U 12 kolu Meridian Super lige Vojvodina docekuje Zetu iz Golubovaca.Ova utakmica je zanimljiva po mnogo cemu a izmedju ostalog i po tome da Vosa ako pobedi ima prikljucak ka vrhu,ali i po tome sto je prosle sezone utakmica prekinuta zbog ulaska navijaca na teren kod rezultata 2:0 za goste.Vojvodina je na 7 mestu sa 18 bodova a Zeta na 6 mestu sa 19 bodova i utakmicom manje.Zaostala utakmica OFK Beograd : Zeta igra se danas sa pocetkom u 13 i 30 casova.Treba jos reci da ce televizija Srbije prenositi sledece utakmice:Zemun : Hajduk i VOJVODINA : Zeta takodje sa pocetkom u 13 i 30 casova. Svi na stadion kako bi se pomoglo Vojvodini da uhvati prikljucak ka vrhu
Zeta je pobedila Ofku sa 1-0 i pokazala da je veoma tvrd orah! Mada,ocekujem u najmanju ruku da ostanemo neporazeni, ali ipak ne mogu a da ne kazem,ma koliko to prepotentno zvucalo- i nova tri boda!
Mada ,morace ovi nasi dobro da 'vezu' po terenu da bismo pobedili neugodnu ekipu zete...a kad se setim gde su oni bili pre recimo 10 godina...na livadi...ma jos su oni na livadi!!!
DO POBEDE
Voso,Voso,stara damo,ko su tramvaj klubovi da te gledaju popreko samo?
Očekujem 5 revolveraša,1 snajperistu,bezbroj smrknutih lica u kožnim jaknama,brdo policije i pobedu(samo ako ne budu naši odigrali bojažljivo zbog gore pomenute družine,kao prošlog aprila).
Mislim da su Zecani osvajanjem 3 boda na Karaburmi ispunili svoje planove sto se tice bodova sa ove miniturneje.Ali i dosadasnji Dzimijev skor nas stavlja u kozu apsolutnog favorita.Ocekujem,sigurnih 2:0!!!
Šta očekivati od Zete? Ja sam proletos bio ubeđen da će utakmica biti nameštena a dobro se sećamo kako se sve završilo! Malo me čudi što je Marko igrao protiv Jedinstva, da li to znači da igramo 3 za 3 ili je procenjeno da veće šanse za tri boda imamo u tekmi sa Jedinstvom? Verujem da i vas više muče pitanja koja nemaju veze sa fudbalom ali da vidimo šta će teren da kaže. Igramo sa Zetom koju su letos napustili najbolji pojedinci pa bih ipak dao malu prednost našim momcima. Voelo bih da se samo teren pita pa da izgubiomo i sa 5-0 a ne ko prošli put kada su leteli pištolji po zapadu!
U jedno sam siguran, da svi vi koji volite crne kožne jakne i džipove slobodno u subotu prošetate do stadiona Karađorđe jer vas čeka impozantna modna revija!
Ne verujem da je utakmica namestena da bude X Kada se namesta to ide obicno sistemom 3 za 3(barem je tako logicno)...
Inace mislim da je dobro sto je Zeta dobila OFK-u,posto tako mnogo opustenije ulazi u ovaj duel!Ja licno bi voleo da Vosa na ovoj tekmi pokaze jednu lepu i napadacku igru,a tek posle toga mi je vazan rezultat(naravno ocekujem pobedu
Srecno nam bilo
Pa ovde se razvezla prica kao da igramo sa Real Madridom a ne tamo sa nekom ekipom sa seoske livade iz one kamenotucacke republike.
Ako ih bukvalno ne pocistimo sa terena,onda nista nismo uradili.Treba naplatiti sve dugove,a ko razmislja o nekim kalkulacijama treba odmah da napusti Vosu.
Ocekujem pobedu 3:0(ako je mogao Rad,mozemo i mi) i ova tri boda bi mi bila izuzetno draga.A i vreme je da neko zapusi usta onom uobrazenom Vukicevicu koji tvrdi zamislite da je Zeta po svemu klub iza Zvezde i Partizana i da mora da bude treca!!!
Moze da bude treca,ali od pozadi i to u Crnogorskoj Monet ligi.