Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
DUB

Post by DUB »

Uvek sa tobom wrote: i ja bi najvise voleo da vidim Spartu iz Praga
nadam se da je samo lapsus u pitanju... :wink:
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

DUB wrote:
Uvek sa tobom wrote: i ja bi najvise voleo da vidim Spartu iz Praga
nadam se da je samo lapsus u pitanju... :wink:
:oops: izvinjavam se mislio sam na Slaviju naravno ...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Ja bi voleo kad bi pokusali da dovedemo Seltik,ipak je dvomec sa njima najznacajniji u nasoj istoriji,bar kad su u pitanju evropski mecevi.A i oni su te godine osvojili Kup sampiona i mi smo im na tom pobednickom putu bili najtezi protivnik tako da verujem da bi postojale velike sanse za njihov pozitivan odgovor.Sto se tice Mihajlovica,nema smisla da ga vredjamo,ako zeli da pomogne neka pomogne.Nisam pristalica savremenog fudbala i onoga sto on donosi,ali ipak Inter je Inter i samim tim ne treba isticati koliko je znacajno za klub i njegovu afirmaciju u sirim okvirima dolazak jednog tako mocnog kluba.Sto se tice Slavije tu dileme nema,treba uciniti sve da i oni budu deo proslave!!!
Milan

Post by Milan »

Ako se toliko kunemo u tradiciju (a većina nas to radi), nema onda šta da se priča o raznim Interima, Hamburzima..., samo Slavija iz Praga dolazi u obzir. Možda manje zvučno ime za debeloguzane Novog Sada, koji bi preplavili Karađorđe u slučaju da im siniša mihajlović dovede Intera, ali svakako najlepši protivnik za sve iskrene zaljubljenike u Vošu.

http://sportservis.pressonline.rs/wsw/i ... 1&ni=19872

Ako se ne varam, potpisnik ovog teksta je član našeg Foruma, pa bi eventualno mogao napisati nešto više o ovome...
POŠTO OBRAZ ???!!!
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Тријагонал Славија, Селтик и Војводина. Предигра млађе категорије, Шајкаш из Ковиља и Војводина!
Turija

Post by Turija »

Samo Slavija Prag (kako reče Milan) dolazi u obzir - bez rasprave.
Ako će biti jedna utakmica, dakle, onda znamo ko će nam uveličati Stogodišnjicu postojanja ( predigra Šajkaš iz Kovilja- Vojvodina Drugi tim).
Međutim, ako se planira (trodnevni) turnir (triagonal), onda bi se potpuno složio sa Antoniom Kasanom (Seltik, kao treći učesnik).
Ako se planira dvodnevni turnir, onda bih voleo da vidim Gojka, Laneta i Krasića (sa svojim timovima) na našem Stadionu, uz neizostavnu Slaviju, a ne ponovo Inter i Sinišu :roll: (bili su već - onomad).
Last edited by Turija on Mon Feb 28, 2011 8:36 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Може и она италијанска варијанта свако са сваким по 45 минута и све у једном дану, или вечери још боље (ваљда ће бити рефлектори до 2014 )! :)
car jovan

Post by car jovan »

Е а ја бих највише волео Барселону!А бићу срећан ако уопште неко дође:
Minja
Administrator

Post by Minja »

Slavija je jedini tim koji MORA da gostuje na stoti rodjendan. Na tu utakmicu ce doci ljudi kojima je Vojvodina u srcu.

Na Inter ili tako neki klub doci ce svi ostali, jer ce hteti da vide Inter, a ne Vojvodinu.
Last edited by Minja on Thu Mar 03, 2011 1:02 am, edited 1 time in total.
KoKanidja

Post by KoKanidja »

И да БУКВАЛНО свака особа на стадиону буде у црвено-белом дресу или мајици, и судије и играчи оба тима, па нек играју макар полувреме тако :D
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Владика
Administrator

Post by Владика »

Minja wrote:Slavija je jedini tim koji MORA da gostuje na stoti rodjendan. Na tu utakmicu ce doci ljudi kojima je Vojvodina u srcu.
Ја бих додао и Шајкаш из Ковиља.
Minja
Administrator

Post by Minja »

Slazem se!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Šajkaš Kovilj, Glasgow Celtic FC, SK Slavia Praha, FK Vojvodina. Zašto našem istorijski neizostavnom klubu iz Kovilja ne bi obezbedili dve ogromne utakmice, protiv Slavije i Seltika? I to možda baš u Kovilju?

1. kolo :

Kovilj: Šajkaš - Vojvodina
Karađorđe: Slavija Prag - Seltik

2. kolo:

Kovilj: Šajkaš - Seltik
Karađorđe: Vojvodina - Slavija Prag

3. kolo:

Kovilj: Šajkaš - Slavija Prag
Karađorđe: Vojvodina - Seltik

Zvuči li nerealno?
Mislim da bi to doprinelo kompletnom spektaklu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
limanfkv

Post by limanfkv »

Bice mi drago ako ne `mrem od gladi do daleke 2014. godine. Ili od prica o dalekoj 2014.
0.0625
Minja
Administrator

Post by Minja »

Gosn Podbara, fenomenalna ideja za turnir, i da se bar jedna utakmica igra u KOVILJU. Tamo je sve i pocelo.

!!!!!!!
Post Reply