svakoj raspravi kraj.
A za finale jebenog kupa, se uvek mogu dati lazni podaci ionako to niko ne proverava
A za finale jebenog kupa, se uvek mogu dati lazni podaci ionako to niko ne proverava

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- madda fakka
HvalaKen mahniti wrote:Potvrdjeno na zvanicnom sajtu,Jagodina formalni domacinmadda fakka wrote:Nije da ti ne verujem ali zanima me da li ti je izvor verodostojanOasis wrote:Finale počinje u 20:30!Imamo lep skor u gostima ove sezone

I Bog je Slaninar...
- Toto Riina
Ocekujem da nas ode iz inata jos vide nego 2011. Niko nista nece pokloniti Vojvodini, a jedan debeli, celavi glavonja- najavio trofej jos pre zreba 1/4 finala.
Idemo Slaninari!
Idemo Slaninari!
- Red Marquis
- Moderator
http://www.mondo.rs/s287463/Sport/Fudba ... novac.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i detalja.
Navijači Vojvodine biće smešteni na bočnim delovima Zapadne tribine ka Severu i na Severnoj tribini. S druge strane, za navijače Jagodine rezervisani su bočni delovi Istočne tribine.
Žao mi je što nismo dobili istok, ali i ovo deljenje na zapad i sever mi nije baš po volji. Ovo je bila odlična prilika da im napunimo sever, koji je kapaciteta negde oko 6000, možda nešto više, ako se ne varam...
Evo i detalja.
Navijači Vojvodine biće smešteni na bočnim delovima Zapadne tribine ka Severu i na Severnoj tribini. S druge strane, za navijače Jagodine rezervisani su bočni delovi Istočne tribine.
Žao mi je što nismo dobili istok, ali i ovo deljenje na zapad i sever mi nije baš po volji. Ovo je bila odlična prilika da im napunimo sever, koji je kapaciteta negde oko 6000, možda nešto više, ako se ne varam...
Io odio Belgrado
Kako to misle "na bocnim delovima zapadne tribine"? Sta, deo zapada do juga, zatim praznina, pa deo zapada do severa??? Po meni, mislim da bi nam bila dovoljna samo severna tribina, a tako bi se obezbedila i bolja podrska igracima. Ako samo Firma ode na sever, a ostali na zapad, verovatno ce biti losija atmosfera. Zato sam i predlagao samo istok...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Ja na ovo gledam sa pozicije optimiste.Red Marquis wrote: Žao mi je što nismo dobili istok, ali i ovo deljenje na zapad i sever mi nije baš po volji. Ovo je bila odlična prilika da im napunimo sever, koji je kapaciteta negde oko 6000, možda nešto više, ako se ne varam...
Bice nas toliko da nam nece biti dovoljna samo jedna tribina zato su nam dali dve

-
Kakvo je ovo deljenje i cemu to?
Ko god pristane na to ne veliki kreten,uz duzno postovanje
Sto pre uloziti protest na tu odluku,ako je uopste istinita!
Ko god pristane na to ne veliki kreten,uz duzno postovanje

Љубав и страст,јачају с' годинама!
Pretpostavljam da ce nas trpati na sever, pa jedino u slucaju da ne stanemo svi tamo ostatak ce smestiti na zapad.
- Toto Riina
Na severu nam je svima i mesto!
KUP JE NAS!
KUP JE NAS!
Нисам баш сигуран како то мисле, можда је стварно само за случај да нас буде превише за сам север, томе се бар надам.
СВИ НА СЕВЕР, СВИ К'О ЈЕДАН, ЗА ВЕЧЕРУ ИМАМО ПЕЧЕНЕ ЋУРАНЕ!!
СВИ НА СЕВЕР, СВИ К'О ЈЕДАН, ЗА ВЕЧЕРУ ИМАМО ПЕЧЕНЕ ЋУРАНЕ!!

Verujem da su nas tu smestili jer se tu necemo videti na tv snimku - bice ono 'doslo je nekih 1500 Novosadjana placenim busevima' i te fore. I 2011. godine su isto pokusali, ali bilo je smesno jer smo na istoku ipak bili previse upadljivi.
Razlog vise da se ode na finale!
Razlog vise da se ode na finale!
-
Uz dužno poštovanje i bez ikakve indicije da te uvredim, ali šta je sa tobom?duh slaninara wrote:Kakvo je ovo deljenje i cemu to?
Ko god pristane na to ne veliki kreten,uz duzno postovanje![]()
Kakvi protesti, kakve žalbe, kakva pristajanja, kakvi kreteni, kakkva borba sa vetrenjačama?
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!