Turija wrote: ↑Fri Jan 03, 2025 4:52 pm
Sve ono sto sam pisao na forumu, o toj generaciji i Sapuricu, mozemo sad procitati sa oficijelnog mesta i u secanjima tadasnjih zvanicnika FKV.
Na komemoraciji u njegovu čast, prisutnima se najpre obratio bivši predsednik Vojvodine Jovan Smederevac, koji je na čelu kluba bio i tokom šampionske sezone 1988/89.
– Bio sam predsednik šampionske ekipe Vojvodine zahvaljujući igračima, stručnom štabu, navijačima i sjajnom ambijentu koji je vladao u Novom Sadu. Imao sam tu čast da budem na čelu Vojvodine od trenutka kada je ispala, a kasnije postala šampion. Za tri godine, Vojvodina je prešla put od trnja do zvezda. U te tri godine, Vojvodina je bila prvak Druge, a potom i Prve lige, a moje sećanje ne pamti da je to još nekom pošlo za rukom. Uspeli smo zato što smo bili prijatelji, velika porodica, predsedik je bio samo prvi u redu kada je trebalo da tražimo sponzorstva i novac.
Ovako govore gospoda! Danas je pretežni narativ "ja, pa ja...".
Био сам разочаран у Нина, након преласка у звезду, после након повратка у Нови Сад, знао сам га преко једног заједничког пријатеља, те сам онда стекао утисак да искрено воли клуб, неколико пута сам га видео у претходним годинама како на истоку седи сам и гледа утакмице, с тога добро дошао у нашу Војводину.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
Slaninarska porodica je od danas ili juče “jača” za još jednu članicu, Medojević je postao ponovo otac, dobio je ćerkicu po imenu Hana, čestitke Medi uz želju da naslednicu posluže zdravlje i sreća
Deep Purple wrote: ↑Thu Jan 16, 2025 7:40 pm
Slaninarska porodica je od danas ili juče “jača” za još jednu članicu, Medojević je postao ponovo otac, dobio je ćerkicu po imenu Hana, čestitke Medi uz želju da naslednicu posluže zdravlje i sreća
Pa da se za koju godinu ažurira ova slika
Најискреније честитке, нек су живи и здрави сви из те сланинарске породице!
Оф топик - ово ме је посебно чачнуло зато што се и моја прворођена ћерка (сад већ тинејџерка) зове Хана...
Докон мало листам форум па сам налетео на ово, сећам се како је мишљење било 50-50 кад је Алекса дошао, вртео се овај линк на форуму ал тек 2018. године, па реко да се присетимо, ипак је од његове повреде реално све кренуло на доле...
Као дете, маштао сам да стигнем до дреса Војводине, јер је то увек за мене био и још увек је велики клуб - рекао је Алекса Вукановић. - Правих контаката, међутим, није било с Новосађанима, па сам играо у Челареву и Бачкој, да би се 2016. године обрео у Крушевцу.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
@Mare, bravo za iskopan link! Aleksi niko ne može osporiti požrtvovanost i liderstvo na terenu, zaista se vidi da mu je stalo, a to kažem ja koji sam prvi bio sumnjičav oko njega i njegovog dolaska. Volim kad me neko pozitivno demantuje svojim igrama.