Kontam šta hoćeš da kažeš, ali i nisu neki ovi što si ih nabrojao.FkpCascais wrote:Citam igraci iz Lucana su vam peskupi... Hocete li se ikada opametiti i prestati da "jurite" ovo vec domace "precenjeno" i fokusiate se na vasu skolu koja je solidna i da na njih nadjete nekog poput ove ruske mafije koja dovodi ove razne Gafurove, Zemljanukine, Bondrarenke, itd.? Konovalov ruski golman bio rezerva u Nisu sad redovno brani u Bjelorusiji. Martusevich u Javoru jedva sansu dobio sad vec stvara ime u Portugalu u Leirii. Zemljanukin covek zvezda Kirgizijske reprezetacije, u Nisu odusevio, za veznog igraca covek stvarao igru i za gofu dana imao 27 nastupa i 5 golova. Ista mafija je u Nis dovela Bauyrzhan Turysbeka, covek u Nisu bio igorisan, samo sto je oisao, postao zvezda Kakakisranske lige i postao reprezentativac. Ja ne znam sta vi gledate, kakvi Ascerici, Grbici, dajte sansu mladima jer u omladinskom pogonu imate mlade reprezenytativce Srbije, Bosne, CG, i Makdeonije a na njih dodajte 6-7 jakih i jeftinih igraca nekh meadzera (mafja) i terajte. Svojevremeno ste imali gruzijsku vezu, Mereba, sta bi? Dajte noce Merebe, pa bem ga albanski klubovi dovode guzkske repesemtatvce, nasta smo bre to pali?
- Konovalov ne brani redovno u Belorusiji, drugi je golman, prosle godine je branio na 5, ove na 7 utakmica. Cak ne bih rekao ni da je drugi, posto je u obe sezone zajedno bio 8 puta na klupi.
- Martusevich stvara ime u Portugalu? Čovek posle Javora otišao u "Russian Amateur Football League", amaterski fudbal. Sada u Portugalu igra trećoj ligi. Teško u toj tako niskom rangu možeš stvoriti išta.
- Turysbek igra u Kazahstanu, ali naspram njegove pozicije i učinkovitosti, deluje daleko od idealnog. Kairat mu dao čiste papire.
- Bondarenko se predugo spominje kao velika zarada Metalca, kako ga traže svi živi, a on nikako da se odvoji od njih, bar meni ne obećava.
- Gafurov je imao sezonu snova u Javoru, želeo sam jako da dođe kod nas. Zatim malo slabija, a onda veliki pad u Lučanima. Vratio se u domovinu i jako slabo igra. Njega mi baš žao, posle one sezone, reko Javor ubo finog igrača, kad ono...
- Zemlianukhin, najjačeg sam ostavio za sam kraj. Jedini za kojeg mislim od svih ovih da bi komotno mogao da igra za nas i da je stvarno klasa za naše uslove, a da je bio u poslednje vreme iz država bivšeg SSSR. Dečko je kidalica, ali ima Mrdaković sindrom da se stalno seli iz kluba u klub.
Za Merbu ne moram da pišem, pored Abua stranac kojeg sam najviše voleo da gledam dok je igrao za nas i poseduje kvaliteta više nego svi gore zajedno.