Transferi
- churguzijanac
Re: Transferi
Da li Zilkic iz Pazara potpisao?
http://www.mozzartsport.com/vesti/ovi-i ... -nula-evra" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam koliko je realno, ali svi osim Zigare i Luneta
bi predstavljali pojacanje.
Ne znam koliko je realno, ali svi osim Zigare i Luneta

Aл би нам Карагунис легао ко кец на 11MiSmoFKV! wrote:http://www.mozzartsport.com/vesti/ovi-i ... -nula-evra
Ne znam koliko je realno, ali svi osim Zigare i Lunetabi predstavljali pojacanje.

Pola prezimena sigurno potpisuje za nasДушанСП wrote: Aл би нам Карагунис легао ко кец на 11

- gospodinFKV
Mislis za stub srBstva? Eno, 'provereno' stizu Zigara i Lukovic, odbranice titulu, a dogodine BariiiiiiVoja wrote:Pola prezimena sigurno potpisuje za nasДушанСП wrote: Aл би нам Карагунис легао ко кец на 11

DobarVoja wrote:Pola prezimena sigurno potpisuje za nasДушанСП wrote: Aл би нам Карагунис легао ко кец на 11

0.0625
Kiklovac iz Zete suvi prosek, verovatno doveden od strane nekog od pomocnika sportskog direktora. A svi skupa i dalje nisu uspeli da potpisu dva omladinca Curka i malog Pazarca. Amaterizam. Mojsilovic je i dalje u Klubu, igrao je trening utakmicu, a zahvalili su se Buacu. Verovatno nema odgovarajuceg menadzera, na stranu to sto je Slaninar i bolji od 80% ekipe. Dzimi, Jovanicu, Vlaskalicu, Capelja, Petrovicu, Milice, Tomo, Sarane, odlazite!
- churguzijanac
Zilkic i Curko igrali za omladince. Izgleda da su sa njima potpisani ugovori... Neverovatno je da niko iz kluba ne nadje za shodno da informise navijace i simpatizere o novim igracima!Matador wrote:Kiklovac iz Zete suvi prosek, verovatno doveden od strane nekog od pomocnika sportskog direktora. A svi skupa i dalje nisu uspeli da potpisu dva omladinca Curka i malog Pazarca. Amaterizam. Mojsilovic je i dalje u Klubu, igrao je trening utakmicu, a zahvalili su se Buacu. Verovatno nema odgovarajuceg menadzera, na stranu to sto je Slaninar i bolji od 80% ekipe. Dzimi, Jovanicu, Vlaskalicu, Capelja, Petrovicu, Milice, Tomo, Sarane, odlazite!
Sta bi tek bilo da se ne radi transparentno... 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Igrac iz Zete je mafijasko-reketaska prica iz CG.
A Milica Radmilovic(Mrka) je jedna od nas! B-)
A Milica Radmilovic(Mrka) je jedna od nas! B-)
Slaninice,cemu ovo niti nekoga branim niti razumem zasto to pises.
Mnogo ovoj upravi kao i svakoj ima da se zameri ali nekome lepiti etikete zbog licnog amoziteta je najmanje receno smesno.
Vec neko vreme pojedini clanovi ovoga foruma se trude da iznesu neke svoje istine bez trunke dokaza ili cinjenica ,ovo postaje jadno,bedno,zalosno,tuzno i besmisleno.
Zato svi koji mogu da uticu na ovakve besmislene izjave neka to rese pre nego mi svi ostali to procitamo.
Sto se tice igraca iz Zete vrlo je moguce da nije kvalitet za nas ali valjda treneri to vide nisam ga gledao,kao ni Zilkica koga mnogi hvale
ali iskreno da li igra za reprezentaciju,gledao sam Mojsilovica i nije me ubedio da je za nas ali zar ja bolje vidim od struke.
Mnogo ovoj upravi kao i svakoj ima da se zameri ali nekome lepiti etikete zbog licnog amoziteta je najmanje receno smesno.
Vec neko vreme pojedini clanovi ovoga foruma se trude da iznesu neke svoje istine bez trunke dokaza ili cinjenica ,ovo postaje jadno,bedno,zalosno,tuzno i besmisleno.
Zato svi koji mogu da uticu na ovakve besmislene izjave neka to rese pre nego mi svi ostali to procitamo.
Sto se tice igraca iz Zete vrlo je moguce da nije kvalitet za nas ali valjda treneri to vide nisam ga gledao,kao ni Zilkica koga mnogi hvale
ali iskreno da li igra za reprezentaciju,gledao sam Mojsilovica i nije me ubedio da je za nas ali zar ja bolje vidim od struke.

Postalo je simptomatično da novi članovi (iz 2014) brane upravu na sav glas, providno zaista. "Dajte šansu najvećim slaninarima na svetu, teška je situacija", ta priča... a mi svakog dana sve više tonemo 

What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
- Red Marquis
- Moderator
Svake godine se jave novi nickovi, ali traju kao leptiri...Mada možda su pre svici jer ne vole kad se mrači tolikoBoske87 wrote:Postalo je simptomatično da novi članovi (iz 2014) brane upravu na sav glas, providno zaista. "Dajte šansu najvećim slaninarima na svetu, teška je situacija", ta priča... a mi svakog dana sve više tonemo

Io odio Belgrado
aj molim te mi reci na kojo si utakmici si gledao MojsilovicaVojkan wrote:Slaninice,cemu ovo niti nekoga branim niti razumem zasto to pises.
Мојсиловић је играо на пријатељским мечевима које смо играли на СЦ Вујадин Бошков, имало га се где и кад и у пар наврата погледати. Мене није импресионирао, нити разочарао, ни по чему не одскаче нити се издваја. Видећемо каква му је даља судбина и како ће се снаћи у званичним мечевима са озбиљнијим противницима. Као и сваком фудбалеру који је дошао у Војводину, желим му да заблиста и докаже да је вредан нашег дреса.