Transferi
Re: Transferi

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- churguzijanac
Vojo, gde se dade Ze?Nema ga ni u 11 a ni na klupi 

O cemu ti?

- churguzijanac
Jebiga, ja gledao zadnjih 10ak minuta.Vidim nema ga u 11 a ni na klupi, reko evo nove šanse za Marka da ga dovede kad ono prc

Mislim da je Yablanosky još slobodan da li je moguce njega sad dovesti
- churguzijanac
Uzdam se u Mateusa, da smo zakrpili tu poziciju zadnjeg veznog, sa Kembelom dobili brzinu i agresivnost u napadu, a sa Vukanovicem snagu, kad bude spreman i povrati formu.
U komentarima na Mozzartu, neko spominje da se pregovara sa Sapicem i Lutovcom?
U komentarima na Mozzartu, neko spominje da se pregovara sa Sapicem i Lutovcom?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ako nam je cilj da od prodaje zarađujemo 5-6 miliona svake godine koga ćemo onda prodati iduće leto? Bukinca, pola Radulovića, Carevića?
- Uvek sa tobom
Пратио сам доста Шапића док је био у Чуки, могу рећи да је на мене оставио позитиван утисак, чуди ме ако је истина то, да Чука није покушала да га врати, њима у одбрани баш шкрипи...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Lutovac jedino sa klupe da ulazi,sto je sasvim prihvatljivo moze da posluzi i to veoma.
Ako uzmemo Sapica to ce biti odlicno,standardan u cukarickom ima i malo evropskog iskustva moze da odigra i na poziciji zadnjeg veznog.
Ne verujem da je to na Mocartu istina, a i šta će nam Lutovac? Sigurno bolji nije od ovih krila koje sada imamo, osim ako ga možda ne vide kao desnog beka.
Zbiljić rekao da Tanjga pregovara sa 2 bivša igrača sa velikim imenom.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Tadić i SMS