Odnos članova kluba prema Voši
- Uvek sa tobom
Re: Odnos članova kluba prema Voši

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Kad ga već pominjete, da i ja kažem kako sam za Buteana čuo dosta lepih stvari o tome da od prvog dana jako poštuje i uvažava klub. Sasvim pristojno i kulturno se ponaša u kontaktu sa "običnim" ljudima iz kluba i nema nikakve nadmenosti za razliku od nekih drugih. Kažu i da se potrudio da usvoji priličan fond naših reči i da već sada može pristojno komunicirati na srpskom jeziku.
- Mare_Liman
Ево да се надовежем, навија са сином целу утакмицу, заиста се види љубав и поштовање према клубу, нема шта...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Uvek sa tobom
На утакмици су још и Ђокановић и Топић јуниор 

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Овим бих да људи који се каче на бутеана откаче ако ништа због тога што поштује клуб више него неки који су прошли његову целу омладинску школу и још као странац. Квалитет му је осредњи али свакако да није један од најгорих играча који је играо у задњих 10 година
Nisam video baš da je Butean toliko očajan kako neki pišu. Neko je pomenuo da je odlaskom Bandovića otišao i sistem u kojem se Butean najbolje snalazio. Vrlo zahvalan igrač, a veliki plus je sve ovo što se priča za njega i od mene će uvek veće poštovanje imati takav igrač i čovek nego neki koji su prošli našu školu, a završili tamo gde jesu.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Grbavica.021*
+1VošaNS wrote: ↑Wed Feb 19, 2025 1:04 am Nisam video baš da je Butean toliko očajan kako neki pišu. Neko je pomenuo da je odlaskom Bandovića otišao i sistem u kojem se Butean najbolje snalazio. Vrlo zahvalan igrač, a veliki plus je sve ovo što se priča za njega i od mene će uvek veće poštovanje imati takav igrač i čovek nego neki koji su prošli našu školu, a završili tamo gde jesu.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
-
Jel to Tadicu stvarno nije dosta love u zivotu pa ce po 2 put u Ajaks umesto da zavrsi karijeru Vosi? Ako su tacni natpisi da je blizu prelaska u Ajax na kraju sezone. Meni stvarno neshvatljiv potez. Moze da dodje da bude legenda a ovako ce ostati samo bivsi igrac kojem su usta puna Vose.
- Grbavica.021*
Турци тврде: Готово је, Душан Тадић се враћа у Ајакс
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... aks/507435
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... aks/507435
Nisam siguran da su tadicu usta puna Vose, ne deluje mi da tu ima neke posebne emocije, vise smo mi njega svojatali nego on nas.
Ali realno gde bi se i vracao, u sta? Da greje klupu nekoj menadzerskoj kombini pred praznim tribinama na rusevinama od stadiona dok tim vode klasicni superligaski "strucnjaci" tipa lalat, psiholjub i njima slicni, koji ce mu to u zivotu?
Ali realno gde bi se i vracao, u sta? Da greje klupu nekoj menadzerskoj kombini pred praznim tribinama na rusevinama od stadiona dok tim vode klasicni superligaski "strucnjaci" tipa lalat, psiholjub i njima slicni, koji ce mu to u zivotu?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Mare_Liman
Што би се враћао да заврши каријеру међу овим шљамом? Ко што каже Радоје не видим ни ја да су ту неке емоције у питању...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
I da je dobro stanje u Vosi, ne bi dosao. Njemu je Vosa samo stavka u biografiji. Meni je to jasno odavno, ali mnogi su verovali suprotno. Medjutim, cuda se ne dogadjaju.
Brka, Medojevic, Kacar, Sergej da i...? oni igraci iz 50ih, 60ih, 70ih i poneko iz 90ih. Mozda sam jos nekog ispustio posle 2000tih, a mozda i nisam?
Brka, Medojevic, Kacar, Sergej da i...? oni igraci iz 50ih, 60ih, 70ih i poneko iz 90ih. Mozda sam jos nekog ispustio posle 2000tih, a mozda i nisam?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Veći status legende ima u Ajaxu nego u Voši..pritom jedan razlog ne vidim zašto bi se iko vratio, čak mislim da se i Meda kaje zbog svoje odluke. Da se vrati nazad i igra egal sa Jedinstvom iz Uba pred 250 ljudi
Sremac, Sremac Špricer Boys!
Tadića će u Ajaksu da dočeka cela Krojf Arena, tamo će da igra naredne 2-3 godine, a onda će da se prebaci u trenere ili na neku funkciju u omladinskoj školi. To se već sada zna. Šta mu je napredno smeće ponudilo da bi poželeo da se vrati?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!