Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
churguzijanac

Re: Transferi

Post by churguzijanac »

slanobarac wrote: Sat Aug 05, 2023 5:51 pm
churguzijanac wrote: Sat Aug 05, 2023 5:08 pm
Tako je....Pa su doveli polutana sa 27 godina koji nije dao gol u karijeri.
Zato su se Bjeković, Lazarević, Đorđević, Jeličić i Antonijević nadavali silnih golova. :mrgreen:
Ali nije to ni toliko strašno jer imali smo i centarfore bez datih golova.
Treba da dovodimo igrače koji su kadri da daju golove i ako igraju nazad.U zadnjoj šampionskoj generaciji su svi davali golove uključujući bekove.
Ako dovodiš stranca valjda treba da bude bolji od ovih gore što si pobrojao.
Ako me sećanje ne vara Lazarević ja zabio Čuki treći gol u pobedi od 3-2.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Karlsson wrote: Sat Aug 05, 2023 6:36 pm Od kada je nama reprezentativac Gruzije i prvak svoje zemlje polovan igrač?
Vapimo za strancima, a kada počnu da dolaze ne valjaju nam.
Polovan je igrač zato što je fudbaler u pokušaju, a mi takvih imamo kolko oćeš. Izaći će na teren pa ćemo videti.Daj bože da grešim.
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Нормално да није нормално продати Антонијевића,млад је и показао је неки квалитет,ал искрено све једно ми,од старих играча волео би да остану Чумић као најбољи играч и Зукић који је показао да се формирао као играч,па да видимо колико може.
Овде се људи позивају на господство,не ваљају Батини резултати јер није господин,не ваља Лалатов куп јер није господин,а јел господски називати Чукарички трговачким,ма колико ми тај клуб био антипатичан,а кад погледамо свој клуб па шта смо ми кванташка пијаца.Како ко нам приђе и махне са парама,може пакуј,носи,ево за кусур води и овог.Мало је то лицемерно.Позивамо се на господство а сами се не понашамо тако.Мислим да сем титових близанаца који су увек били повлашћени од стране државе,друге клубове немамо разлога омаловажавати на тај начин.
Marko93

Post by Marko93 »

Miran neki dan danas nismo nikog prodali
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Marko93 wrote: Sat Aug 05, 2023 11:51 pm Miran neki dan danas nismo nikog prodali
Vikend je, i menadžeri imaju dušu.
Io odio Belgrado
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

https://meridianbetsport.rs/fudbal/vulic-tsc-transfer/
Вулић је добар ТСЦ-у, нама није...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
fare

Post by fare »

Jel otišao Traore ili ne ? A Baray se nadam da jeste .
VošaNS

Post by VošaNS »

fare wrote: Sun Aug 06, 2023 12:48 pm Jel otišao Traore ili ne ? A Baray se nadam da jeste .
Mozzart ga stavio u projektovani sastav večeras,tu je još.Baraj je isto tu još uvek
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Milan

Post by Milan »

Gledali ih protiv Apoela i odustali. K’o i onaj Belorus od nas…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Maki

Post by Maki »

Prijatelj na Mozzartu:
Nema nista od pojacanja iz Uba. Treba platiti i Lanetu junioru bi se zatvorila pozicija sa kvalitetnim resenjem. Trener tera startnog levog beka, zato sto je suvise ofanzivan. Isti trener je insistirao na Kajevicu, pre Vulica. Vukica je zavrsio Zbiki.
Vojo i ostali, ajde završite nam jednog zadnjeg veznog pa da igramo fudbal. Od ovih u klubu ništa. :roll:
slanobarac

Post by slanobarac »

Maki wrote: Sun Aug 06, 2023 5:29 pm Prijatelj na Mozzartu:
Nema nista od pojacanja iz Uba. Treba platiti i Lanetu junioru bi se zatvorila pozicija sa kvalitetnim resenjem. Trener tera startnog levog beka, zato sto je suvise ofanzivan. Isti trener je insistirao na Kajevicu, pre Vulica. Vukica je zavrsio Zbiki.
Vojo i ostali, ajde završite nam jednog zadnjeg veznog pa da igramo fudbal. Od ovih u klubu ništa. :roll:
Mi sa foruma smo luđi od ovih iz kluba. :frown:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
ssnigd

Post by ssnigd »

Opet komentari sa mozzarta... Katastrofa
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Gruzijac je završen.

Klub neka izdvoji meni hiljadu evra za trošak završiću im veznog iz druge ili treće Nemačke lige i lično ću da ga dovedem na predstavljanje i na nemačkom, engleskom i našem jeziku da ga predstavim i prevodim mu. Taj fudbaler niti bi koštao više od ovih naših uhljeba a bio bi bolji bar za klasu od svih naših veznih fudbalera. Ako kojim slučajem ne bi bio, ne bih prišao nijednom fudbalskom stadionu do daljneg i vratio bih tih hiljadu evra koje sam uzeo za trošak jer mislim da je nemoguće naći gore vezne fudbalere od ovih koji su u klubu.
Forza Voša

Post by Forza Voša »

slanobarac wrote: Sun Aug 06, 2023 6:02 pm
Ako je istina za Antonijevica to onda znaci da trener ni njega ni Bukinca ne vidi u 20 igraca sto znaci ...

Podrska za Antonijevica i Bukinca, izdrzite jos malo.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Karlsson

Post by Karlsson »

Forza Voša wrote: Sun Aug 06, 2023 6:12 pm
slanobarac wrote: Sun Aug 06, 2023 6:02 pm
Ako je istina za Antonijevica to onda znaci da trener ni njega ni Bukinca ne vidi u 20 igraca sto znaci ...

Podrska za Antonijevica i Bukinca, izdrzite jos malo.
Bukinac u prvih 11 danas.
Post Reply