Ja sam uvek isao na istok i nikad nisam imao sezonsku.. a karta je u zadnjih par godina bila 200din. Tako da je cena ISTA.
Pa ja znam da sam placao 100 dinara,a opet nisam stoprocetno siguran.johnny wrote:CELE sezone je ulaznica za istok bila 100 (sto) dinara!!!
Laz i prevara!!!
Koliko se ja secam,cena je bila 300,200,100 sve do one utakmice kada zbog snega nije bila otvorena istocna tribina i kada je zbog toga spustena cena karte za zapad na 200 din! Nakon toga,cena za zapad je ostala 200,a za istok spustena na 100 din! Evo,valjda sam pomogao da se razresi misterija,ako i mene secanje sluzi!vojvodina jedna jedina wrote:Pa ja znam da sam placao 100 dinara,a opet nisam stoprocetno siguran.johnny wrote:CELE sezone je ulaznica za istok bila 100 (sto) dinara!!!
Laz i prevara!!!
Ne mogu da verujem da ni oko cena ulaznica ne mozemo da se slozimo...
Za sada ne, klub će izaći sa zvaničnim cenovnikom, a karte će se gotovo sigurno prodavati samo u SC "Vujadin Boškov" i to u neko debilno vreme (tipa 10-14h). Kao i uvekAndreyos wrote:Zna li iko,da li u NS može da se kupi sezonska za Zapad?
Rekordna poseta na chatu... mozda bi mogli opet da krenemo sa ovim druzenjima? Verujem da bi nas bilo mnooogo vise...:) wrote:I u Dnevniku je pisalo o chat susretima i prenosili su pojedine delove istih. Nije nas bilo mnogo, al bilo nam je lepo