Vukelja daje dva gola i svi smo u rebusu? Da li stvarno igramo tri za tri? Ali onda kreće neverovatno suđenje i divljačka igra gostiju(možda jadni ni ne znaju da drugačije igraju)!
Penal je bio čist, Vukobratović je odigrao u tom trenutku u skladu sa svojim godinama i iskustvom! Onda na scenu stupa Mateus Milutinović koji sam pretrčava celu odbranu Zete(ne cigara već fudbalskog tima)!
3-1 na kraju, žao mi je što smo dobili gol ali smo još jednom pokazali da imamo tim za sam vrh!
Svi u Kulu, nema više opravdanja za izostanke!
Svaka cast momci na osvojena tri boda protiv Zete. Nadam se da ce se ova lepa serija nastaviti i u Kuli, a mi bi mogli da se potrudimo i da odemo na to gostovanje u sto vevem broju i da se nasi momci osecaju kao u Novom Sadu. A sto se tice Stepanova i njegovog odnosa prema navijacima- ma koji bre Stepanov? Ko je taj? Treba mu vec za utakmicu u Kuli skinuti kapitensku traku i dati je Saletu Todicu. A i nije mi jasno kog djavola ga i drze u klubu kad ne zasluzuje da igra. Koliko je vecih imena od njega nosilo kapitensku traku pa nisu izvodili besne gliste po terenu i koliko su puta bili izvizdani od strane navijaca pa nisu terali nikakav inat. To samo govori o njemu kao coveku!! E kada bi otisao na zimu u Kizil Yildiz i da se uklopi u smrad koji se siri sa Smrdekane.
Zaista nedopustivo ponasanje Stepanova,moram jos jednom da napomenem i radost zbog pobede su mi pomutili upravo Stepanov svojim ponasanjem i iskljucenje Vukobratovica koji ce nam faliti u Kuli.
Jos ce morati stepi koju bubuljicu da iscedi pre nego sto zasluzi da nosi traku. On(balavi klinac) ce da tera inat navijacima sto su mu opravdano zamerili za igre dok je Djumi bio trener(a da nepricamo o misterioznim povredama pred neke utakmice). Stepi je fin i lepo vaspitan momak ali izgleda da je nasao slicne savetnike kao nekada Vukelja!
U zadnjih 10 utakmica imamo skor 6-3-1, mnogo vode je proteklo ispod Petrovaradinske tvrdjave od kada smo zadnji put imali takvu seriju!
Vojo, ako Sportska centrala ne laze, 16. i 17. kolo se igra u decembru i to u terminama zakazanim za 10. i 17. decembar, kako bi se prvenstvo sto pre zavrsilo (13. maj). Znaci, posle Vozdovca bi isli u Cacak i onda docekali Buducnost Bd. Zato, menjaj potpis i trazi vise bodova
Ogi ne zelim ici tako daleko... jednostavno,posto sam cuo da ovde na forum dolaze i mnogi igraci,zelim samo svojim potpisom da im porucim sta od njih ocekujem.... mislim da je izvodljivo....
p.s.inace ima jos jedna zanimljivost vezana za utakmicu protiv Zete... naime,kao sto sam gore napisao,to je prva utakmica ove sezone s kojom sam zadovoljan (kako igrom,tako i rezultatom)... a meni je posebno draga,jer smo pokazali da smo bez Maradone ubojitiji,sigurniji,leprsaviji...
Da li se zna šta je sa Kizom? Da li je u pitanju teža povreda ili ćemo ga videti već na sledećoj utakmici?
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
stepanov kao kapiten ne sme tako da se ponasa ali o cemu se tu u stvari radi?koji je razlog da se stepanov ljuti na navijace?ako i ima razloga da se ljuti na pojedince to mu ne daje za pravo da javno okrece ledja svima.imamo lepu seriju ali djavo nam ne da mira pa uvek mora nesto negativno da se desava.
drugo sta sam hteo da kazem je da je vreme da se prestane pisati za svaku utakmicu da je namestena.pred svaku utakmicu se neko javi i kaze kako mu je neko rekao da je namesteno.ako smo pobedili igramo 3 za 3 ako izgubimo prodali smo.namestaljki ima ali u tom broju sigurno ne.juce je sudija poceou drugom poluvremenu navlaciti za zetu i ne vidim razlog zasto bi to radio ako nam poklanjaju bodove.i na terenu se lepo videlo da se nasi igraci bore i zele pobedu.jovanovica bi trebalo takodje pustiti na miru malo jer se decko stvarno trudi i bori.da zna da igra fudbal kao ronaldo sad bi igrao u ligi sampiona a ne sa tamo nekom zetom.treba pokazati i malo zahvalnosti igracima iako su i mene milion puta iznervirali ali fudbal je takav
Da....igramo ta 'vanredna' kola zbog jel,Svetskog sampionata i moram da kazem da je dobro sto se oni igraju u toku ove polusezone...Zasto? Pa zato sto cemo na jesen verovatno drasticno rekonstruisati tim (mada se nadam da necemo prodavati odmah najbolje igrace,pa tek smo se oformili!) ... Licno bih bio zadovolljan sa 25 ili 27 bodova na kontu posle ove polusezone,i tu da dodamo jos i 4 od utakmica sa Borcem i BD,i eto sa 31 cekamo nove borbe
Voso,Voso,stara damo,ko su tramvaj klubovi da te gledaju popreko samo?
Po meni, treba biti zadovoljan onim sto smo napravili do sada, jer smo prvi deo prosle sezone zavrsili sa svega 15 bodova, a sada tri kola pred kraj vec imamo 21. Druga stvar, bezimo od zone ispadanja cak 8 bodova, sto nam se davno nije desilo. Treca stvar, ne igramo nesto previse dobro a uzimamo bodove, ostaje jedino zal za onih 4 boda (Ivanjica + Zemun), ko zna kakvi bi nam apetiti tada bili. Ono sto je Stepi uradio zasluzuje osudu, jer nas nije nesto previse zaduzio, a i ima zrelijih i odgovornijih ljudi od njega koji bi mogli poneti traku oko ruke (ali to je vec prica za neki novi topik). Utakmica sa Zetom nije namestena (po meni), jer ni rezultat ni veliki broj kartona ne govore u prilog tome. I poslednje: svi koji mogu - u Kulu, po nove bodove i nastavak evropskog sna, koji traje vec 6 godina. Dosta od mene...
Zeleo bih da pohvalim borbenost i veliku zelju za pobedom kod igraca (kako onih na terenu, tako i onih na klupi koji konacno pruzaju punu podrsku svojim saigracima). Takodjer, vrlo me raduje reakcija publike na sve tri strane stadiona. Svi su u subotu veoma emotivno prezivljavali svako desavanje na terenu a to se, priznace te, dugo nije desavalo na nasem stadionu. Neko je ovde napisao da je ovo druga utakmica kako se Stepi ne javlja navijacima pa bih ga ispravio-nije druga vec treca; prema tome traka dole bez razmisljanja. Todic ju je i onako odavno zasluzio svojim ponasanjem i odnosom prema Vosi! Svi u Kulu po bodove, a onda cigani... 10 godina sanjam iz utakmice u utakmicu pobedu nad njihovom zvijezdom, ne smem ni da zamislim kako cu odreagovati (a verovatno i vecina vas) kada je jednom stvarno pobedimo. Verovatno ce biti otvoreno dodatno odeljenje u Kamenici na kardiologiji...