Al si ga zabaksuzirao sadVoja wrote: ↑Thu Mar 30, 2023 3:01 pmNista se tu ne zna,za mesec dana sve moze da se okrene naopako. Dovoljno da se vezu dva poraza i eto turbulencija,a opet Radnicki mislim da ni teoretski ne moze vise da nazaduje,vec samo moze ka napredRabba wrote: ↑Thu Mar 30, 2023 2:56 pm Nismo loše prošli. Teško je pobediti 3 puta nekoga u sezoni(crno-crvenu bandu ne računam, oni žive neki svoj paralelni univerzum). Ali Radnički je ove sezone čini se rastrzan menadžerima i pitanje je da li će se do maja dovoljno oporaviti. Po meni, trenutno lakši protivnik je jedino Napredak, mada ima mnogo boljeg trenera.
Kup Srbije 2022/2023
- churguzijanac
Re: 1/4 finala Kupa: Radnički (Niš) - VOJVODINA 03.05.
https://sportske.net/vest/domaci-fudbal ... ina-490863
Шта ће нам распоред такмичења, само нек је весело.Popularni "Lagator" samo što nije "ugledao svetlost dana", a prema nezvaničnim informacijama na njemu bi trebalo da se igra finale Kupa Srbije ove godine.
Tako će Loznica 24. maja dočekati dve najbolje ekipe u borbi za trofej i na taj način stadion biti zvanično otvoren.
Trebalo je da se finale Kupa igra 3. juna, ali je FSS gotovo izvesno promeniti ovu odluku i pomeriti "praznik" srpskog fudbala za 24. maj, a tri dana kasnije biće završena Super liga Srbije.
Eto sjajne prilike da overimo novi stadion! 

Debilizam. Pomerati origonalan termin koji je za vikend, na termin u sredu? Pod izgovorom, interesovanje sa kup ce da opadne ukoliko se igra nakon poslednjeg kola lige?
Jebote, neutralni teren, a radni dan. Zamislite da je vikend, to bi bio praznik na novom stadionu. Ovako nece doci ko zeli, vec ko moze.
Jebote, neutralni teren, a radni dan. Zamislite da je vikend, to bi bio praznik na novom stadionu. Ovako nece doci ko zeli, vec ko moze.
Bogami, ako Vosa bude u finalu kupa ove god, za to se bezi iz skole i izmisljaju bolesti na posluN13 wrote: ↑Thu Apr 06, 2023 10:16 am Debilizam. Pomerati origonalan termin koji je za vikend, na termin u sredu? Pod izgovorom, interesovanje sa kup ce da opadne ukoliko se igra nakon poslednjeg kola lige?

Само храбро до нове победе, але...
S obzirom da od ekipa koje imaju neke šanse da se nađu u finalu kupa jedino cigani i mi imamo navijače, ne vidim problem da se igra sreda u 20h jer i iz bg i iz ns stižeš tamo za 2 sata. Takođe biće i veći takmičarski naboj sigurno ukoliko sezona još traje.N13 wrote: ↑Thu Apr 06, 2023 10:16 am Debilizam. Pomerati origonalan termin koji je za vikend, na termin u sredu? Pod izgovorom, interesovanje sa kup ce da opadne ukoliko se igra nakon poslednjeg kola lige?
Ne pije mi vodu to da ima ljudi koji žele a ne mogu da odu. Jednom u 7 - 8 godine koliko igramo finale kupa svako može uzeti slobodan dan.
Come on you Reds!
Kakvo crno finale kupa, jos nismo ni Nis prosli.
Ako nam ulete cigani u polufinalu, ako i prodjemo Nis?!? Sta cemo onda
Opste je poznato da ih u kupu nikada nismo pobedili.
Ako nam ulete cigani u polufinalu, ako i prodjemo Nis?!? Sta cemo onda

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Red Marquis
- Moderator
To je verovatno jer smo im depešu da je Kup uvek naš poslali na latinici, a njihovi kompjuteri to ne podržavaju. Sem kad odu da pišu sa tetkinog kompa.
Io odio Belgrado
Re: 1/4 finala Kupa: Radnički (Niš) - VOJVODINA, četvrtak 18.30
Ako budemo igrali u Nišu bez 2 Uroša ne bi piše nam se dobro a i Čumić je nešto hramljao na izlasku 

Ao Fare, brate rođeni.... 

Nis se raspada po savovima, ako bude igrao sa prvim timom, onda su budale, jer ispadaju iz lige. Ako se nesto ne promeni drasticno, oni su sledece godine u drugom rangu takmicenja, tako da im je kup apsolutno nebitan.
Kup je nas!
- gospodinFKV
Ne znam ni sta bih napisao na ovo.
Moze li promil pozitive, makar sad, kad postoji osnov, da se nadje na ovom forumu...nekad...
Ovakav Radnicki moramo dobiti sve i da sa 11 bonusa izadjemo na teren. Pobogu...
Moze li promil pozitive, makar sad, kad postoji osnov, da se nadje na ovom forumu...nekad...
Ovakav Radnicki moramo dobiti sve i da sa 11 bonusa izadjemo na teren. Pobogu...

- slanobarac
Da li u polufinalu igra samo jedna utakmica ili ima i revanš?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Deep Purple
Jedna.slanobarac wrote: ↑Wed May 03, 2023 8:39 am Da li u polufinalu igra samo jedna utakmica ili ima i revanš?
Kada sam rekao da je neverovatno mala kvota na nas protiv Voždovca 1,20 sada mislim da je neverovatno velika 2,20 na nas, u kakvoj smo formi mi a u kakvoj oni ali ajde kup je to videli smo danas u Kruševcu.