Odnos članova kluba prema Voši

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Milan »

Turija wrote: Fri Jan 03, 2025 4:52 pm Sve ono sto sam pisao na forumu, o toj generaciji i Sapuricu, mozemo sad procitati sa oficijelnog mesta i u secanjima tadasnjih zvanicnika FKV.

https://www.maxbetsport.rs/fudbal-vojvo ... ja-569951/

R.I.P. Svetozare Sapuricu

Na komemoraciji u njegovu čast, prisutnima se najpre obratio bivši predsednik Vojvodine Jovan Smederevac, koji je na čelu kluba bio i tokom šampionske sezone 1988/89.

– Bio sam predsednik šampionske ekipe Vojvodine zahvaljujući igračima, stručnom štabu, navijačima i sjajnom ambijentu koji je vladao u Novom Sadu. Imao sam tu čast da budem na čelu Vojvodine od trenutka kada je ispala, a kasnije postala šampion. Za tri godine, Vojvodina je prešla put od trnja do zvezda. U te tri godine, Vojvodina je bila prvak Druge, a potom i Prve lige, a moje sećanje ne pamti da je to još nekom pošlo za rukom. Uspeli smo zato što smo bili prijatelji, velika porodica, predsedik je bio samo prvi u redu kada je trebalo da tražimo sponzorstva i novac.

Ovako govore gospoda! Danas je pretežni narativ "ja, pa ja...".
POŠTO OBRAZ ???!!!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Нино Пекарић: Војводина ће увек бити велики расадник талената

https://www.fkvojvodina.rs/nino-pekaric ... pY6AxOOUPg
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Mare_Liman wrote: Sun Jan 12, 2025 1:29 pm Нино Пекарић: Војводина ће увек бити велики расадник талената

https://www.fkvojvodina.rs/nino-pekaric ... pY6AxOOUPg
Био сам разочаран у Нина, након преласка у звезду, после након повратка у Нови Сад, знао сам га преко једног заједничког пријатеља, те сам онда стекао утисак да искрено воли клуб, неколико пута сам га видео у претходним годинама како на истоку седи сам и гледа утакмице, с тога добро дошао у нашу Војводину.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
fare

Post by fare »

Koga interesuje Sičendže na oni vole Srbiju Arena premijum 2 u Nedelju 15;30
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Slaninarska porodica je od danas ili juče “jača” za još jednu članicu, Medojević je postao ponovo otac, dobio je ćerkicu po imenu Hana, čestitke Medi uz želju da naslednicu posluže zdravlje i sreća :cheers:

Pa da se za koju godinu ažurira ova slika :cheers:

Image
Dragojlo resurrected

Post by Dragojlo resurrected »

fare wrote: Sun Jan 12, 2025 8:55 pm Koga interesuje Sičendže na oni vole Srbiju Arena premijum 2 u Nedelju 15;30
Ммммм, Кристина Томић :dance2:
Dragojlo resurrected

Post by Dragojlo resurrected »

Deep Purple wrote: Thu Jan 16, 2025 7:40 pm Slaninarska porodica je od danas ili juče “jača” za još jednu članicu, Medojević je postao ponovo otac, dobio je ćerkicu po imenu Hana, čestitke Medi uz želju da naslednicu posluže zdravlje i sreća :cheers:

Pa da se za koju godinu ažurira ova slika :cheers:

Image
Најискреније честитке, нек су живи и здрави сви из те сланинарске породице! :lala:
Оф топик - ово ме је посебно чачнуло зато што се и моја прворођена ћерка (сад већ тинејџерка) зове Хана... :klanjanje:
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Dragojlo resurrected wrote: Thu Jan 16, 2025 8:55 pm
fare wrote: Sun Jan 12, 2025 8:55 pm Koga interesuje Sičendže na oni vole Srbiju Arena premijum 2 u Nedelju 15;30
:cheers:

Ја сам нашао емисију једино на Арени Спорт 4 од 19:00
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Forza Voša

Post by Forza Voša »

Mare_Liman wrote: Thu Jan 16, 2025 9:15 pm
Dragojlo resurrected wrote: Thu Jan 16, 2025 8:55 pm
:cheers:

Ја сам нашао емисију једино на Арени Спорт 4 од 19:00
„Hasta la Victoria Siempre!“
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

"you know"

Лепа прича, тежак живот, самим тим скроман момак, стварно су ове емисије сјајне...
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Гаги Вукићевић: Играчима сам отац, пријатељ и неко кога могу да позову у било које доба дана и ноћи

https://www.fkvojvodina.rs/gagi-vukicev ... C_n_vEmLLA
Vladimir

Post by Vladimir »

Ivanović danas za pobedu Milvola 0:1😀. Par puta je komentator spomenuo da je došao iz Vojvodine.
Телеп
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Докон мало листам форум па сам налетео на ово, сећам се како је мишљење било 50-50 кад је Алекса дошао, вртео се овај линк на форуму ал тек 2018. године, па реко да се присетимо, ипак је од његове повреде реално све кренуло на доле...

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/ale ... 05-10-2018
Као дете, маштао сам да стигнем до дреса Војводине, јер је то увек за мене био и још увек је велики клуб - рекао је Алекса Вукановић. - Правих контаката, међутим, није било с Новосађанима, па сам играо у Челареву и Бачкој, да би се 2016. године обрео у Крушевцу.
Duplof

Post by Duplof »

@Mare, bravo za iskopan link! Aleksi niko ne može osporiti požrtvovanost i liderstvo na terenu, zaista se vidi da mu je stalo, a to kažem ja koji sam prvi bio sumnjičav oko njega i njegovog dolaska. Volim kad me neko pozitivno demantuje svojim igrama. :)
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Боровина, Сејо и Бутеан са дететом и женом на рукомету :cheers:
Post Reply