Mlada reprezentacija Srbije

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Brane

Post by Brane »

Red Marquis wrote:Dobro da smo već dobili trenera, inače bi i ovaj mag bio ozbiljan kandidat. Potpuni promašaj ti je ovaj, Tole. On bi srušio cenu i Mesiju.
:rolll: :rolll: :rolll:
Buca

Post by Buca »

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=389864
Nas golman Pajovic branio sve 3 utakmice 8) i primio samo 1 gol,sa druge strane samo 1 smo i postigli :roll: :oops:
Sad ako neko zna,da li je Radinovic,nas Radinovic? :lol:
Željko Brkić jedan je od nas!!!
ice

Post by ice »

Zaista sramota da je u kadetsku reprezentaciju pozvan samo naš golman Pajović i nijedan više naš igrač,a zna se da naši kadeti igraju zaista lepo ove sezone.Ako ništa drugo,bar je ubojiti strelac Jovanović koji igra odlično zaslužio poziv.
Stoga me i ne čude ovako mršavi rezultati,jedva smo i prošli dalje uopšte.Očigledno da je nekome zasmetala činjenica da Vojvodina stalno proizvodi nove talentovane klince pa hoće i na ovaj način da nam napakoste.
A nikada nismo imali manje kadetskih reprezentativaca nego sada.A šta mislite koga favorizuju?Pa naravno partizanske igrače. :roll:
Bio je jiš jedan naš igrač doduše na širem spisku,ali je otpao.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Casual

Post by Casual »

Buca wrote:http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=389864
Nas golman Pajovic branio sve 3 utakmice 8) i primio samo 1 gol,sa druge strane samo 1 smo i postigli :roll: :oops:
Sad ako neko zna,da li je Radinovic,nas Radinovic? :lol:
Da, nas tj Manetov :wink:
Volem Vošu!
Buca

Post by Buca »

Da li je on presao kod nas ili je jos uvek u partizanu?
Nadam se da mladji Radinovic nece primiti injekciju protiv jakog suta :mrgreen:
Željko Brkić jedan je od nas!!!
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Buca wrote:Da li je on presao kod nas ili je jos uvek u partizanu?
kako sam ja cuo ugljesa je u ceskoj negde ...
Casual

Post by Casual »

kuzma liman wrote:
Buca wrote:Da li je on presao kod nas ili je jos uvek u partizanu?
kako sam ja cuo ugljesa je u ceskoj negde ...
Ugi je u Češkoj u Brnu, na pragu je prvog tima.
Volem Vošu!
Somborac

Post by Somborac »

Izlapela ispicutura ce forsiranjem tomica, fejse, perovica, jovanovica skroz upropastiti ovu generaciju! Pod hitno Medojevica mora zvati i Dani u prvih 11
soderstorm

Post by soderstorm »

Somborac wrote:Izlapela ispicutura ce forsiranjem tomica, fejse, perovica, jovanovica skroz upropastiti ovu generaciju! Pod hitno Medojevica mora zvati i Dani u prvih 11
Evo koliko sam cuo umesto Ignjovskog i Bosancica pozvan je Medojevic.
Preva93

Post by Preva93 »

Evo i ja malo ..posto su mi pomenuti drugari .. Ice vec sam naveo zasto je to tako ..jbg...bila su 3 na spisku ..ostao je samo Pajovic..(koji je bio rezerni golman protiv Jagodine ) Poletonovic i Radoja su odpali..meni je krivo zaista...mi pobedimo Partizan 3:1 jbt..u drugom poluvremenu loptu nisu videli..a iz partizana 7 reprezentivaca...a iz Vose samo 1 ...jebiga ...Ima tu svacega...danas je bio ( ja mislim bio je u trenerici reprezentacije ..selektor kadetske reprezentacije..gledao je nas trening..) mislim da stvarno Jovanovic je isto trebao dobiti poziv..ali navedeno je u Temi Omladinci I Kadeti pa mozete videti...da ne pisem opet sve isto ..A za Mladu reprezentaciju je pozvan Meda ... Mislim da ce sada biti mesta i za Aleksica za vecu minutazu ili nadam se iskreno prvih 11 ...i NE VOLIM ONOG PEROVICA U SPICU , DECKO AMA BAS NISTA NE POKAZUJE....
A Ugljesa Radinovic moj jako dobar drug trenutno igra za Brno iz Ceske i sledece godine ce igrati za prvi tim , trenutno igra za U19 Brno ...Znam i koliko para dobija i slicno :D Zivi tamo sa Kevom...odlicno mu je ..(samo previse od dosade sto je logicno za nas mlade , je to sto je na Facebook-u sve vreme :D) dobro mu tamo ide i drago mi je zbog njega ...snjim sa poceo prve korake ...jer nam Je Mane Radinovic Bio trener tok smo harali kao Kabel , Olimpik i Ajaks ....
Igram za kadete, univerzalac
ice

Post by ice »

Nadam se da će ubuduće više Vošinih igrača biti pozivano u kadetsku reprezentaciju,sigurno su to zaslužili i red je da se taj monopol koji ima Partizan na mlađe selekcije prekine.
Drago mi je da je Meda pozvan,ali ako ima pameti,trebao bi i da igra a ne da gledamo neke Gulane,Bosančiće i Tomiće.A i Aleksić je za Perovića doktor fudbala.
Preva93

Post by Preva93 »

ice wrote:Nadam se da će ubuduće više Vošinih igrača biti pozivano u kadetsku reprezentaciju,sigurno su to zaslužili i red je da se taj monopol koji ima Partizan na mlađe selekcije prekine.
Drago mi je da je Meda pozvan,ali ako ima pameti,trebao bi i da igra a ne da gledamo neke Gulane,Bosančiće i Tomiće.A i Aleksić je za Perovića doktor fudbala.
SLAZEM SE U POTPUNOSTI...meda ce igrati...(Bosancic povredjen).... u veznom redu Tomic Fejsa Meda i Matic napred aleksic i sulejmani :D
Igram za kadete, univerzalac
budababa

Post by budababa »

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
ice

Post by ice »

Meda je pravi primer lepo vaspitanog mladog čoveka koji razmišlja na pravi način i u pravom smeru.
budababa

Post by budababa »

Meda i Tadija pozvani u mladu reprezentaciju.
3. marta igramo u Skoplju protiv Makedonije (12.30h).
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Post Reply