Ako je bilo tako ali ja sam ubeđen da je tu bila štela kao fol propalo Kipar samo da pređe za dž kod govana, ali neka što dalje od KarađorđaDeep Purple wrote: ↑Mon Jul 03, 2023 11:04 pm @Voja
Nismo, sporazumni raskid saradnje. Dogovoriš se sa igračem da u slučaju bolje finansijske ponude može da ide jer ga ti ne vidiš u klubu ili se jednostavno dogovorite jer ga ne vidiš u klubu a i njemu se ne ostaje. Njemu je stigla bolja finansijska ponuda sa Kipra. Propalo mu to i uleteo partizan i ostalo je istorija. Po Uefinim pravilima ako i nekome daš otkaz (trener ili igrač) dužan si da mu plaćaš sve po slovu ugovora kao i da nije raskinuta saradnja sve dok ne nađe novi angažman. U slučaju da ste sporazumno raskinuli ugovor dužan si da mu isplatiš samo dugovanja (ako ih ima) u periodu koji je odigrao. A može i po proverenom receptu blizanaca da oprosti dugovanja
Ništa se ne dešava. To propada. Čak je Sporting probao da prevesla taj sistem. Kupio igrača sa procentom prodaje, odigrao dve sezone i oni mu produžili ugovor i prodali ga odmah nakon potpisa novog ugovora i pravili se ludi za procente jer su se vodili tim da je on potpisao novi ugovor sa klubom i da ga je samo stari obavezivao za procente od dalje prodaje
Išli su na sud zbog toga ali sam zaboravio ishod istog.