Да се најежиш... Најбоље приказана слика од кад је Божа дошао, прелеп текст, поносни чувари традиције... Ко што каже у тексту, на нама је да испунимо Тополу до последњег места и мислим да би био ред ко у Лозници да цео стадион навија, шта је ти? 3.000 људи, а сад је потребније више него икад... Јесте да су великани, али треба их прогутати атмосфером и да носимо наше ка историјској победи, а и пролазу...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Mene jedino brine što jako kasne sa prodajom karata i organizacijom, hoće li uopšte biti prevoza do Topole ili samo dva busa kao što je najavljeno za Pazar?
Bojim se da će karte biti paprene i da će ih kupiti ljudi koji idu da gledaju Ajaksa, bilo bi dobro da se traži neko obeležje Vojvodine prilikom kupovine.
Za karte bi morali nešto osmisliti, jer do mene već dopiru glasovi raznoraznih spodoba koje hoće da idu, a nisu navijači Vojvodine. I to čak i neki iz beograda…
Kafa wrote: ↑Sat Jul 27, 2024 11:26 am
Mene jedino brine što jako kasne sa prodajom karata i organizacijom, hoće li uopšte biti prevoza do Topole ili samo dva busa kao što je najavljeno za Pazar?
Bojim se da će karte biti paprene i da će ih kupiti ljudi koji idu da gledaju Ajaksa, bilo bi dobro da se traži neko obeležje Vojvodine prilikom kupovine.
Sve kontam da nece ni biti prodaje karata,nego cemo mi sa sezonskim dobiti kartu,a ostatak ce podeliti sns guzonjama
I jos kad nadodas njihove navijace...
Sve kontam da nece ni biti prodaje karata,nego cemo mi sa sezonskim dobiti kartu,a ostatak ce podeliti sns guzonjama
Искрено заболе ме, нек дају, само да ми сви са сезонскама дођемо до карата, тј. да се лепо организује, а да ови смрадови што само долазе јер је Ајакс, а немаму везе са Вошом, што даље од стадиона...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Искрено заболе ме, нек дају, само да ми сви са сезонскама дођемо до карата, тј. да се лепо организује, а да ови смрадови што само долазе јер је Ајакс, а немаму везе са Вошом, што даље од стадиона...
Bice sigurno karata za nas,jesu nasi iz kluba specijalci,ali nisu bas toliki.Samo steta sto neki nasi jos uvek nisu stigli do sezonske,bili na odmoru ili jednostavno nisu stigli..npr moj drug koji je svaku tu i na gostovanja ide,nije uzeo i sad ce verovatno izvisiti
A bilo bi dobro da se napravi ko ima sezonsku moze uzeti jos jednu i onda dobijes 100% slaninarsku atmosferu
Ne verujem da će klub hteti da deli besplatno, ali možda da sa sezonskom dobijes svoju kartu besplatno i još jednu u pola cene. Da se nadju slaninari koji nemaju sezonsku i da karta dodje u prave ruke
Saki wrote: ↑Sat Jul 27, 2024 11:41 am
Ne verujem da će klub hteti da deli besplatno, ali možda da sa sezonskom dobijes svoju kartu besplatno i još jednu u pola cene. Da se nadju slaninari koji nemaju sezonsku i da karta dodje u prave ruke
Ne treba nista besplatno kad je velika zaintersovanost
Nek bude puna cena samo tipa ograniciti u ponedeljak i utorak ko ima sezonsku podigne svoju i moze da kupi jos jednu. Ako ostane jos karata to pustiti da kupi ko hoce.
Bice sigurno karata za nas,jesu nasi iz kluba specijalci,ali nisu bas toliki.Samo steta sto neki nasi jos uvek nisu stigli do sezonske,bili na odmoru ili jednostavno nisu stigli..npr moj drug koji je svaku tu i na gostovanja ide,nije uzeo i sad ce verovatno izvisiti
A bilo bi dobro da se napravi ko ima sezonsku moze uzeti jos jednu i onda dobijes 100% slaninarsku atmosferu
Ja sam vec pisao da sam jedan od onih koji nije stigao da uzme sezonsku, a redovno sam.je uzimao proslih godina. Ozbiljno cu im zameriti ako ne uspem da dobijem kartu u četvrtak
Sumnjam da sad moze biti bilo kakvih promotivnih akcija za Ajax, jer je interesovanje ogromno. Očekujem da ćemo svi mi sa sezonskim biti bezuslovno ispoštovani, a da će ostatak ići u prodaju pa ko pre reaguje. Koliko sam čuo karte će prodavati Gigstix ali isključivo u NS i neće biti online prodaje, baš zbog toga da bi ih pre svega kupovali naši sugrađani. Klub bi trebao uskoro izaći sa zvaničnim obaveštenjem o početku prodaje i cenama karata.
Vidim da se ovde danima proteže priča oko sezonakih. Nema opravdanja za ljude koji ih nisu uzeli. Nije klub kriv, sami ste krivi. Prodaja je krenula 09.jula i nije bilo potrebno lično preuzimanje. Znate da igramo sa Ajaxom i da ćemo imati minimum još jednu (a realnije i više od te jedne), evropsku utakmicu i za 15 dana prodaje ne uspete da se organizujete da vam bilo ko ode do centra grada i pokupi je.
Ovim ne opravdavam klub sa suludom idejom o stopiranju prodaje sezonskih vec samo konstatujem da je svako mogao da je pokupi na vreme.
Sa druge strane nema nikakve komercijalne logike da sezonska koju platimo 4-5 hiljada važi za Evropske utakmice. Vlasnicima sezonskih bi samo trebalo da se obezbedi pravo preče kupovine karata za evropske mečeve.