Slucaj "Lazetic" je po meni preuvelican, ne potreban i ne realan! Covek ima izgradjeno fudbalsko ime, predvodnik je mlade generacije Vosinih igraca, ima autoritet na svim frontovima, gine i trudi se maksimalno za posao za koji je placen. Moramo imati na umu da smo doveli najboljeg igraca i kapitena zvezde koja nas je tri puta pobedila, a dva puta ponizila prosle sezone.
Sigurno ima nesuglasica sa upravom bivseg kluba, a novinari jedva cekaju da budu prenosioci istih, da usminkaju pricu i teze senzaciji.
Pored toga mislim da Lazetic nije uvredio Vosu i da umesto da se digne tenzija u cergi, gde se onom bumbaru ljulja stolica, mi sami sebi stvaramo problem!
Pantelic je takodje imao svoje ispade, ali kada je sazreo kao covek shvatio je prave vrednosti, zavrsio igracku karijeru u nasem klubu i na neki nacin se izvinio za ispade iz mladosti. Sada se zaista trudi i veoma je posvecen svom poslu, vise nego sto vecina ovde misli.
Mrdja je stigao kao bivsi igrac zvezde, ali meni je bilo dovoljno sto je posle pobede na praznoj cmarakani pevao sa navijacima "jeb** si zvezdu Dragane"! Isto i u finalu kupa, a svi znamo kako je proslavljao skoro svaki gol. Da li je bilo iskreno ili ne, ne znam. Ali se kod nas afirmisao, postao reprezentativac itd.
Marko Perovic, pomocnik Milinkovica je kao nas bivsi igrac proslavljao pred nasim navijacima gol u dresu cigana! Nikada nije nista izjavio povodom toga, a sada dobija platu od naseg kluba i pored Dundjerskog, Grujica, Govedarice itd.
Miha je karijeru zavrsio u nasem gradu i nanasem stadionu i pored toga sto je navijac zvezde, ovde je docekan na noz!
Dubroja je javno izjavio kako je navijac zvezde, pa ga nismo najurili!?
Gajic je navijao za cergu, pre utakmice sa Vosom ih je docekao u svom hotelu i nudio se za mesto u njihovoj upravi, pod njegovim vladanjem su nestali nasi novci od prodaje Kacara, Pekare, Despota, Kahrimana i Petkovica.
Runi je najgori primer, decko je prosao nasu omladinsku skolu, ponasa se kao seoski djilkos i kafanska bitanga, stalno navijaci traze sansu za njega, a sada cu citirati post od uglednog clana Firminog foruma
Muka mi je od pojedinaca koji dodju na utakmicu da pljuju i vredjaju bilo koga, cesto i bez razloga, dovoljno je da cuju nekog pored sebe i tako lece svoju frustraciju i neke licne probleme!Имамо после тога Смиљанића, малог шарлатана који банчи по кафанама, отворено навија за Звезду, а пред прошлосезонско финале купа које смо играли са Звездом дечко оде у Кулу и буде у копу са Делијама, навија најопуштеније и боли га патка. И онда ми овде као нешто замерамо Лазетићу!
Страшно колико смо глупи код неких потеза!
Kada nas kapiten ode u titove blizance, onda su nam svi krivi, izdajnici itd. a kada mi dovedemo ciganskog kapitena, on je pic** ciganska i ne treba nam takav!? Smesno.
Po meni Lazetic je ispao covek, cenim njegovu iskrenost, vise nego lazne dupeuvlakace! Sigurno da mi ne prija njegova izjava, ali pu pu daleko bilo, a siguran sam da se nikad nece dogoditi, sta mislite da li bi nas Brkic pricao kako voli svoju Vosu kada bi branio u cergi

Da li bi ste voleli da izjavljuje kako navija samo za Vosu? Da li volite da lazete sami sebe? Da li ste sigurni i proverili ste da je bas tim recima tako izjavio za Novosti?
Kada budete skandirali Perovicu iz strucnog staba i najurili ga, kada budete izvizdali i izvredjali Runija koji prvi pozdravlja navijaci, peva posle utakmice navijacke pesme, a pre finala kupa je u Kuli, tada cu razumeti reakciju za Mihu i sada za Lazetica! Razmisljajte malo sire i realnije!
Sreca pa imamo u timu Brkica, Medu, Vuka, Vuleta, Tumbu, bivse Kacara, Krasu, Laneta, Davidova, Despotovica.