Iskreno ja bih voleo da ovo ipak ne bude samo marketing vec da zaista na neki nacin i konkretno pomognemo...
Super Liga - sezona 2024/25
Re: Super Liga - sezona 2022/23

- Uvek sa tobom
Доста портала је објавило, закувало се баш, маркетиншки је добро првенствено за ОФК Београд, да се чује што више и да се још неко прикључи акцији и помогне.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Oprostićete Vojo ja sam mlađa generacija navijača i nisam nešto emotivno vezan za spomenuti klub, niti znam kako je igrao 80ih i 90ih. Meni su glavna asocijacija na njih Petković ivanović, Kolarov, Rajković i Terzić. Možda još neko.
Vidim da se niko nije utrgao da pomogne tom klubu. Same Beograđane zabole, bivše igrače isto, a čini mi se da ni ljudima u tom klubu nije baš stalo.
Ama nisam ni ja mislio da ih mi spasavamo,ali da makar simbolicno i konkretno pomognemo,jer upravo to bi bio prst u oko svima koju su unistili OFK,a samim tim i nas fudbalKarlsson wrote: ↑Tue Sep 20, 2022 1:51 pmOprostićete Vojo ja sam mlađa generacija navijača i nisam nešto emotivno vezan za spomenuti klub, niti znam kako je igrao 80ih i 90ih. Meni su glavna asocijacija na njih Petković ivanović, Kolarov, Rajković i Terzić. Možda još neko.
Vidim da se niko nije utrgao da pomogne tom klubu. Same Beograđane zabole, bivše igrače isto, a čini mi se da ni ljudima u tom klubu nije baš stalo.

Prijateljska utakmica sa OFK Beogradom, odmah, sada u pauzi prvenstva, bila bi prava i konkretna pomoc. Prihod od ulaznica proslediti OFK Beogradu na racun.
Verujem da bi doslo dosta ljudi, navijaca oba kluba i ne samo njih, da pomognu u nevolji starom rivalu i prisete se nekadasnjih nasih derbi utakmica sa njima.

Verujem da bi doslo dosta ljudi, navijaca oba kluba i ne samo njih, da pomognu u nevolji starom rivalu i prisete se nekadasnjih nasih derbi utakmica sa njima.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Bravo za ideju i realizaciju
Ovo je pokazatelj koliko se može učiniti dobrom zamisli i pokazatelj koliko naš marketing mora da uči i napreduje.
Još jednom svaka čast za ovo, svaka inicijativa i akcija me raduje i to su stvari koje su nam nasušno potrebne.
S druge strane zaista bi voleo da iz svega nastanu i konkretniji finansijski efekti kojima bi se bar malo pomoglo čuvenom OFK-u, jednom od klubova koji ima pravu a ne izmišljenu i nakalemljenu tradiciju.
Klub odmah da stupi u kontakt s Ofkovcima i da se što pre zakaže prijateljska utakmica i pošteno je ispromovisati.

Ovo je pokazatelj koliko se može učiniti dobrom zamisli i pokazatelj koliko naš marketing mora da uči i napreduje.
Još jednom svaka čast za ovo, svaka inicijativa i akcija me raduje i to su stvari koje su nam nasušno potrebne.
S druge strane zaista bi voleo da iz svega nastanu i konkretniji finansijski efekti kojima bi se bar malo pomoglo čuvenom OFK-u, jednom od klubova koji ima pravu a ne izmišljenu i nakalemljenu tradiciju.
Klub odmah da stupi u kontakt s Ofkovcima i da se što pre zakaže prijateljska utakmica i pošteno je ispromovisati.
da,ali verujem da je plan i program za ovu pauzu vec napravljen... i verovatno sa ciljem kao u filmu Spasavanje redova Ra......Turija wrote: ↑Tue Sep 20, 2022 2:26 pm Prijateljska utakmica sa OFK Beogradom, odmah, sada u pauzi prvenstva, bila bi prava i konkretna pomoc. Prihod od ulaznica proslediti OFK Beogradu na racun.
![]()

-
Zvezdini kadeti su u omladincima ili čak par njih vec u prvom timu Grafičara. Tako da taj rezultat treba uzeti sa rezervom:)Voja wrote: ↑Tue Sep 20, 2022 2:52 pmda,ali verujem da je plan i program za ovu pauzu vec napravljen... i verovatno sa ciljem kao u filmu Spasavanje redova Ra......Turija wrote: ↑Tue Sep 20, 2022 2:26 pm Prijateljska utakmica sa OFK Beogradom, odmah, sada u pauzi prvenstva, bila bi prava i konkretna pomoc. Prihod od ulaznica proslediti OFK Beogradu na racun.
![]()
i da se tu nista nece menjati... evo citam Cuka na Zlatiboru... sto ide u prilog da postoji vec predvidjeni plan. Inace moram da kazem da sam negde procitao da su cini mi se KADETI Cuke proslo kolo otresli i zvezdanu sa 3:0
A pobede treba uzeti kao cist kvalitet vaseg timaNorthTribune wrote: ↑Tue Sep 20, 2022 3:16 pm Zvezdini kadeti su u omladincima ili čak par njih vec u prvom timu Grafičara. Tako da taj rezultat treba uzeti sa rezervom:)

Nego da te pitam sta ti licno mislis da l je zaista Kulibali odbio poziv u reprezentaciju da bi se posvetio zvezdi?

p.s.i kad vec imas opravdanje za poraz... gde vam igra Motika?

-
Ne vidim razlog da ga pozovu u repku, sem možda starih zasluga. On je čovek u minusu sa kondicijom, fale mu takmičarske tekme...
A Motika je igrao vikend u omladincima...Ko mu je kriv, odbio je "posudbe" kod vas i u Rapid
A Motika je igrao vikend u omladincima...Ko mu je kriv, odbio je "posudbe" kod vas i u Rapid

- Deep Purple
Danas su nakon naše objave navijači Dinama iz Kieva i navijači Budućnosti iz Podgorice pružili podršku Ofk Beogradu.
Au baš je odjeknula akcija, svaka čast Deep.
Svaka čast i na oživljavanju Twitter naloga.
Svaka čast i na oživljavanju Twitter naloga.
Odlično sprovedeno, Deep.Deep Purple wrote: ↑Tue Sep 20, 2022 4:07 pm Danas su nakon naše objave navijači Dinama iz Kieva i navijači Budućnosti iz Podgorice pružili podršku Ofk Beogradu.
Navijači Dinama iz Moskve su prijatelji Plave Unije, koliko znam.
Bojim se samo da uprava kluba nece imati muda da nesto ucini, a sve kako se ne bi nekom zamerili. Nazalost, u toku je pauza u prvenstvu, pa ne vidim kako bismo mogli izvrsiti neki pritisak…?
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Forza Voša
Podrška i od mene za akciju.
Moj predlog bi isao i u smeru toga da i legende klubova igraju taj prijateljski mec jer bi to privuklo jos vise ljudi. Tipa iscimati kod nas Kacara, Krasu, Laneta, Pekarica, ... a kod njih Baneta, Kolarova, Babovic, D. Tosic, Krupnikovic, ...
Na taj nacin mislim da bi mogli podstaci barem malo te njihove legende da se zainteresuju/angazuju oko kluba.
Moj predlog bi isao i u smeru toga da i legende klubova igraju taj prijateljski mec jer bi to privuklo jos vise ljudi. Tipa iscimati kod nas Kacara, Krasu, Laneta, Pekarica, ... a kod njih Baneta, Kolarova, Babovic, D. Tosic, Krupnikovic, ...
Na taj nacin mislim da bi mogli podstaci barem malo te njihove legende da se zainteresuju/angazuju oko kluba.
„Hasta la Victoria Siempre!“