gospodinFKV wrote: ↑Sun Sep 29, 2024 6:14 pm Ovde se ne zna nista. Igra ko kako hoce, i zato im Krtolica odgovara, a Bandovic nije.
Zanimljivo zapažanje o kom bi valjalo promisliti.
Nevezano za to, u 9 utakmica smo osvojili 12 bodova.

gospodinFKV wrote: ↑Sun Sep 29, 2024 6:14 pm Ovde se ne zna nista. Igra ko kako hoce, i zato im Krtolica odgovara, a Bandovic nije.
Потписујем све.
Na Gocmanca sam mislio samo zbog debilnog pravila o 2 bonusa. Za koje smo poltronski glasaligospodinFKV wrote: ↑Sun Sep 29, 2024 6:14 pm 2. Ja sam video tri gola u nasoj mrezi, od kojih je jedan odgovornost Rosica. Ovi pozivi da se decko preseli na klupu, nakon tri uzastopne utakmice bez primljenog gola, su mi neverovatni. I onda mi hocemo da razvijamo klince...pa ovaj forum ne moze jednu losu utakmicu da istrpi.![]()
Ovo za trenera i igru se apsolutno slažem.vdn slaninar wrote: ↑Sun Sep 29, 2024 9:30 pm Тренер кеса,ништа,нула.Имамо добре играче,за нашу лигу квалитетне појединце,ал нема борбености и жеље за победом.Џабе имена ако се терен не преоре,то је у нашој лиги један од одлучујућих фактора,без борбености нема резултата.Нема високог ритма који меље противника,нема притиска на гол противника.
Драго ми је што је Величковић дао гол,добиће на самопоуздању,једино позитивно синоћ.
Ako pod ozbiljnim trenerom ekipa u klubu razmislja o Lalatovicu, onda da ugasimo svetlo odmah.Salvador wrote: ↑Sun Sep 29, 2024 10:00 pmOvo za trenera i igru se apsolutno slažem.vdn slaninar wrote: ↑Sun Sep 29, 2024 9:30 pm Тренер кеса,ништа,нула.Имамо добре играче,за нашу лигу квалитетне појединце,ал нема борбености и жеље за победом.Џабе имена ако се терен не преоре,то је у нашој лиги један од одлучујућих фактора,без борбености нема резултата.Нема високог ритма који меље противника,нема притиска на гол противника.
Драго ми је што је Величковић дао гол,добиће на самопоуздању,једино позитивно синоћ.
Ipak nam treba jedan ozbiljan trener da bi se ulaganje u sve ove igrače isplatilo.