Transferi
Re: Transferi
Мене ово из неког разлога асоцира на Беквалца или Косановића. Предвиђаш ли трансфер али на место тренера?Deep Purple wrote: ↑Thu Aug 03, 2023 11:52 amGledao sam ja Drezden (gotivim ih) ali nmg da se setim kakav je…
@Voja
Mislim da ne, pojačali su oni vezni red sumnjam da ga opet žele. Verovatno nekome preko ga prodajemo.
EDIT: Prijatelju registruj se pa ćemo da se mačujemo zagonetkama.
Reši ovo:
Sa istoka sunce sija…
-
Nemojte više nikoga da dovodite. Bukvalno da smo uzeli random ljude iz autobusa bi imali bolje rezultate od naše transfer politike.
Bukinac, Lanetov mali i ako je ostao još koji klinac. Gurati ih do kraja sezone.
Za ove ostale koji neće biti prodati do septembra...imamo više filijala od broja pobeda, pošaljite sve ove prekaljene borce da se tamo kale.
Bukinac, Lanetov mali i ako je ostao još koji klinac. Gurati ih do kraja sezone.
Za ove ostale koji neće biti prodati do septembra...imamo više filijala od broja pobeda, pošaljite sve ove prekaljene borce da se tamo kale.
- Red Marquis
- Moderator
Ma nisam ni ja za Đorđevića. Imamo Bukinca, kome trebaju utakmice, a još prošle sezone je trebalo da dobije šansu. Antonijević ima 23 godine i još dve godine je pod ugovorom. Kod njega se vidi napredak.
Ovo sve govorim zbog idiotskog plana da se dovede Gruzijac. Zašto se ovo radi?
Uostalom Đorđević ima još dve godine ugovor i dobijaće platu ni za šta. U ovim godinama može da igra i štopera i da rotira Crnomarkovića. Ne treba nam ni novi štoper kada ode Traore, imamo Rosića, Jeličić a i Tanjgu.
Treba nam samo zadnji vezni i eventualno još jedan vezni, jer Zukić verovatno odlazi. Mada, nemoguće je da nemamo u omladincima nijednog veznjaka osim Miletića. Kokanović i Jovanović su ofanzivniji.
Ovo sve govorim zbog idiotskog plana da se dovede Gruzijac. Zašto se ovo radi?
Uostalom Đorđević ima još dve godine ugovor i dobijaće platu ni za šta. U ovim godinama može da igra i štopera i da rotira Crnomarkovića. Ne treba nam ni novi štoper kada ode Traore, imamo Rosića, Jeličić a i Tanjgu.
Treba nam samo zadnji vezni i eventualno još jedan vezni, jer Zukić verovatno odlazi. Mada, nemoguće je da nemamo u omladincima nijednog veznjaka osim Miletića. Kokanović i Jovanović su ofanzivniji.
- churguzijanac
Ljudi mi smo klub na amaterskom organizacionom nivou.
Poštujem tvoje mišljenje, ali meni Lazarević sinoć veoma korektno odigrao nije momak kriv što su ga bacili levo.Red Marquis wrote: ↑Fri Aug 04, 2023 1:25 amNisam za njega, već sam aludirao koliko je Lazarević bio očajan.
Bekovi su nam najmanji problem. Lazarević, Bjeković desno, Bukinac, Antonijević levo, sasvim dovoljno za naše potrebe. Gruzin u reprezentaciji je rezerva malom iz ciganije, za kojeg ovde vlada vrlo negativno mišljenje. Đorđevića što dalje od kluba.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ako nama odu cumic i zukic ko ce nama biti kapiten ,oce ostati neko da je vise od godinu dana u klubu 

Jeličić, Rosić, Lazarević... Mada možemo vratiti Medu, za početak.
Dok je Batak trener, Djordjevic nece igrati. Posle tuce sa Barajem, izvredjao je i Marka Jovanovica pred svima, i Batak je mu sutra oduzeo kapitensku traku zbog toga. Onda je i Bataka izvredjao i udaljen je iz prvog tima. Tako sam ja cuo.
Kup je nas!
- Red Marquis
- Moderator
Nije juče odigrao korektno. Sedeo sam dole uz aut liniju Zapada pa mi je on bio pod nosom sve vreme. Potpuno neusklađen sa Čumićem, usporavanje svakog njegovog prodora, nepokrivanje prostora, delovao je potpuno izgubljeno.Firma kej wrote: ↑Fri Aug 04, 2023 7:41 amPoštujem tvoje mišljenje, ali meni Lazarević sinoć veoma korektno odigrao nije momak kriv što su ga bacili levo.Red Marquis wrote: ↑Fri Aug 04, 2023 1:25 amNisam za njega, već sam aludirao koliko je Lazarević bio očajan.
Io odio Belgrado
- Red Marquis
- Moderator
Pa sad mi je Đorđević porastao u očima

Io odio Belgrado