Novosti wrote:Vojvodina sprema konvoj navijača za Beograd
U gradovima Vojvodine vlada ogromno interesovanje za finale Kupa Srbije, 8. maja na stadionu Partizana, pa je u prethodnih nekoliko dana u klupske prostorije fudbalskog centra “Vujadin Boškov” pristiglo na stotine mejlova i telefonskih poziva navijača koji bi da podrže novosadskog superligaša u meču sa Jagodinom.
Sekretar kluba Aleksandar Vlaškalić potvrdio je da će Novosađani obezbediti prevoz i ulaznice svim zainteresovanim navijačima iz Sombora, Bačke Palanke, Čoke, Odžaka, Zrenjanina, Bačkog Petrovca, Vrbasa, Bečeja, Palića, Gospođinaca, Žablja, Bača, Apatina, Bačkog Gradišta, Rume, Šida, Beočina, Sremskih Karlovaca, Žitišta, Kisača, Kikinde i Sente odakle će se organizovano autobusima krenuti put stadiona Partizana.
- Navijači Vojvodine iz tih gradova treba da rezervišu autobuse i naprave spiskove putnika a Vojvodina obezbeđuje ulaznice i plaća troškove. Do juče je rezervisano 18 autobusa iz tih mesta, a pretpostavka je da će nam trebati bar još dva puta toliko. Najave su da će samo iz Novog Sada krenuti više od 30 autobusa. Takođe, oni koji bi da putuju sopstvenim prevozom, potrebno je da se jave za ulaznice, koje će ih čekati na stadionu - objasnio je Vlaškalić.
Kup Srbije - sezona 2012/13
Re: Finale Kupa: Vojvodina-Jagodina, 8. maj
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Da li ovo što će distribucija karti biti na dva mesta znači da će se na jednom deliti karte za jednu tribinu a na drugom za drugu?
Takođe, nakon svojevrsne mentalne gimnastike, osećam potrebu da iznesem tok svojih misli, a vezano za žigosanje i evidentiranje ljudi pri preuzimanju karti.
Podržavam princip 1 karta uz 1 lični dokument, iz jednostavnog razloga što se time izbegava ono što imamo sad sa besplatnim ulazom, da ljudi uzimaju 5 puta više karata nego što im zaista treba, u fazonu "možda će trebati". Takođe smanjuje se broj preuzetih karti od strane onih koji su u fazonu "možda ću ići", uzeće zu jednu a ne još 6 za njih 6 koji će isto možda ići.
Takođe, nakon svojevrsne mentalne gimnastike, osećam potrebu da iznesem tok svojih misli, a vezano za žigosanje i evidentiranje ljudi pri preuzimanju karti.
Podržavam princip 1 karta uz 1 lični dokument, iz jednostavnog razloga što se time izbegava ono što imamo sad sa besplatnim ulazom, da ljudi uzimaju 5 puta više karata nego što im zaista treba, u fazonu "možda će trebati". Takođe smanjuje se broj preuzetih karti od strane onih koji su u fazonu "možda ću ići", uzeće zu jednu a ne još 6 za njih 6 koji će isto možda ići.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Ljudi da li je moguće da je već rezervisano 18 autobusa iz ostalih mesta? Ne mogu da verujem da nas ima toliko po Vojvodini. Očekujem i bar dva busa iz Banja Luke od braće Lešinara. Plus koliko će ljudi ići u sopstvenoj režiji sa kombijima, automobilima... ako stvarno odziv bude ovakav nije isključeno da se prebaci cifra od onog čuvenog finala kad smo pokradeni na čmarakani.budababa wrote:Novosti wrote:Vojvodina sprema konvoj navijača za Beograd
U gradovima Vojvodine vlada ogromno interesovanje za finale Kupa Srbije, 8. maja na stadionu Partizana, pa je u prethodnih nekoliko dana u klupske prostorije fudbalskog centra “Vujadin Boškov” pristiglo na stotine mejlova i telefonskih poziva navijača koji bi da podrže novosadskog superligaša u meču sa Jagodinom.
Sekretar kluba Aleksandar Vlaškalić potvrdio je da će Novosađani obezbediti prevoz i ulaznice svim zainteresovanim navijačima iz Sombora, Bačke Palanke, Čoke, Odžaka, Zrenjanina, Bačkog Petrovca, Vrbasa, Bečeja, Palića, Gospođinaca, Žablja, Bača, Apatina, Bačkog Gradišta, Rume, Šida, Beočina, Sremskih Karlovaca, Žitišta, Kisača, Kikinde i Sente odakle će se organizovano autobusima krenuti put stadiona Partizana.
- Navijači Vojvodine iz tih gradova treba da rezervišu autobuse i naprave spiskove putnika a Vojvodina obezbeđuje ulaznice i plaća troškove. Do juče je rezervisano 18 autobusa iz tih mesta, a pretpostavka je da će nam trebati bar još dva puta toliko. Najave su da će samo iz Novog Sada krenuti više od 30 autobusa. Takođe, oni koji bi da putuju sopstvenim prevozom, potrebno je da se jave za ulaznice, koje će ih čekati na stadionu - objasnio je Vlaškalić.
Ima brate ima, velika je ekspanzija Slaninara u manjim mestima vec par godina unazad. Zasitili se ljudi blizanaca i da im se prodaju muda umesto bubrega. Sto rek'o Bob Marli - mozes neke ljude lagati neko vreme ali ne mozes sve ljude lagati sve vreme...Mare wrote:Ljudi da li je moguće da je već rezervisano 18 autobusa iz ostalih mesta? Ne mogu da verujem da nas ima toliko po Vojvodini.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Sanjao sam 10 000 slaninarskih dusa na jna i pobedu u ludoj atmosferi!
ПУШТАМ КИШУ!
Пријаве за Финале купа почињу у понедељак 29.04. Позивамо све навијаче да се пријаве, шоп ће радити од 12-20ч. Апелујемо на све који себе сматрају Фирмом и навијачима да дођу и пријаве се у Фирмином шопу, а такође позивамо све симпатизере да се пријаве на благајни стадиона због боље организације превоза.
МИ СМО ЈЕДНО ТО ЈЕ НАША СНАГА!
ФИРМА 1989
МИ СМО ЈЕДНО ТО ЈЕ НАША СНАГА!
ФИРМА 1989
Cekajte sad mi nesto nije jasno...
Ako distribucija karata pocinje 29og ,kako je onda rezervisano vec 18 autobusa?
I ako sam dobro razumeo svih 18 je za sada za navijace van NS?? o0
I 30 iz NS za sad, to znaci 48 komada for now?
Ako distribucija karata pocinje 29og ,kako je onda rezervisano vec 18 autobusa?
I ako sam dobro razumeo svih 18 je za sada za navijace van NS?? o0
I 30 iz NS za sad, to znaci 48 komada for now?
Vojvodinasi van Novog Sada su se prijavili ranije. Organizovanje prevoza nema veze sa kartama.
ПУШТАМ КИШУ!
Mhm.. malo sam se pogubio posto nije bilo logicno to sto je napisano/izjavljeno.
Moram priznati da i meni ovo zvuci kao naucna fantastika, ako krene bus bar iz tri mesta od ovih koja su navedena bicu zadovoljan. 

Ljudi ne treba se prepaliti .. bice nas kolko nas bude.. bitno je da bude dobro navijanje i da osvojimo vise taj j... kup!
Jos jednom.. znaci posebno se radi rezervacija busa i posebno dizanje karte za tekmu?..
Jos jednom.. znaci posebno se radi rezervacija busa i posebno dizanje karte za tekmu?..
Ne, otkud sada ta informacija? Kada dodjes da se prijavis dobijas kartu i broj busa.
Zahvaljujem
inace btw msm da sam negde tako procitao.. pa kontam reko zasto se komplikuje..

Samo je obezbedjen prevoz iz tih mesta, niko ne kaze da ce autobusi iz tih mesta doputovati puni na jna. Cak sta vise, mislim da ce prosek putnika po autobusu iz manjih sredina biti nizak, ali necu da mracim dalje....... MA IMA DA NAS ODE 15 TISUCA!

Moguće je da će što Laki kaže iz manjih mesta biti nepopunjeni autobusi. Što se konkretno Sombora tiče, pojavila se informacija da su već 2 autobusa puna. Ima ovde dosta starijih simpatizera Voše, ali opet 2 autobusa za ovako kratko vreme deluje mi kao napumpana vest. Zato ću se ja potruditi da kao i uvek dođem do Ns, pa odatle busom,
Htedoh da kažem sledeće: Prevoz besplatan, karta besplatna, što je džabe i Bogu je drago, bojim se da ne bude nekih koji dođu da ubiju vreme, a navijaju znamo već za koga.
Htedoh da kažem sledeće: Prevoz besplatan, karta besplatna, što je džabe i Bogu je drago, bojim se da ne bude nekih koji dođu da ubiju vreme, a navijaju znamo već za koga.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...