Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Super Liga - sezona 2022/23

Post by Voja »

Jbt kakva vremena dosla,svaku utakmicu neki place (Pavkov,Srnic...) :mrgreen:
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Ciganče (@NorthTribune) gde si :mrgreen:?
Uvek možeš ovde da kukaš tu smo da te saslušamo čuj mene da se sladimo da te saslušamo :mrgreen:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Fri Sep 09, 2022 12:11 pm Ciganče (@NorthTribune) gde si :mrgreen:?
Gleda reprizu utakmice,uziva u casu fudbala :)
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Voja wrote: Fri Sep 09, 2022 12:26 pm
Deep Purple wrote: Fri Sep 09, 2022 12:11 pm Ciganče (@NorthTribune) gde si :mrgreen:?
Gleda reprizu utakmice,uziva u casu fudbala :)
Prepotentnoj ekipi iz lige petica? :)
NorthTribune

Post by NorthTribune »

Neka, neka :mrgreen: Čekam ja svoju priliku strpljivo :mrgreen:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

NorthTribune wrote: Fri Sep 09, 2022 1:19 pm Neka, neka :mrgreen: Čekam ja svoju priliku strpljivo :mrgreen:
Sta ocekujes u sledeca dva meca zvezde? Pazar i Turska,al pokusaj da mi odgovoris realno,bez pristrasnosti. Cini mi se da ste poljuljani!? Ocekujes li neke velike izmene u timu,nacinu igre!? I kako bi se po tvom misljenju zavrsila utakmica Vosa-cz da igraju ovaj vikend?
Image
Stexman

Post by Stexman »

Dobice zvezda Pazarce 5 razlike. Pazite sta vam kazem, sistem je takav da mora da im se "piri u guzicu" sto bi rekao moj deda. Penal dva, u prvih 15 mindzi i resen problem.
Po :shit: em se u sistem.
NorthTribune

Post by NorthTribune »

Dosta zavisi od toga šta će biti sa Ivanićem..On je i u ovakvoj formi i spremi i dalje jedan od glavnih igrača Zvezde..
Ima tu još nekoliko problema, zbog kojih ne mogu baš da dam neku prognozu..Pešić ima od starta problem sa polomljenim palcem na nozi, njegova zamena Kulibali daj Bože da je u stanju i 20 minuta da izdrži...Ako ne bude igrao niko od njih dvojica, to je još jedna otežavajuća okolnost...S obzirom da će onda doći do nekih improvizacija tipa Ben kao CF.. Takodje nisam siguran da li će Katai biti spreman za nedelju od starta..I dalje nepoznanica oko desnog beka, da li tu trošiti bespotrebno Eraka ili sa nesigurnim i za penal uvek spremnim Gobeljom ili Srnom..Možda opet proba MM sa tri pozadi i wingbekovima gde bi po toj strani špartao Bukari..
Mislim da će i formacija dosta zavisiti od toga ko je spreman da igra u Pazaru..Gde je jedina dobra stvar po nas, što nema navijača..Inače, bilo bi veoma gusto.. A i ovako će biti teško..
Ne samo da je Zvezda poljuljana psihički nego je i fizički upitno kako će izaći, s obzirom da je opšte poznato problem sa kondicijom a juče je bila baš fizički zahtevna utakmica..
Zvezda Pazar može rešiti makar i na individualni kvalitet pojedinaca, ali za gostovanje Trabzonu nisam pametan šta BiH prognozirao..Liga Evrope ima jednu prednost što tri od četiri pozicije ti donose proleće u Evropi..Tako da i nerešeno u Turskoj ne bi bila loša stvar, u ovakvoj konstalaciji snaga...
Da se sad igra utakmica u Novom Sadu Vojvodina - Zvezda, mislim da bi vi imali dobru šansu da izvučete pozitivan rezultat..Jeste da niste u nekoj formi, ne igrate lepo na oko...Medjutim, domaći teren + dobar strateg + kvalitet koji definitivno imate + svi problemi koje Zvezda ima..Sve te činjenice idu u prilog tome da bi ste imali dobru šansu da nas zaskočite :mrgreen: Apostrofirao BiH ovde Rastavca kao vaše najveće oružje. on je trener koji je sa Radničkim uspeo da u jednoj sezoni ne izgubi ni od Zvezde ni od Partizana na strani...On voli takve utakmice, kad igra protiv favorita i može da stane iza lopte..Dobar je to taktičar i ja od njega tek očekujem u budućnosti da implementira sve svoje zamisli..
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Jbg kad jos nemamo otvoren topic o Cuki,pa moramo ovde da piskaramo bilo sta :mrgreen: Iskreno potajno se nadam iksu u Pazaru. Zvezdana poljuljana,a ako ne prodje u LE bice bezanije iz kluba,zato sam misljenja da ce se vise posvetiti gostovanju u Turskoj nego Pazaru,sto mi daje nadu da Pazar moze do iksa. Sta vam uradise od kluba jbt :mrgreen:
Marko93 wrote: Fri Sep 09, 2022 2:06 pm I zbog plakanja komentatora na areni onakav verbalni orgazam kad igraci partizana krenu u napad majko sveta
Ma meni je uvek pobeda dana kad Guzijanka posle meca demoralisana i tuzna :mrgreen: :greenbutt:
Image
NorthTribune

Post by NorthTribune »

E vidiš ja sam suprotnog mišljenja :mrgreen:
Jedini neuspeh u LE, po meni, bilo bi 4to mesto. Pošto te prva tri mesta ostavljaju i na zimu u Evropi.
Tsc je bio verujem dovoljan alarm da se utakmica u Pazaru najozbiljnije moguće shvati. Jedna LŠ je ispuštena, druga vec ne sme biti. Tako da mislim da je sada prvenstvo prvi prioritet. Nije više lagana situacija, sledi tezak raspored i svaka utakmica u domaćim okvirima mora biti odigrana na MAX..Ne bi valjalo više davati rivalima vetar u ledja...
Da zimske pauze - gostovanja Pazaru, Voši, Čuki, KG-u, Nišu..
Marko93

Post by Marko93 »

Jesi ti siguran da nisi promasio forum?😁
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Sve sve ali brate jedno pitanje što pišeš BiH?
fcvisart

Post by fcvisart »

Kada planirate da banujete cigana!?!
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
NorthTribune

Post by NorthTribune »

Deep Purple wrote: Fri Sep 09, 2022 2:34 pm Sve sve ali brate jedno pitanje što pišeš BiH?
Zato što mi konstatno iskače BiH kad ukucam bih 😁 I onda moram da ispravljam 20puta a mrzi me :mrgreen:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Martin Mircevski ce ocigledno da obelezi ovo kolo :)
Image
Post Reply