Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Super Liga - sezona 2022/23

Post by Voja »

Karlsson wrote: Tue Sep 20, 2022 1:32 pm Svaka čast Deep na ideji i na njenom odjeku. Najmanje će tu pomoći stići do samog OFK Beograda, ali odličan marketinški potez za Vojvodinu.
Iskreno ja bih voleo da ovo ipak ne bude samo marketing vec da zaista na neki nacin i konkretno pomognemo...
Image
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Доста портала је објавило, закувало се баш, маркетиншки је добро првенствено за ОФК Београд, да се чује што више и да се још неко прикључи акцији и помогне.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Karlsson

Post by Karlsson »

Voja wrote: Tue Sep 20, 2022 1:34 pm Iskreno ja bih voleo da ovo ipak ne bude samo marketing vec da zaista na neki nacin i konkretno pomognemo...
Oprostićete Vojo ja sam mlađa generacija navijača i nisam nešto emotivno vezan za spomenuti klub, niti znam kako je igrao 80ih i 90ih. Meni su glavna asocijacija na njih Petković ivanović, Kolarov, Rajković i Terzić. Možda još neko.
Vidim da se niko nije utrgao da pomogne tom klubu. Same Beograđane zabole, bivše igrače isto, a čini mi se da ni ljudima u tom klubu nije baš stalo.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Karlsson wrote: Tue Sep 20, 2022 1:51 pm
Voja wrote: Tue Sep 20, 2022 1:34 pm Iskreno ja bih voleo da ovo ipak ne bude samo marketing vec da zaista na neki nacin i konkretno pomognemo...
Oprostićete Vojo ja sam mlađa generacija navijača i nisam nešto emotivno vezan za spomenuti klub, niti znam kako je igrao 80ih i 90ih. Meni su glavna asocijacija na njih Petković ivanović, Kolarov, Rajković i Terzić. Možda još neko.
Vidim da se niko nije utrgao da pomogne tom klubu. Same Beograđane zabole, bivše igrače isto, a čini mi se da ni ljudima u tom klubu nije baš stalo.
Ama nisam ni ja mislio da ih mi spasavamo,ali da makar simbolicno i konkretno pomognemo,jer upravo to bi bio prst u oko svima koju su unistili OFK,a samim tim i nas fudbal
Image
Turija

Post by Turija »

Prijateljska utakmica sa OFK Beogradom, odmah, sada u pauzi prvenstva, bila bi prava i konkretna pomoc. Prihod od ulaznica proslediti OFK Beogradu na racun.

Verujem da bi doslo dosta ljudi, navijaca oba kluba i ne samo njih, da pomognu u nevolji starom rivalu i prisete se nekadasnjih nasih derbi utakmica sa njima.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cane

Post by Cane »

Bravo za ideju i realizaciju :lala:
Ovo je pokazatelj koliko se može učiniti dobrom zamisli i pokazatelj koliko naš marketing mora da uči i napreduje.
Još jednom svaka čast za ovo, svaka inicijativa i akcija me raduje i to su stvari koje su nam nasušno potrebne.
S druge strane zaista bi voleo da iz svega nastanu i konkretniji finansijski efekti kojima bi se bar malo pomoglo čuvenom OFK-u, jednom od klubova koji ima pravu a ne izmišljenu i nakalemljenu tradiciju.
Klub odmah da stupi u kontakt s Ofkovcima i da se što pre zakaže prijateljska utakmica i pošteno je ispromovisati.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Tue Sep 20, 2022 2:26 pm Prijateljska utakmica sa OFK Beogradom, odmah, sada u pauzi prvenstva, bila bi prava i konkretna pomoc. Prihod od ulaznica proslediti OFK Beogradu na racun.

Verujem da bi doslo dosta ljudi, navijaca oba kluba i ne samo njih, da pomognu u nevolji starom rivalu i prisete se nekadasnjih nasih derbi utakmica sa njima.
da,ali verujem da je plan i program za ovu pauzu vec napravljen... i verovatno sa ciljem kao u filmu Spasavanje redova Ra...... :D i da se tu nista nece menjati... evo citam Cuka na Zlatiboru... sto ide u prilog da postoji vec predvidjeni plan. Inace moram da kazem da sam negde procitao da su cini mi se KADETI Cuke proslo kolo otresli i zvezdanu sa 3:0
Image
NorthTribune

Post by NorthTribune »

Voja wrote: Tue Sep 20, 2022 2:52 pm
Turija wrote: Tue Sep 20, 2022 2:26 pm Prijateljska utakmica sa OFK Beogradom, odmah, sada u pauzi prvenstva, bila bi prava i konkretna pomoc. Prihod od ulaznica proslediti OFK Beogradu na racun.

da,ali verujem da je plan i program za ovu pauzu vec napravljen... i verovatno sa ciljem kao u filmu Spasavanje redova Ra...... :D i da se tu nista nece menjati... evo citam Cuka na Zlatiboru... sto ide u prilog da postoji vec predvidjeni plan. Inace moram da kazem da sam negde procitao da su cini mi se KADETI Cuke proslo kolo otresli i zvezdanu sa 3:0
Zvezdini kadeti su u omladincima ili čak par njih vec u prvom timu Grafičara. Tako da taj rezultat treba uzeti sa rezervom:)
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

NorthTribune wrote: Tue Sep 20, 2022 3:16 pm Zvezdini kadeti su u omladincima ili čak par njih vec u prvom timu Grafičara. Tako da taj rezultat treba uzeti sa rezervom:)
A pobede treba uzeti kao cist kvalitet vaseg tima :mrgreen:
Nego da te pitam sta ti licno mislis da l je zaista Kulibali odbio poziv u reprezentaciju da bi se posvetio zvezdi? :)

p.s.i kad vec imas opravdanje za poraz... gde vam igra Motika? :mrgreen:
Image
NorthTribune

Post by NorthTribune »

Ne vidim razlog da ga pozovu u repku, sem možda starih zasluga. On je čovek u minusu sa kondicijom, fale mu takmičarske tekme...
A Motika je igrao vikend u omladincima...Ko mu je kriv, odbio je "posudbe" kod vas i u Rapid :mrgreen:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Danas su nakon naše objave navijači Dinama iz Kieva i navijači Budućnosti iz Podgorice pružili podršku Ofk Beogradu.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Au baš je odjeknula akcija, svaka čast Deep.
Svaka čast i na oživljavanju Twitter naloga.
Maki

Post by Maki »

Deep Purple wrote: Tue Sep 20, 2022 4:07 pm Danas su nakon naše objave navijači Dinama iz Kieva i navijači Budućnosti iz Podgorice pružili podršku Ofk Beogradu.
Odlično sprovedeno, Deep.
Navijači Dinama iz Moskve su prijatelji Plave Unije, koliko znam.
Milan

Post by Milan »

Bojim se samo da uprava kluba nece imati muda da nesto ucini, a sve kako se ne bi nekom zamerili. Nazalost, u toku je pauza u prvenstvu, pa ne vidim kako bismo mogli izvrsiti neki pritisak…?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Forza Voša

Post by Forza Voša »

Podrška i od mene za akciju.

Moj predlog bi isao i u smeru toga da i legende klubova igraju taj prijateljski mec jer bi to privuklo jos vise ljudi. Tipa iscimati kod nas Kacara, Krasu, Laneta, Pekarica, ... a kod njih Baneta, Kolarova, Babovic, D. Tosic, Krupnikovic, ...
Na taj nacin mislim da bi mogli podstaci barem malo te njihove legende da se zainteresuju/angazuju oko kluba.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Post Reply