Primer Vosinog deteta: Zukic, Meda, Brka
Primer igraca poniklog u OS: Ivanic, Jovanovic, Poletanovic, Kosovic
Razlika izmedju ta dva nije samo predmet odgovornosti kluba, vec i odgovornosti pojedinca. Treba imati u vidu da su igraci poput Kataija, Ivanica, Poletanovica, Kosovica, Melega itd, bili u klubu kad je klub imao status koji danas imaju TSC i Cukaricki, a pritom imao identitet, veliku navijcku bazu i sve preduslove da kad si dete tog kluba, ti imas priliku, status, ali i obavezu. Mi mozemo da krivimo delom klub za ove svinjarije u poslednjih par godina, ali nesto je i do integriteta i vrednosti koje nosis iz kuce, ako ih njeni ukucani poseduju. Mi mozemo za Kabica recimo da kazemo ''eto, OS godinama ne radi na tome, klub gubi identitet i sl'', ali kako mozemo da izgovorimo tako nesto za igrace koji su videli hiljade i hiljade ljudi kako dolaze iz NS-a na finala kupa, ili ljude koji su nekad punili Sever, kaveze na gostovanjima, citave one novinske stupce ispunjene hvalospevima kad se nakantaju blizanci u sred onih njihovih rupcaga. To su sve videli i/ili iskusili gore pomenuti stariji igraci. Ako vec krivimo klub za deo toga, onda treba biti fer i reci da je ta Vojvodina u kojoj su oni ponikli ipak bila malo drugacija od ove Vojvodine sada, te da apsolutno ne postoji izgovor za ovakvu izdaju. To je samo i iskljucivo nedostatak integriteta i sistema vrednosti. Klasicne bulje od ljudi i moralni pigmeji. Ende.
Sto se Delea tice (ovog sto je Deep okacio), ja bih ceo prihod od Zukinog transfera i jos malo od gore za njega i probao da ga privolim uz mozda uticaj Mandarica, ali mislim da je on i dalje igrac za PL ili da bude bogotac u Cempionsipu, plus ga i dalje bije dobar PR, jer se bas sredio sa mentalnim zdravljem, tako da kontam da ce on ostati u Engleskoj.