Kada admini srede fotke koje sam poslao, slobodno mogu da izbrisu post.

Pleč (trenutno) izgleda kao mesarski pomoćnik.Kad stiže taj Kamerunac (jel i on štoper?) i Pekara ?(Pekara vrati se, sve ti je oproštenopodbara wrote:Preuzeto sa naslovne strane-Veliko hvala Sivoj Eminenciji
Što se tiče Brazilca Pleča, vidi se da je u pitanju školovan i iskusan igrač sa velikim potencijalom ali i da je daleko od fizičke forme koja bi mu omogućila mesto standardnog prvotimca.
Slike sa utakmice možete očekivati u toku večeri!
Jeste!Koral wrote:Jel ovaj broj 14 taj reprezentativac Ugande iz Srema, sto je bio kod nas na probi, cini mi se Visente?
Ako igrača na probi metneš u drugi tim, znaj da probu proći neće!Koral wrote:Od njegovog dovodjenja nista?
Mario je sutirao slobodnjak (sut nista posebno) lopta je preletela zivi zid i tad na nju skace jedan igrac Srema i udara jeglavom (u cilju da je izbije) tako da lopta menja pravac (u dijagonalu),dobija ubrzanje i zakucava se u mrezi,dok golman nemocno siri ruke na drugom kraju gola gde bi,rekao bih,sa sigurnoscu uhvatio Mariovu loptu.A gol koji smo primili je nekako suvise jeftin....budababa wrote:Kako smo mi uopste postigli gol, jel' slobodnjak Maria ili autogol Tatomirovica (Dnevnik)?