Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
MiSmoFKV!

Re: Transferi

Post by MiSmoFKV! »

Rabba wrote:Postoji razlog što je otišao u Kinu, zove se pare :) Za šta će ovde da igra, za kikiriki? Smešno.
Iz ljubavi prema treneru, kod kog je postao igrač :greenbutt:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Imaćemo više koristi i od nekog crnca iz Zulu plemena koji lopte nije nikad video no od još nekog beogradskog isprdka. Ja sam za i na neviđeno.
Io odio Belgrado
Ken mahniti

Post by Ken mahniti »

Red Marquis wrote:Imaćemo više koristi i od nekog crnca iz Zulu plemena koji lopte nije nikad video no od još nekog beogradskog isprdka. Ja sam za i na neviđeno.
Potpisujem!
Beonic

Post by Beonic »

http://www.fkvojvodina.rs/2018/09/emil- ... -sa-vosom/" onclick="window.open(this.href);return false;
fkvojvodina wrote:Golman Vojvodine Emil Rockov (23) danas je produžio ugovor sa klubom do juna 2022. godine.
:cheers:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Današnji "fudbal" donosi dve informacije koje nas mogu zanimati. Direktno vezano za nas, sa Cebarom je raskinut zvanično ugovor. Druga informacija je indirektno vezana za nas, Džozef Bempah se vratio iz Meksika i potpisao za užičku Slobodu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

"Fudbal" broj 40 donosi da imamo pojačanje u vidu Brazilca. Za nas je potpisao Patrick. Jedino što sam uspeo o momku pronaći je jednostavan rezultat unosa njegovog imena u gugl pretragu.

https://www.zerozero.pt/player.php?id=564316" onclick="window.open(this.href);return false;
мализека

Post by мализека »

Без коментара... :frown:

http://mondo.rs/a1137287/Sport/Fudbal/V ... odini.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Krle

Post by Krle »

U kategoriji "najkraćih trenera" verovatno smo prvi.
Ovo možda i najbolje oslikava za šta naš klub služi poslednjih decenija, a to sigurno nisu ni rezultati, ni profit kluba, niti razvoj mladih u sportiste i ljude.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Djisa

Post by Djisa »

мализека wrote:Без коментара... :frown:

http://mondo.rs/a1137287/Sport/Fudbal/V ... odini.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa sta je jedan vise, daj da oteramo I ovog luzera, pa da mi makar srce bude puno. :cheers:
Kup je nas!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Evo ga Pavkov eksplodirao i zacementirao najmanje 10 milki za obestecenje.A nama kurcina!!Dusa me boli kako pustamo talente i u sta nam se pretvorio klub.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

churguzijanac wrote:Evo ga Pavkov eksplodirao i zacementirao najmanje 10 milki za obestecenje.A nama kurcina!!Dusa me boli kako pustamo talente i u sta nam se pretvorio klub.
Sportski portali bombarduju vestima, pa sam poklekao i pogledao drugi gol Pavkova. Samo zbog tog jednog šuta i gola nekom treba zalepiti tužbu za rad protiv interesa kluba. Da vam jebem svima mater koji ste vodili klub u prethodnih 20 godina.
PelezinhoFkv

Post by PelezinhoFkv »

A g. Turija raste kao kvasac :cheers:
"Zvezda i Partizan uvek bile političke organizacije koje su se bavile sportom"
Pera Centar

Post by Pera Centar »

Oterati sve navijace i politicare iz kluba(pusta zelja), jer su upravo ti unistili klub.

Kad se samo setim koliko su pojedini pljuvali Pavkova ovde.

A sto se struke tice mi nemamo struku, vec samo jajare sa licnim interesom isto ka cela uprava.
Turija

Post by Turija »

PelezinhoFkv wrote:A g. Turija raste kao kvasac :cheers:
Ehh, da je jedini kojeg su nasi znalci oterali iz Vojvodine i dovodili panjeve i bezobrazno i bezobzirno ih forsirali.Ne smem ni da se setim, sta sam sve pisao.
Ni danas nije nista bolje. Opet perspektivni daleko od statusa prvotimca, dok su na terenu neciji poluigraci.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Pavkov kod nas:
Image
Tuga je sto nije samo on bio klupiran, nego i Dzon Meri.
Post Reply