Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanobarac

Re: Transferi

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Fri Jan 19, 2024 12:18 pm Ne mogu više da editujem, kada imaš novca ti imaš neki izbor, kada novca nemaš onda ti je i izbor nikakav. Igrači masovno završavaju na Kipru, Tajlandu, raznim Arapskim ligama, ne želi niko da ostane bez angažmana. A eto nije kao da svi oni imaju bolje uslove od nas.

Pa ja sam se recimo čuo sa onim Vendorpom preko instagrama kog sam ovde kačio kao za mene zanimljivo rešenje u veznom redu. On je kao neko ko je igrao elitni holandski rang otišao da igra na Tajlandu jer je čekao, nije našao adekvatan evropski angažman i zapucao se tamo.
A došao bi kod nas recimo samo da je dobio adekvatnu ponudu.

Fudbalera ima previše, jaz u kvalitetu se smanjio, svi se bore za krišku ‘leba.

Ne treba mnogi tražiti po internetu, samo se uđe u Grčku ligu na TM-u i onda vidite kakva sve imena završavaju u Grčkoj.
Čekaj Deep je l' ti to kažeš da mi nemamo para??
U prethodnom postu si napisao da je Savićević izabrao Tursku drugu ligu zbog love a po toj logici i kod nas je došao zbog dobre ponude ili ipak ne? Malo mi je sve ovo prilično konfuzno.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Slanobarac

Nadovezao sam se na neke upise sa prethodnih strana pa sigurno deluje konfuzno ovako napisano, sada imamo veći izbor fudbalera jer imamo više novca u poređenju sa nekim prethodnim godinama. To je poenta, novac diktira tržište.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

CRD FCV wrote: Fri Jan 19, 2024 12:22 pm Сад кад погледам на Трансфермаркту за Росића, Савићевића и Петровића пише да смо довели на данашњи дан.
Како смо успели да их доведемо пре почетка прелазног рока или се почетак рока узима као почетак уговора?
Можеш ти потписати играче и у току сезоне, тј. склопити договор, ал уговор се води од почетка прелазног рока...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
hvylarn

Post by hvylarn »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... nte/472268

Sitno, ali mi bude nekako drago kad se dešavaju transferi za neku kintu između manjih klubova.
Turija

Post by Turija »

hvylarn wrote: Fri Jan 19, 2024 3:09 pm https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... nte/472268

Sitno, ali mi bude nekako drago kad se dešavaju transferi za neku kintu između manjih klubova.
Bio je primecen u Proleteru, a sta se desilo da se ne razvija ocekivano, to vec ne znam(o).
Ono sto je evidentno, to je da Dundjerski i Simovic skupljaju takve fudbalere dosta uspesno, pogotovo iz novosadskih klubova, pa i sire.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
hvylarn

Post by hvylarn »

Turija wrote: Fri Jan 19, 2024 3:44 pm
hvylarn wrote: Fri Jan 19, 2024 3:09 pm https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... nte/472268

Bio je primecen u Proleteru, a sta se desilo da se ne razvija ocekivano, to vec ne znam(o).
Ono sto je evidentno, to je da Dundjerski i Simovic skupljaju takve fudbalere dosta uspesno, pogotovo iz novosadskih klubova, pa i sire.
Tada sam ga još priželjkivao i nadao da će završiti kod nas jer nam je ispred nosa. Zašto nije i da li je pokušano, ostaće misterija.
piknikdesu

Post by piknikdesu »

https://t.me/Metaratings/32623

Nekoliko klubova Ruske lige imaju interesovanje za Zukića
Ponuđen Orenburgu i klubovima Prve lige Rusije
Milion evra je cena, njegova željena plata je 400000 evra
torrente

Post by torrente »

samo nek ide... 8)
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Јел га то клуб или агент нуди њима?
Karlsson

Post by Karlsson »

Možda je Savićević došao kao zamena za Zukića?
Koral

Post by Koral »

AYMEN HUSSEIN Image

Jedan od igraca koje sam na nasem forumu pominjao. Steta sto nije nas, ali mozda bi moglo nesto da se uradi ispred drugih, s obzirom da je ovaj fudbaler vise puta naglasavao zelju za karijerom u Evropi. Ja mislim da bi on razbijao kod nas. Igra u Iraku, gde je i sada najbolji strelac. Pogledajte danas je njegovim golovima pao veliki Japan.

Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Karlsson wrote: Fri Jan 19, 2024 6:26 pm Možda je Savićević došao kao zamena za Zukića?
Jedan od bitnih faktora FKV je i identitet, o čemu se diskutovalo.
Ja zaista verujem da Zuka može dati mnogo više. Njegov problem je kontinuitet, a ne neznanje. Sa dva dobra defanzivna iza sebe kontam da to može postići.
Iskreno se nadam da nije tačno to što si napisao, da je to plan. Ako se Vukan nametne i zaista donese veći kvalitet na terenu ok, ali moraju i druge stvari da budu na nivou. Barem kao kod Vukanovića.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ako je cilj prodati ga u Rusiju, onda se moze sacekati jos i/ili traziti jos para, jer oni daju pare i ne pitaju. Nije kao zapad, gde je igrac od 22 vec ''mator'' za neke ozbiljnije novce.
Stexman

Post by Stexman »

Savcic Luka wrote: Fri Jan 19, 2024 9:54 pm
Ja zaista verujem da Zuka može dati mnogo više. Njegov problem je kontinuitet, a ne neznanje.
Ja kontam da se Zukic tesko nosi sa odgovornoscu. Na samom terenu, pa kad je bio kapiten... mozda njemu to prija ali mu i stvara teret koji ga sputava da pokaze sve sto ume.
Cini mi se da bi njemu svanulo kad bi imao pravog vodju na terenu koji ce preuzeti ulogu lidera a on dobiti slobodu u kretanju.
Mozda je i previse odgovoran pa mu to stvara pritisak ali poenta je ista. A mislim i da ce sa godinama doci i ta psihicka stabilnost da moze da iznese teret "ocekivanja". Znanje mu nikad nije zamerano.
ssnigd

Post by ssnigd »

Zuku ne vidim ni kao desetku, ni kao osmicu. Negde je tu izmedju. Za svaku od tih pozicija mu fali nesto. Brzina, i kretanja i odlucivanja. Najbolje igra, kada ne razmislja previse, nego po instinktu se krece i odigrava lopte u prostor.
Sa Njegosem i Mateusom iza, sigurno ce biti dobar i dozvoliti sebi veci luksuz rizicnih lopti.
Nisam za njegovu prodaju, vec neko rece, poslednji igrac trenurno kojie deluje da je slaninar do koske.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Post Reply