Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Post by Turija »

Radoye wrote:
Turija wrote:Ima li bar jedan elemenat u čemu je on bolji od Ognjenovića?
Mladji je 7 godina.

Mada, argument ti je i bez toga veoma klimav, jer to sto vec imamo nekoliko skart igraca u timu ne opravdava dovodjenje jos skarta.

...
Dragi kolega Radoye, to što je neko 7 godina mlađi, a ima 25, za mene nije argument oko koga bi vredelo voditi diskusiju.Jer, lako ću se odbraniti, ako bih i ja naveo nekog igrača 7 godina mlađeg od spomenutog, koji ima 18, pa onda upotrebio sve Tvoje argumente protiv dovođenja Ognjenovića, a protiv onog od 25.Ono što sam hteo da kažem (i treći put, po cenu da budem dosadan, jer izgleda je promaklo oku) to je da sam samo pod jednim uslovom ZA, a on je baš taj koji spominješ:
da imamo dovoljno škarta kojeg treba prvo da se oslobodimo (čak sam tu zaboravio da spomenem i četvrtog njihovog).
To, da je neko ubijen u glavu pozivom u Real.... hmmm...mislim da bi 99% igrača volelo da tako budu ,,ubijeni".Po meni, Real nikad ne može biti problem u karijeri, jer veliki broj, i boljih igrača od Perice, nije uspelo u Realu, pa je kasnije napravilo zavidne karijere.Problem jeste u glavi Ognjenovića, a ne u nogama.
Problem, naš veliki, je što mi još uvek nismo stvorili uslove da možemo iz svoje škole da formiramo glavu i kičmu tima, pa nam još uvek treba neko od iskustva, da premostimo tih nekoliko godina (ako bi pametno radili), a da ne izostanu rezultati.
Najsrećniji bih bio, kada bi naša deca ,,kolo vodila" i doveli neke Brazilce ili Afrikance, od znanja i brzine, kao pojačanja.Dotle, moramo gutati pilule, da bi ih i blizanci gutali zbog nas.
Međutim, pošto je sve ovo oko dolaska Ognjenovića veoma maglovito, misteriozno i teško verovatno, ja ne bih više o tome.I ovo je (trenutno) previše.
Pozdrav :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ne, Perica je "ubiven" (namerno sa v - ko je gledao "Vidimo se u citulji" zna zasto, a i Perica mi nekako vise pripada tom miljeu) ne pozivom u Real (Realu je podmetnuta macka u dzaku sto su brzo shvatili, ali dotle su vec legle pare "tamo gde treba") vec svim onim pre Reala - besomucnim dizanjem u nebesa od strane placenickih medija i pozivom u reprezentaciju za svetsko '98. koji nicim nije zasluzio i gde je jurcao k'o muva bez glave po terenu kad god bi usao u igru i solirao grdje nego nas Slaven kad god bi kojim cudom lopta dosla do njega (pri cemu je Milojko komentator dozivljavao visestruke orgazme "u program").

Cela ta kampanja je i bila orkestrirana da bi se Perica nekom uvalio za dobre pare, eto upecao se Real. Za Real nista strasno, oni bar imaju para da kupe 10 Perica svake godine pa ako jedan od takvih postane pola igraca njima se isplati a ostale ko xebe, nek' propadnu. A sam Perica nije nikada imao ni blizu kvalitet za Real ili za tu reprezentaciju na svetskom '98. A "ubiven" je zato sto je kao tako mlad momak i sam poverovao u novinarske hvalospeve o njemu i njegovim "kvalitetima".

I da, slazem se da Mrdju ne vadi puno to sto je 7 godina mladji. Ali Perica - po mome misljenju - nije nista bolji od Mrdje, a sa 30 i kusur ga ne mozemo nikome ni utrapiti za neku kintu pa cak ni na Kipar ili bivsi SSSR, a Mrdju mozda i uspemo. Ja stvarno ne vidim svrhu dovodjenja jos skarta, pa makar i poprodavali sve ovo sto sada imamo skart robe. Pa valjda je cilj da ne bude skarta u ekipi a ne da menjamo jedan za drugi isti takav?

I radije bih zaista video nekog 7 godina mladjeg od Mrdje u ekipi nego Pericu 7 godina starijeg.

A ako cemo vec da trazimo igrace godina slicnih Pericinim, bolje da vratimo Davidova ili Franca. Mozda nisu nikada bili u Realu ali - opet, po mome misljenju - i jedan i drugi i kao ljudi i kao fudbaleri po svemu daleko iznad Perice.
soderstorm

Post by soderstorm »

Ognjenović ipak ostaje u Jagodini
Predsednik Jagodine Goran Milanović izjavio je u petak uveče da napadač tog kluba Perica Ognjenović ne prelazi u Vojvodinu.

"Ognjenović je igrač Jagodine i za sada ne postoji nijedna druga opcija", istakao je Milanović, iako su neki mediji u Srbiji najavljivali taj transfer.

Perica Ognjenović je svoju bogatu fudbalsku karijeru započeo u Crvenoj zvezdi, da bi posle prešao u madridski Real, a potom je igrao za Kajzerslautern, Dalijan, Anže, Selangor i grčki Ergotelis, da bi ove godine došao u Jagodinu. Jagodinci trenutno zauzimaju šesto mesto na tabeli Jelen Superlige sa 15 bodova.

Evo 12 sati kasnije oni vec demantuju tu vest. Interesantno da smo dosta postali popularni u poslednje vreme. Ja ovoliko gluposti tj. nazovi mogucih transfera nisam video u zivotu. Ja zaista ne znam ko veruje ovim glupim novinama kao sto je sportski zurnal koji Zvezdi da je pune dve strane dok nas ponekad cak ni nema u njima. To su ciganske novine i prosto se povremeno smejem njihovim tekstovima. B92 odmah javlja i posle odmah demantuje. Mada za nas klub to cak mozda i nije lose. Eto prica se o Vojvodini nisu nas zaboravili.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

soderstorm wrote:Ognjenović ipak ostaje u Jagodini
Predsednik Jagodine Goran Milanović izjavio je u petak uveče da napadač tog kluba Perica Ognjenović ne prelazi u Vojvodinu.

"Ognjenović je igrač Jagodine i za sada ne postoji nijedna druga opcija", istakao je Milanović, iako su neki mediji u Srbiji najavljivali taj transfer.

Perica Ognjenović je svoju bogatu fudbalsku karijeru započeo u Crvenoj zvezdi, da bi posle prešao u madridski Real, a potom je igrao za Kajzerslautern, Dalijan, Anže, Selangor i grčki Ergotelis, da bi ove godine došao u Jagodinu. Jagodinci trenutno zauzimaju šesto mesto na tabeli Jelen Superlige sa 15 bodova.

Evo 12 sati kasnije oni vec demantuju tu vest. Interesantno da smo dosta postali popularni u poslednje vreme. Ja ovoliko gluposti tj. nazovi mogucih transfera nisam video u zivotu. Ja zaista ne znam ko veruje ovim glupim novinama kao sto je sportski zurnal koji Zvezdi da je pune dve strane dok nas ponekad cak ni nema u njima. To su ciganske novine i prosto se povremeno smejem njihovim tekstovima. B92 odmah javlja i posle odmah demantuje. Mada za nas klub to cak mozda i nije lose. Eto prica se o Vojvodini nisu nas zaboravili.
S tim što su se ovaj put udostojili da stave demant, ali to verovatno zato što se nisu oni ovaj put prvi zaleteli sa glupošću, već Žurnal.
Malo je u istoriji onih koji su mi bili antipatični kao ovaj sa imenom iz viceva. Srećom, možemo(zasad) odahnuti.
Io odio Belgrado
Kamenica

Post by Kamenica »

Gluvo bilo, da kalafonac igra kod nas.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Turija

Post by Turija »

Ja sam uvek za Franca i Davidova, ali šta to vredi kad ih ovi naši u upravi neće oops: :cry:
No, možda im Vića ponudi nekog dobrog igrača, ako nije rešio da Srem postane Superligaš (čini mi se da on godinama vešto gradi put Sremu ka Super Ligi).Ako je rešio, onda u Sremu više nećemo imati saveznika, i izvor dobrih igrača, već jako ozbiljnog konkurenta.Jer Vića, bez obzira koliko je kontraverzan i mutan, za sve ove naše je fudbalski car.Čovek ima kefalo, ne samo za biznis, već i fudbal, za razliku od ostalih u našem fudbalu, koji teško vide loptu od biznisa.
A što se tiče novina, ja im slabo verujem, i kad pišu, i kad demantuju.Ono što je dobro u svemu tome za nas, je to što smo se našli u žiži njihovog interesovanja.Kad već ne radi naš marketing, bar radi reklamerstvo, pa se čuje za ime voljenog Kluba.Malo, ali više je nego nula, dok se i to ne pretvori u svoju suprotnost, sa negativnim predznakom ispred cifre.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

Ne znam zasto,ali mi se svidja ovaj tekst!

М. ПАНТЕЛИЋ: Ништа не знам о Огњеновићевом доласку

Много вицева испричано је о Перици, а најновији је у јавност пуштен јуче и почиње овако: “Перица Огњеновић долази у Војводину”.

Ту вест јуче је објавио један наш лист, да би, наравно, телефони одмах почели да звоне. Позвали смо директора ФК Војводина Миодрага Пантелића не бисмо ли сазнали нешто више о наводној трансфер-бомби.
- Перица у Војводини? Први пут чујем - рекао је Пантелић.
Да ли сте разговарали с Огњеновићем о евентуалном доласку у Нови Сад.
- Нисмо.
Па откуда онда тако децидирана информација?
Да ли је Перица нешто изјавио?
Није, али текст се не бави нагађањима, већ је конципиран тако као да је у питању готова ствар.
- Није први пут да поједини новинари својим текстовима дижу цену играчима, као и тираж новинама за које раде.
Дакле, од Перициног доласка у Војводину нема ништа?
- За сада је тако, уколико било шта буде у вези с доласком било којег играча, бићете обавештени – уверава Миодраг Пантелић.
Покушали смо да ступимо у контакт и с Перицом Огњеновићем, који је поручио да не жели да истрчава с било каквом изјавом док с руководством ФК Јагодина не види о чему је реч.
Перица у Војводини: новинарска патка, нови виц о Перици, или трансфер у најави, показаће време. У сваком случају, фудбалска јавност је заголицана.

С. С. :lol: :lol: :lol: :lol:
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Dejan

Post by Dejan »

Adut selektora Blaževića: Nemanja Bilbija završio u bolnici zbog visokog šećera?!
25. 09. 2009. • 09:20 S. B.

24SI - Nemanja Bilbija, najbolji igrača Borca i Premijer lige BiH, teško je bolestan. Super talentovani ofanzivni vezni igrač, moderni napadač završio je u bolnici. U Borcu i Banja Luci je mobilno stanje. Svi su u šoku, jer su ostali - nadaju se privremeno - bez svog najboljeg igrača.

Iako niko u Borcu ne želi komentirati odlazak Bilbije u bolnicu, "San" saznaje da je mladić preko noći izgubio nekoliko kilograma, i da navodno ima problema sa povećanim nivoom šećera u krvi!

Bilbiju su posjetili čelnici Borca, saigrači, treneri, navijači... Jučer je svog pulena posjetio i Branimir Tulić, selektor mlade reprezentacije BiH.

Nemanja je bio pred debijem za A-reprezentaciju BiH. Miroslav Blažević mu je spremio poziv za mečeve protiv Estonije i Španije. Bilbija se tome silno radovao.

Bilbija je kolegi Mirzi Kusturici noć prije nego će završiti u bolnici priznao:

"Nekako mi je nestvarno što ću dobiti poziv. Drago mi je što ću igrati sa igračima poput Misimovića, Džeke, a godi mi poziv stručnjaka kakav je Miroslav Blažević", izjavio je Bilbija.

Iako Nemanja neće igrati naredni susret, zbog koga je Miroslav Blažević najavio dolazak u Banja Luku, saznajemo da Ćiro neće zaobići gradski stadion. Dolazi da da podršku Bilbiji u njegovoj borbi za što brži oporavak.

Sportski direktor Borca Muhamed Ibrišimbegović kazao je kakao se na Bilbiji vrše detaljne pretrage, ali da doktori ne žele još ništa konkretno da otkrivaju.

"Na redovnim je pretragama, a doktori kažu da je samo iscprljen i da će sve biti u redu sa njim. Mi smo vidjeli još na utakmici protiv Slavije da se slabo kreće", kaže Ibrišimbegović dodavši kako će, bez obzira na Nemanjino stanje, u Banja Luku doći i selektor Ćiro Blažević jer ima tu još materijala za reprezentaciju poput Maksimovića, Vranješa...

(24sata.info)
Sada je sve uredu, Nemanja je nastavio da reseta mreze :wink:
vladans

Post by vladans »

Jedna stvar me zivo interesuje,koliko ljudi sa ovog foruma,i uopste iz Srbije zna kako izlgeda doticni Bilbija i koliko puta su ga(ako jesu)gledali...
Dejan

Post by Dejan »

Siva Eminencija wrote:Istina je da je na probi Brazilac koji je već jednom bio kod nas, meni se čini OK na ttreninzima ali videćemo sutra u Baču kakav je na utakmici.
tačno je i da dolazi još jedan na preporuku Pleča, a za Ognjenović nije tačno. Valjda Perica dize sebi cenu.
http://www.aabsport.dk/931925E1-CFCD-42 ... 6824AB5FDA

Darlan Pinto Pontes (27.02.1987. visok 184 cm, 74k) Igra na poziciji ofanzivnog veznog... Ceará Sporting Club, Alborg BK...
Petrovic.B

Post by Petrovic.B »

vladans wrote:Jedna stvar me zivo interesuje,koliko ljudi sa ovog foruma,i uopste iz Srbije zna kako izlgeda doticni Bilbija i koliko puta su ga(ako jesu)gledali...
U tome je i GLAVNA caka skautiranja igraca! Prvi put sam za njega ovde procitao kada je tek ponekad ulazio u tim Borca. Sada je vec skrenuo paznju na svoj ogromni potencijal/ gledao sam ga 3 puta uzivo/, da svi znaju sve i prave talente za skaute ne bi bilo posla!

Dejane, skidam ti sesir za ovo!
Sale

Post by Sale »

Svaka čast Savi na tekstu! :D
This time next year, we'll be cup winners!
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Prica mi drug iz BG - a da je sreo Pericu Ognjenovica na ulici (posto ga zna licno) i da ga je pitao jel prelazi u Vosu, a ovaj mu je odgovorio da ima neke ponude iz insotranstva, a da u prici sa Vosom nije bilo niceg ozbiljnog vec da su se nasi navodno samo raspitivali.
Anakin Skywalker

Post by Anakin Skywalker »

100€ je merilo vrednosti svakog beogradskog novinara.
Ako treba napisaće i da se Perica vraća u Real jer Raul ne može sam dok je Ronaldo povređen.
samo da se dokopa magične novčanice.
a za 150€ će objaviti interviju sa rabrenom na pola strane. :wink:
od Ratka Svilara do Vuka Mitoševića sve je to Vojvodina koju pamtim i volim.
Firma Bulevar

Post by Firma Bulevar »

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 10252.html

Niko od igrača koji su bili na probi nije zadovoljio u test utakmici, ali je trener Vojvodine na delu video mnogo talentovanih fudbalera iz omladinskog pogona, kao i momke koji su na kaljenju u drugim klubovima.

Ma da li je moguce? :roll:
Post Reply