Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Savcic Luka

Re: Transferi

Post by Savcic Luka »

ernesto wrote: Wed Jul 10, 2024 9:19 pm Nije briljirao, ali da je bio loš nije. Bukinac je dobar potencijal kog treba podržati i pomoći da postane važan igrač. Uz to dete kluba. Ali klubu to nije bitno.
Nisi razumeo brate, nece klub da ga otpustu nego samo da ga posalje na pozajmicu da bi igrao.
[/quote]

Znam šta je pozajmica.

Da li se neko seća kako Ivanović nije mogao vola da ubode na početku prošle sezone?! Ne da nije mogao dati go nego nije ni ulazio u šanse.
Nije on ekslpodirao zbog Bandovića već zbog kontinuiteta koji je imao, a time i podrške ako nije bio dobar.
Tako se dobijaju igrači… Ako nam je to cilj, ali koliko vidim politika, filozofija, a i očekivanja su drugačija.
Neka se niko ne brine, titule neće niti ni sa ni bez Bukinca
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Опет се овде провлачи израз "Вошина деца", а лепо се могло видети приликом одласка малог :shit: ланета да Воша тренутно нема своју децу, као што је Меда, Бркић, сада Топић и Зукић.
Last edited by Uvek sa tobom on Wed Jul 10, 2024 9:55 pm, edited 1 time in total.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
student

Post by student »

Savcic Luka wrote: Wed Jul 10, 2024 9:15 pm
student wrote: Wed Jul 10, 2024 9:11 pm Nije bio slab, bio je katastrofalan.
Ne igrac manje za nas nego i igrac vise za protivnika.
Isto kao i Zuka pre dve godine. “Nije za Vojvodinu.”
Rekao sam da je bio katastrofalan i to je cinjenica.
10 utakmica
613 minuta
6 zutih kartona, a mislim da je zasluzio i jedan direktan crveni koji mu je oprosten. Ne mogu da se setim protiv koga.
Prosecna ocean 5.98
4 poraza 4 neresene I 2 pobede sa njim u Igri

Ako ce tako da igra onda TRENUTNO i nije igrac za Vojvodinu. Neka ide na pozajmicu 2 godine, neka ocvrsne, pa mozemo da govorimo o tome da li treba da igra za Vojvodinu ili ne. Ovo sto je igrao do sada je izgledalo kao kadre koji igra za Kabel. Igra beka pobogu i svaki napad po njegovoj strani je bila gol sansa, pa brata rodjenog ne bi mogao da gledam na terenu sa takvom igrom, e toliko je los bio.
Maki

Post by Maki »

Savcic Luka wrote: Wed Jul 10, 2024 9:09 pm Uz to dete kluba. Ali klubu to nije bitno.
Naravno da nije, zato su tu botovi da ubeđuju da smo slepi kod očiju. Ni kamen na kamenu neće ostati od Starog kluba kad budu završili finansijsko i cigansko redizajniranje koje su započeli. Vidiš da su razjurili svu našu decu na čelu sa Zukom, a sada im još smeta što ni rezerve neće da odu.
Cane

Post by Cane »

U svakoj takmičarskoj utakmici treba da igra onaj ko je u datom trenutku najspremniji i u najboljoj formi. Ako je pri tome to "naše dete" onda sjajno. Ako nije nego je neko drugi onda taj treba da igra. To se zove profesionalizam.

Sve drugo je prazno naklapanje nekoga ko nema nikakvu odgovornost za rezultat pa može da elaborira šta god mu padne na pamet, poput nas na forumu.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Maki wrote: Wed Jul 10, 2024 10:00 pm
Savcic Luka wrote: Wed Jul 10, 2024 9:09 pm Uz to dete kluba. Ali klubu to nije bitno.
Naravno da nije, zato su tu botovi da ubeđuju da smo slepi kod očiju. Ni kamen na kamenu neće ostati od Starog kluba kad budu završili finansijsko i cigansko redizajniranje koje su započeli. Vidiš da su razjurili svu našu decu na čelu sa Zukom, a sada im još smeta što ni rezerve neće da odu.
Maki brate taj tvoj narativ i upiranje prsta postaje stvarno pomalo iritirajuće, olako ljudi pišu svašta i sebi dopuštaju svašta, da okarakterizuju bilo koga ovako ili onako.

Ja sam lično za to da Bukinac bude rezervna opcija odnosno alternativa ili ti drugi igrač na toj poziciji i to mu je uloga po meri u ovom trenutku, jer mu treba još vremena da se aklimatizuje na seniorski fudbal i da dodatno očvrsne za neku ozbiljniju ulogu.

Što se tiče Zukića činjenica je da je imao itekako kredita u Vojvodini, da je bilo jako puno strpljenja za njega i da bi realno u 9/10 klubova njemu bila pokazana vrata, pa njega ni Čukarički ne bi toliko dugo čekao koliko ga je čekao njegov voljeni klub.

Ovo su sve činjenice, internet trpi sve pa lepo prelistaju se stotine nekih strana posle nekih mečeva pa može da se vidi šta se pisalo za Zukića i kako je igrao.

Isto tako i za Topića, na svu sreću odigraše tu jednu pristojnu, solidnu sezonu i prodali su se preko da probaju da napreduju dalje, što se po primeru Topića može pozitivno videti.

Ovo je za Zukića bio najbolji potez jer sa 23 godine još uvek ima prostora da dodatno sazri i vidi evropskog fudbala pa mu možda to pomogne da ostvari svoj potencijal i ostvari neku solidnu evropsku karijeru, zapravo ti sa takvim pisanjem si i najveći protivnik tog Zukića jer bi po tebi on ostao kod nas a ne otišao napolje da proba da napravi neku međunarodnu karijeru na pristojnom nivou.

Mi ni za sto godina nećemo biti klub koji treba da zadržava svoju najtalentovaniju decu po pet godina ne zato što to nije ispravno već zato što to nije realno, mi njima treba da pružimo sezonu, dve, maksimalno tri u zavisnosti od godina i pustimo ih da dodatno cvetaju negde drugde a oni da ako im to omogući karijera vrate se kod nas na zalasku ili u slučaju da ih ne ide preko da uvek imaju kuću u koju mogu da se vrate.

Meni je žao što Milan Majstorović nije odigrao nešto u prvom timu pa otišao u neku bolju sredinu i za još veće novce ili što Jovan Milošević nije odigrao barem još jednu sezonu.

Meni nije žao ni Kabića ni Laneta sami su birali svoju sudbinu sa svojim “saradnicima”, mada internet trpi kako je i Kabić igrao i kakve smo komentare ostavljali.

Recimo Ranko Veselinović ima gde da se vrati u zavisnosti kako mu se karijera bude odvijala i ako bude potrebe.

Meni je žao što se Rockov nije vratio makar i kao drugi ili čak treći golman ali i on ima sportskih ambicija a trenutno nam se ne preklapaju, on hoće da brani a kod nas bi sad realno bio treća opcija.
student

Post by student »

Poslednje 2 sezone da je omladinski tim zavrsio iznad 5og mesta su 2020/2021 i 2021/2022
Ukupno ko zna koliko igraca. Dvojica u ovom trenutku mogu da igraju za prvi tim Vojvodine. Ivanovic i Jovan Milosevic.
Kabic je bio nesto bolji od Bukinca i nikako nije zasluzio da odigra utakmica koliko je odigrao. Svi ostali igraci vrlo tesko da ce igrati Superligu. Ako pogledamo malo dalje videcete da veliki broj nasih omladinaca zavrsava karijere, igra za amaterske timove.
Mozemo da se nadamo da ce od Bukinca nesto da bude. Ako nece da ide na pozajmicu naravno da ne mora. Ali da ce da se izbori za mesto u 11 samo na treningu i da ce toliko da napreduje - bas tesko.

I onda o kojoj deci mi pricamo? Hocemo da igramo evropu i da pobedjujemo blizance a omladince posle 20e godine mozemo da gledamo u opstinskoj ligi?
I covek opusteno kaze rasterali ste decu, vi ste botovi sto ih terate i slicno.
Prvo sve i jedan od njih jedva ceka da ode iz Srbije. Drugo 90% njih nece profesionalnog fudbala videti.
Jedini razlog sto su i na klupi ili u nekoj prici i jeste sto su deca kluba.

Prst treba da se uperi u nekog drugog sto je ovako stanje u omladinskoj skoli ali je istina da Vosina deca nisu talentovana, nisu fizicki spremna i jako tesko mogu da se probiju u seniorskom profesionalnom fudbalu.

A kao sto @Cane rece da igraju trebaju samo najbolji. Ako je taj najbolji nas fantasticno, ako je cigan, grobar, siptar, turcin mene ne zanima. Sve sto me zanima je da se ponasa na terenu i van njega kako treba.
A u to kako su se nasa deca ponasala prema klubu necu da ulazim jer bi to tek bila rasprava.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

student wrote: Wed Jul 10, 2024 10:41 pm
Prst treba da se uperi u nekog drugog sto je ovako stanje u omladinskoj skoli ali je istina da Vosina deca nisu talentovana, nisu fizicki spremna i jako tesko mogu da se probiju u seniorskom profesionalnom fudbalu.
Da je stanje sjajno sigurno nije ali da ne izbacujemo talentovane fudbalere takođe nije tačno.

Omladinska škola je izbacila itekako dovoljan broj fudbalera, omladinska škola se ne meri rezultatom i stanjem na tabeli već brojem fudbalera za profi evropski fudbal a mi smo samo u poslednjih nekoliko godina eto izbacili: Miloševića, Ivanovića, Kabića, Bukinca Jovanovića, pre njih Zukića, Topića, Veselinovića itd… Iz glave na brzinu, da se ne podsećam.

Neki od njih su donosili pogrešne odluke, neki su nažalost bivali prodati a neki su se i istrpeli, mnogo faktora tu ima.

Dosta je i jedan talenat da se izbaci po generaciji ako je pravi.

Da ne nabrajam sad i podsećam se svih.

Pa mi smo u razmaku od jedne sezone u etar izbacili dva napadača koji bi sa malo više seniorskog iskustva lagano u našoj ligi spakovali 15 golova, jedan je Milošević koji je otišao preko ranije a drugi je Ivanović koji će to i pokazati.

Pa naš elitni profesionalni rang se sastoji sa gotovo 30% igrača koji su u nekom trenutku igrali kod nas, nije realno da je svako za evropu.

Nama je najveći problem što tek moramo da se dovedemo u stanje takvo da mi možemo da priuštimo sebi da svi ti momci odigraju makar jednu celu sezonu kod nas a ako su toliki talenti koje ne možemo da zadržimo neka im budu otvorena vrata da odu i da kroz taj novac investiramo dalje u omladinski pogon i u jačanje igračkog kadra prvog tima koji opet doprinosi da i kroz treninge naša deca napreduju.

Nije ni realno da izbacimo igrača na nivou Sergeja svake godine.
ernesto

Post by ernesto »

Ne vredi Deep brate,neki ljudi su jednostavno takvu i to je to.

Evo idealna prilika da pomognes voljenom klubu i da se priblizis samom klubu, neko je ovde dao odlicnu ideju za magazin/casopis.
I samo se dvoje ljudi javilo da pomognu sta god da treba(volonterski)… jbga
Banujte me molim vas :beg:
cele

Post by cele »

I samo se dvoje ljudi javilo da pomognu sta god da treba(volonterski)… jbga

@ernesto ima i nas koji pomažu klubu što se tiče marketinga i to u sopstvenoj režiji, kako na TikTok-u, tako i na Instagramu… Ja sam lično napravio grupu na Instagramu od nas desetak Vošinih editora i zajedno pomažemo jedni drugima oko objava… Moj nalog na TikTok-u (@fkv.edits) je dostigao 6000 pratioca! :cheers: Ciljano sam napravio taj nalog da podstaknem mladje generacije da navijaju za Vošu, a ne za blizance :shit: . I naravno nisam ja jedini koji je imao istu nameru… Ono što hoću da ti kažem je da i tih dvoje ljudi koje se prijavilo su neki plus, ali da znaš da ima i nas koji se nismo prijavili iz razloga zato što upravo to i već radimo… :)
ssnigd

Post by ssnigd »

Vojvodina nije klub amatera u marketingu. To ljudi treba da rade za svoju dusu, pa ako uspeju kasnije da se prodaju zbog istog za vece novce.
Klub, ako hoce casopis, instagram nalog, twitter nalog, facebook nalog, tiktok nalog na mnoooogo ozbiljnijem nivou, mora da dovede strucnjake za te stvari, a ne da pisemo po forumu imamo li dobrovoljce.
Admini, ako tema nije odgovarajuca, mozemo je prebaciti u Marketing.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Deep Purple wrote: Wed Jul 10, 2024 10:18 pm
Ja sam lično za to da Bukinac bude rezervna opcija odnosno alternativa ili ti drugi igrač na toj poziciji i to mu je uloga po meri u ovom trenutku, jer mu treba još vremena da se aklimatizuje na seniorski fudbal i da dodatno očvrsne za neku ozbiljniju ulogu.

Što se tiče Zukića činjenica je da je imao itekako kredita u Vojvodini, da je bilo jako puno strpljenja za njega i da bi realno u 9/10 klubova njemu bila pokazana vrata,

Isto tako i za Topića, na svu sreću odigraše tu jednu pristojnu, solidnu sezonu i prodali su se preko da probaju da napreduju dalje, što se po primeru Topića može pozitivno videti.
Drago je mi je da tako misliš za Bukinca. Lepo si napisao i ovo dalje. To je upravo što i pišem. Mladi igrači se dobijaju, stvaraju i onda ih naravno pustiš da odu iz Srbije i razviju karijere i pokušaju da obezbede.

Znam i da znaš da je FKV je nešto više od sporta i biznisa, ili bi bar trebao biti. A to nešto može samo da doprinese ovom drugom. To nešto se dobija kroz podršku klincima. Sport je surov, i znam to iz ličnog iskustva, i ta deca treba da se izbore, a zvužduk i negativan komentar ne doprinosi.
Ne radi se tu o jednom igraču, već o principu i strategiji i da, o identitetu.
Generalno od omladinske škole, do ambicioznih biznismena što sportskih, što privrednih ne doprinosi tome. Možda grešim, možda će za pet godina da bude na terenu dosta dece sa Vujadina, a možda će da bude da je neću doći gledati sportsko igračku radnju koja će se zvati Vojvodina.
N13

Post by N13 »

Sa mladim igracima treba umeti raditi.
Zvizduk ne doprinosi naravno. Ali isto tako ne doprinose hvalospevi bez pokrica. Ne mozes reci Bukincu da je za 3 klase iznad svih drugih bekova, kada je na svakoj utakmici koju je odigrao bio najslabija tacka na terenu. U redu je da mu kazes da ima potencijala da jednog dana bude 3 klase iznad ostalih, ali da to dostigne, mora zestoko da radi. Ovo odbijanje pozajmice je upravo produkt tog pogresnog pristupa. Njemu je neko napunio glavu da je bolji od drugih, pa mu je ispod casti da ide u drugu ligu na kaljenje. Nazalost takav stav ce ga upropastiti.

Dobronamerna kritika je najbolja stvar koju mozes uraditi za mladog igraca. Cak i kada odigra dobro, skroz je u redu da mu kazes da je odigrao dobro, ali da on moze jos bolje, i ukazes sta tacno moze da se popravi. Tako se napreduje i razvija! Ovo sto mi radimo, dizemo u nebesa klinca posle 2 dobra poteza je kontraproduktivno. A verujte mi znam sta pricam. I sam sam bio mlad igrac, a i danas sam mentor mladima (ne u fudbalu, ali princip je isti). Prilikom obuke za mentora, naucis sta je dobro za mladog kolegu, sta nije.

Najbolji primer je Zukic. Dobijao je kritike zasluzeno. Imao je dovoljno jaku glavu da te kritike prihvati. Prosle sezone u toku zimskih priprema je promenio nacin zivota, poceo da drzi poseban rezim ishrane. Rezultat toga smo videli, odjednom za 2 klase bolji. Pre njega smo imali i Ivanica. Setite se koliko smo ga (opravdano) kritikovali. Zatim nije mu bilo ispod casti da ode u proleter na kaljenje. Vratio se iz toga jaci, bio nas najbolji igrac.

A danas su klinci zasticeni preterano. Neko ih dize u nebesa posle dobrog poteza, brzo umisle da su zvezde, pa pocnu tako i da zive. Posle utakmice pravac Djardino, ispod casti im da idu na kaljenje, menjanje nacina zivota i ishrane ne dolazi u obzir... itd. Cim uputis kritiku na forumu za nekog klinca, budes iznapusavan i proglasen botom :) a zapravo upravo ti koji kritikuju cine vecu uslugu klincima nego ovi sto ih 'stite' i guraju u vatru.

I da, ne mozes na silu gurati klince. Ako stavis 10 dece na teren, nas ce svaka ekipa da puni. Kako ce taj klinac napredovati ako ce svaku utakmicu gubiti 3 razlike? Pa psihicki ce potonuti posle svake greske koju naprave. Deci se daje sansa kada je utakmica resena, kada mi vodimo 3 razlike i kada nemaju pritisak i strah od greske.
I tu zameram Bandovicu, imali smo Surdulicu, Pancevo i Napredak gde smo brzo resili utakmice. A on dao sansu Kajevicu, UN-u i ostalima, dok su mu deca sedela na klupi. Na ostalim utakmicama nije bilo prilika da deca vise igraju... svaka je bila finale.
cele

Post by cele »

Vojvodina nije klub amatera u marketingu. To ljudi treba da rade za svoju dusu, pa ako uspeju kasnije da se prodaju zbog istog za vece novce.
Klub, ako hoce casopis, instagram nalog, twitter nalog, facebook nalog, tiktok nalog na mnoooogo ozbiljnijem nivou, mora da dovede strucnjake za te stvari, a ne da pisemo po forumu imamo li dobrovoljce.
Admini, ako tema nije odgovarajuca, mozemo je prebaciti u Marketing.

@ssnigd ja i radim za svoju dušu, a niti mi je i cilj da ja budem taj koji je glavni za marketing Voše. A što se tiče dovođenja stručnjaka, apsolutno sam za to! Pogledajte samo marketing Partizana posle svih onih uvreda koje su pošteno zaradili… Trenutno imaju po meni lično možda i najbolji marketing na Balkanu. Naš marketing se malo popravio u odnosu na kakav je bio nekad, ali i dalje je to dosta kilavo. Siguran sam da nije teško naći nekog mladog dizajnera koji jedva čeka takvu priliku i koji bi pošteno radio (zajedno sa svojim timom)…
Maki

Post by Maki »

Savcic Luka wrote: Thu Jul 11, 2024 8:19 amNe radi se tu o jednom igraču, već o principu i strategiji i da, o identitetu.
Generalno od omladinske škole, do ambicioznih biznismena što sportskih, što privrednih ne doprinosi tome. Možda grešim, možda će za pet godina da bude na terenu dosta dece sa Vujadina, a možda će da bude da je neću doći gledati sportsko igračku radnju koja će se zvati Vojvodina.
+1
Poenta! :deal:
Post Reply