Transferi
Re: Transferi
Jednu bitnu stvar sam prevideo, a to je da je stranac...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
kajevic ima dvojno drzavljanstvo
- Deep Purple
Kaže pravi “prijatelj” da smo zainteresovani za ovu dvojicu:
https://www.transfermarkt.com/flamarion ... ler/465858
@Voja dejstvuj i pogledaj ga malo jako me zanima tvoje mišljenje o Brazilci.
Po statisici, pozicji i visini jako deluje zanimljivo. Nisam pogledao nijedan prilog o njegovim kvalitetima. Hoću tebe da čujem pa da ga pogledam.
https://www.transfermarkt.com/vladimer- ... ler/319450
A ovo je drugi igrač za kog smo po njegovim rečima zainteresovani
@Rabba zapisuj i vodi evidenciju
Po statisici, pozicji i visini jako deluje zanimljivo. Nisam pogledao nijedan prilog o njegovim kvalitetima. Hoću tebe da čujem pa da ga pogledam.
@Rabba zapisuj i vodi evidenciju

Iskren da ti budem,ne zelim da se opterecujem,jer vise nemam ocekivanja.Neka kupuju,dovode,selektuju koga hoce,kada budem slobodan ispraticu ih (Vosu) na TVu i to je to.Ostaje samo zal sto smo godinama imali sve uslove da budemo veliki klub,a nista od toga nismo iskoristili.Deep Purple wrote: ↑Wed Jun 14, 2023 11:27 pm @Voja dejstvuj i pogledaj ga malo jako me zanima tvoje mišljenje o Brazilci.

Špica nama treba koji će da zatrpa protivnički gol makar da ima 20+ na kraju sezone .
Postoji još jedan ozbiljan igrač koji bi bio veliko pojačanje u špicu .. Vraća se sa pozajmice iz Herenvena i Bolonja gleda da ga ponovo negde prosledi
Ako se želi iskoristiti ta šansa sa odličnim odnosima sa Bolonjom, to je kod ovog momka iz Holandije, gol mašine- Sydney van Hooijdonk
Ako se želi iskoristiti ta šansa sa odličnim odnosima sa Bolonjom, to je kod ovog momka iz Holandije, gol mašine- Sydney van Hooijdonk
U odnosu na ono što već imamo za sada smo doveli samo tri „levaka” da pojačaju konkurenciju u timu. Voleo bih da me ovi levonogi igrači demantuju, ali za sad nemam nikakvu emociju u vezi njih.
„Vizionarstvo” uprave se ogleda i u ludačkom dovođenju štopera iako sam siguran da u omladinskoj školi tradicionalno stvaramo odlične centralne bekove. Prodali su Majstorovića i Tanjgu, a došli:
Traore, Vitas, Ljubisavljević, Bogdanović, Kerkez, Crnomarković...
„Vizionarstvo” uprave se ogleda i u ludačkom dovođenju štopera iako sam siguran da u omladinskoj školi tradicionalno stvaramo odlične centralne bekove. Prodali su Majstorovića i Tanjgu, a došli:
Traore, Vitas, Ljubisavljević, Bogdanović, Kerkez, Crnomarković...
Postoje 3 pozicije koje su u našem fudbalu svetinja i smatra se da su omnipotentni i da mogu da pokriju više pozicija. One su, redom:
Centarhalf. Čovek koji svojim postojanjem može da pokrije sve u odbrani plus zadnjeg veznog
Zadnji vezni. Brilijantnosti svih srpskih taktika se ogledaju u zadnjim veznim. Ako možeš ispred odbrane petoricu da strpaš, ti udri. Minimum dva. Ispod dva i predsednik kluba zove psihijatrijsku službu da provere jesi li normalan.
Krilo, strana nebitna. Stvarno, nebitna. Obzirom da struka u Srbiji ne zna špica da proizvede i prepozna, sve da je, ne znam, Džon Meri, lepo te sve igrače treba negde i uhlebiti. Znači gol da daš, ne znaš, može da te ukenja neki završni pas, ti si sinko moj krilo! Ti takođe mogu sve, doduše u napadu, a mi smo i najbolji primer te konstatacije, setimo se "Trujić" napada sa 4 krila, svi na neprirodnim pozicijama. U krilnom igraču se ogleda sva ofanzivna brilijantnost bata Đorine škole trenera. Kad krenu da ih procenjuju i ocenjuju i menjaju im pozicije kao najveći stratezi, mmmmmmjaoooo, kakav samozodovoljni udar adrenalina osete. To što to na terenu izgleda ko da si neke rendom likove pokupio i pobacao ih po terenu, jebiga, konferencija za štampu je tu da se to izvadi sa "pokušali smo da eksperimentišemo" ili "stanje igračkog kadra nas je primoralo na improvizaciju".
Zato i imamo 8 centarhalfova i 7 krila. Jedino odstupamo u zadnjim veznim, ali ipak smo mi avangarda srpskog fudbala.
Centarhalf. Čovek koji svojim postojanjem može da pokrije sve u odbrani plus zadnjeg veznog
Zadnji vezni. Brilijantnosti svih srpskih taktika se ogledaju u zadnjim veznim. Ako možeš ispred odbrane petoricu da strpaš, ti udri. Minimum dva. Ispod dva i predsednik kluba zove psihijatrijsku službu da provere jesi li normalan.
Krilo, strana nebitna. Stvarno, nebitna. Obzirom da struka u Srbiji ne zna špica da proizvede i prepozna, sve da je, ne znam, Džon Meri, lepo te sve igrače treba negde i uhlebiti. Znači gol da daš, ne znaš, može da te ukenja neki završni pas, ti si sinko moj krilo! Ti takođe mogu sve, doduše u napadu, a mi smo i najbolji primer te konstatacije, setimo se "Trujić" napada sa 4 krila, svi na neprirodnim pozicijama. U krilnom igraču se ogleda sva ofanzivna brilijantnost bata Đorine škole trenera. Kad krenu da ih procenjuju i ocenjuju i menjaju im pozicije kao najveći stratezi, mmmmmmjaoooo, kakav samozodovoljni udar adrenalina osete. To što to na terenu izgleda ko da si neke rendom likove pokupio i pobacao ih po terenu, jebiga, konferencija za štampu je tu da se to izvadi sa "pokušali smo da eksperimentišemo" ili "stanje igračkog kadra nas je primoralo na improvizaciju".
Zato i imamo 8 centarhalfova i 7 krila. Jedino odstupamo u zadnjim veznim, ali ipak smo mi avangarda srpskog fudbala.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
TSC prodaje Ratkova Salcburgu za 5 miliona i 15% od naredne prodaje.
Eto koji je rezultat kada je klub organizovan, kada ga vode ozbiljni ljudi kojim je stalo, a ne verujem da imaju veći ili mnogo veći budžet od nas.
Eto koji je rezultat kada je klub organizovan, kada ga vode ozbiljni ljudi kojim je stalo, a ne verujem da imaju veći ili mnogo veći budžet od nas.
- Uvek sa tobom
Rabba пиши одма минусDeep Purple wrote: ↑Wed Jun 14, 2023 11:27 pm Kaže pravi “prijatelj” da smo zainteresovani za ovu dvojicu:
@Rabba zapisuj i vodi evidenciju![]()

Па они играју квалификације за Лигу шампиона, нису ваљда луди код нас да дођу...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Ma ne mislim na transfer Ratkova,nego generalno. U nasoj ligi su cifre prilikom prodaje igraca gotovo uvek iste,kao kilometraze uvezenih automobila u Srbiju

Prodali smo i mi onomad Stepanova Turcima, oni uredno platili 800 hiljada mi uredno inkasirali 200... ostatak pojela maca...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!