1. kolo 24/25: Tekstilac – VOJVODINA 1:3 (0:1)

Locked
Turija

Re: 1. kolo 24/25: Tekstilac – VOJVODINA 1:3 (0:1)

Post by Turija »

Milan wrote: Mon Jul 22, 2024 1:53 pm
Što se Veličkovića tiče, već sad izgleda ozbiljno na terenu, tako da je na zimu spreman za crvenu zvezdu.
Upravo to, samo treba da docekamo prelazni rok za potvrdu.

Sada ce se mnogi forumasi nakostresiti, kad spomenem komentar na Mozzartu, gde je jedan momak napisao, da su nam ga samo prepustili na razigravanje?
A, verovatno je to isto i ono sto je Deep napisao, da ce precutati?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
čeda_maraš

Post by čeda_maraš »

Samo da podsetim,da smo ranije bodove gubili od Surdulice,Spartaka,Željezničara,Metalca... da ne nadbrajam i zato ovoj pobedi ne treba gledati u zube.TSC je sve velike utakmice skoro izgubio a bodove je sakupio na uslovno malim klubovima.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

ОФАН­ЗИ­ВОМ И ПО­СЕ­ДОМ НА ПРЕ­МИ­ЈЕ­РИ, ВОЈ­ВО­ДИ­НА ОСВО­ЈИ­ЛА ЧИ­ТАВ ПЛЕН ПРО­ТИВ ТЕК­СТИЛ­ЦА Игра­чи се ме­ња­ју, стил оста­је исти

https://www.dnevnik.rs/index.php/sport/ ... v-plen-pro

Image
Maki

Post by Maki »

Nisam gledao uživo, ali sam s pažnjom pročitao komentare forumaša koji su bili na licu mesta. Nisu ispunjena moja očekivanja da ćemo ispratiti rivala u Odžake s petardom i zasesti na vrh tabele, ali je zato Veličković višestruko prevazišao moja očekivanja. Ako će on svaku ovako igrati, onda je ubedljivo najveće pojačanje ovog leta. Ostale novajlije ništa spektakularno, čak ni Drobnjak koji je igrao verovatno zato što je neko došao da ga gleda i odvede. Za debi, sasvim solidno, ali da me neko ubedi da Bandović stavi mladog igrača na debi od prvog minuta svojom voljom, a pritom je u dva ciklusa priprema razigravao Sukačeva i druge bonuse, koji nisu dobili ni 30 sekundi poverenja ove kalendarske godine, ma hajde... :roll:
Ono za šta bih pohvalio Bandovića je postojanje ubojitog sistema u napadu gde desetka posle dubinskih lopti ulazi u opasne gol šanse, Veličko i posle Radulović su uputili skoro sve šuteve u okvir ili ostajali 1 na 1 sa golmanom.
Wild Srem

Post by Wild Srem »

Nisam hteo da komentarisem dresove ali sad posle nekog vremena sto kaze kad su se slegli utisci sam misljenja da kad bi umesto J (jome) bila plava zvezda da bi dres bio jako dobar, bukvalno grb u dresu, ovako mi nekako deluju vasarski i da kazem neka lazna (wanna be) Vojvodina iz nizih liga, i da, pricam za dres kao dres bez sponzora, ovako svakako izgleda bezveze.
Locked