Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Transferi

Post by Rabba »

vdn slaninar wrote:Planic
?

Planić im je možda i glavni igrač u ekipi. Što se tiče Poletanovića, ima on gde da se vrati :) Neka slobodno oživljava karijeru kod njih. A za oživljavanje karijera i popunjavanje ekipe, ima kandidata na pretek.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Milan

Post by Milan »

poletanovic nikako nece biti dobrodosao kod mene! Neka samo ostane da smrdi u septickoj jami i neka ni ne pogleda u nasem pravcu! Svi koji su otisli kod njih, a pogotovo bivsi kapiteni, su za mene mrtvi!
POŠTO OBRAZ ???!!!
N13

Post by N13 »

Milan wrote:poletanovic nikako nece biti dobrodosao kod mene! Neka samo ostane da smrdi u septickoj jami i neka ni ne pogleda u nasem pravcu! Svi koji su otisli kod njih, a pogotovo bivsi kapiteni, su za mene mrtvi!
+1

Nek je 3 puta nase dete, ali go**o kad smrdi, smrdi uvek, oprati se ne moze!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Milan wrote:poletanovic nikako nece biti dobrodosao kod mene! Neka samo ostane da smrdi u septickoj jami i neka ni ne pogleda u nasem pravcu! Svi koji su otisli kod njih, a pogotovo bivsi kapiteni, su za mene mrtvi!
Dodao bih i još - pogotovo oni kapiteni potekli kod nas. Sve najgore takvima.
Io odio Belgrado
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Voleo bih da se Poletanovic vrati, pa da mu zvizdimo svaku utakmicu 90 minuta.
Turija

Post by Turija »

Ne bih se slozio sa Protom, jer time sirom otvaramo kapiju za prelazak u blizance.
Sasvim je druga situacija kad iz blizanaca igraci dolaze kod nas, jer su tamo prekobrojni, dok nasi kad odlaze tamo, nama su najpotrebniji.
Zato, za mene su svi oni koji su otisli kod njih, persone non grata.
Vrata Vojvodine su im zauvek zakljucana - po svaku cenu.
To treba da bude jasno i nedvosmisleno-aksioma.Neka misle o tome, pre nego sto predju tamo.
Neka im oni ozivljavaju propale karijere..
Klub je bez integriteta i identiteta, ako prihvata povratak.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd

Post by ssnigd »

Dete Vojvodine, koje postane kapiten kluba, a koje ode medj' blizance, ne zasluzuje nista drugo od nas preostalih zagrizenih osim prezira. A pri tom, isti ovaj Poletanovic, je jos I izjavljivao kako je otisao da igra pred najboljom publikom I jurcao da nam utera gol, kao da mu zivot zavisi od toga.
Stoga, MRS, ali nista licno.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
severozapad

Post by severozapad »

Baš neki dan sam se setio Pekarića i njegovog odlaska i povratka. On je bio i kapiten i bio kod njih ali se vidi kada je neko čovek od integriteta i ne može se namazati govnima i kada neko ode i pljune na sve da se što pre dopadne masi ciganjskoj.
Ako hoćeš da se sviđaš većini a po cenu da tvoj tim krade i otima od drugih, ti nemaš ništa zajedničko sa idejom Vojvodine i za tebe su naša vrata zatvorena.
Apsolutno sam protiv povratka ovog "našeg deteta" u klub.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Buta javlja da smo u pregovorima sa Voždovcem oko Srećkovića.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

severozapad wrote:Baš neki dan sam se setio Pekarića i njegovog odlaska i povratka.
Sto se Poletanovica tice,secam se da sam se uvek "svadjao" sa forumom,jer po meni nije imao kvalitet ni za startera,ali eto (znamo i zasto) bio je omiljen medju navijacima,pa cak poneo i kapitensku i titulu igraca sezone.Tako da sam protiv povratka pre svega zbog igrackih nedostataka,a ovaj odlazak u blizance se ipak mora gledati za svakog igraca ponaosob... Evo recimo Kocara je bio tamo,i najlepse momente karijere doziveo u Zvezdi,ali uvek i u svakom intervjuu naglasi recenicu "Novi Sad je moj grad" i kako onda takve stvari poistovetiti sa "dosao sam medj najbolje navijace,dosao sam u klub za koji navijam od detinjstva...",poistovetiti sa radovanjima igraca kada nam daju gol.... isl!?
Image
Stexman

Post by Stexman »

severozapad wrote: Apsolutno sam protiv povratka ovog "našeg deteta" u klub.
On je epitet "NAŠ" izgubio odlaskom kod "njih"!
borkovic

Post by borkovic »

Ђуричин дефинитивно у Војводини
Један од гледалаца градског дербија у Новом Саду био је и Огњен Ђуричин. Млади нападач је потрдио да је дефинитивно постао члан “старе даме”.

Више нема дилеме, све је договорено, ја сам играч Војводине. Остале су ситне папиролошке формалности и највероватније ћу у понедељак потписати уговор на три године, рекао је Ђуричин за “Дневник”.
Karlsson

Post by Karlsson »

Mondo piše da još tražimo zadnjeg veznog i to je to.
Turija

Post by Turija »

http://www.butasport.rs/fudbal/ognjen-d ... o-slavimo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Neka bude tako :cheers:
Sto se tice zadnjeg veznog, apsurdno je da toliko kukamo. Imamo Mirkova, a Djordjevic bolje da igra zadnjeg veznog, nego stopera. Isto bi i Graovac bio bolji na tom mestu, nego na sadasnjem. Vratiti Ranka na svoje mesto.
Koliko god Ranko i Sanicanin imali propusta, bolji su tandem stopera.
Sa Djordjevicem i Graovac, svaka visoka lopta je protivnicka, a centarsut pola gola.
Ako ste doveli Mirkova, pustite ga sada da igra, kao sto ste pustili ove druge sto ste doveli (s brda - s dola).
Momak se pokazao u Beceju, kao i Djuricin.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
borkovic

Post by borkovic »

Bjedov!
Post Reply