Transferi
Re: Transferi
Deluje da bi Kosović mogao biti jedan od ta dva igrača, em će biti slobodan, em se uklapa u viziju gaženja ovo sitno identiteta što nam je ostalo. Dodatno, em je stranac, em Crnogorac, a oni kod nas prolaze. Siguran sam zasluženo. Ako neko spomene Vukčevića, sram ga bilo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Slažem se u potpunosti jeste naš klinac, i meni kreće pegla,zanima me kako bi igrao protiv crnih govanaca kad se samo setim Lazetića kako je igrao protiv zvezda kad se ovde vratio...
Nama trebaju igrači koji ne respaktuju bg blizance kao što smo imali niz godina od 90-ih do negde 2010 ovo posle je lizanje bulje bilo.
Komentator Arene danas u dva navrata pricajuci o Ze Turbu (prenos meca Lokomotiva - Pari NN) govori kako je Ze "stidljivo koketirao sa Vosom" 

Ah, kako su suze same od sebe curile niz obraze, negde na severu...Minja wrote:
Кизито и његов гол против звезде, једини у нашем дресу
Nikad više to nešto nisam osetio, mada prekinuto finale kupa protiv grokbara je bilo veoma blizu.
A ja posao na utakmicu i imao saobracajku, preziveo, al morao nazad

Projektilcina.
Bratina otisla da proslavi sa cigosima

Trebaju nam takvi kao Kizito,stranac koji ce ostati 3+ godina i bukvalno postati NAS.
Ja sa svoje tada, 22 godine sa Severa gledam kako Kizito matira Stojkovića u bliži ugao.... I trči na Istok pred cigane da slavi.... AAAAA!!!
Grlim se i čupam sa kumom i gomilom drugih, nepoznatih ljudi na tribini... Nezaboravno... Prethodna pobeda protiv istog protivnika je bila '96 godine, 3-2, devet godina ranije, kad sam bio 13-godišnjak!
Oni nosiše na toj utakmici naše rezervne, plave dresove jer su poneli samo crveno bele....

Isto tako, plakao kao malo dete. Bojim se da nove generacije nemaju takvu emociju...
I tu je Voja rešio da prestane da dolazi na stadion...

Sad bismo mi obukli rezervne i rekli im da se osećaju kao kod svoje kuće.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Dok sam gledao dva-tri meca Ze Turba u njegovom novom timu, primetih ovog
https://www.transfermarkt.com/edgar-sev ... aison/2023
vidim mlad je, al bice paklen igrac, ustvari vec je
https://www.transfermarkt.com/edgar-sev ... aison/2023
vidim mlad je, al bice paklen igrac, ustvari vec je

Pa i ne vredi za nesto vise. Nastupi sa Cukom u Evropi su ga ogolili

- Uvek sa tobom
Шта су рекли из клуба не привлачи стране играче Војводина и поред доброг уговора због резултата, можда смо зато 8. Остаје иста прича и наредни рок, лоши смо и нико неће да дође, штедимо за боље дане у Поштанској штедионици 

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Deep Purple
Brat Jablonski za sad gubitnik prelaznog roka a mogao da bude lider ove ekipe.