Njegovo veličanstvo - FUDBAL
- Grbavica.021*
Re: Njegovo veličanstvo - FUDBAL
ТСЦ - Макаби 0:3 21 минут…
- Deep Purple
Olimpija doslovno istukla Rijeku, dobro smo mi prošli protiv Maribora 
Ja i dalje verujem da smo mi ekipa koja bi se individualno borila za evropu da se igra EX-Yu liga trenutno ali kako smo psihički uspeli toliko da potonemo to će mi biti misterija.
Ja to ni dalje ne shvatam, šta je prouzrokovalo to i onda produbilo da ne može da se okrene situacija.
Igrao sam fudbal na malo ozbiljnijem nivou, znam šta je momentum i koliko nekad sve zavisi od inercije u kojoj se nalaziš ali ovo što se nama desilo je provalija.
Najteže mi pada jer smo imali stvarno potencijal da izađemo u evropu ove sezone.
Jagjelonija šampion Poljske se vrhunski provela protiv nikad goreg Ajaxa.

Ja i dalje verujem da smo mi ekipa koja bi se individualno borila za evropu da se igra EX-Yu liga trenutno ali kako smo psihički uspeli toliko da potonemo to će mi biti misterija.
Ja to ni dalje ne shvatam, šta je prouzrokovalo to i onda produbilo da ne može da se okrene situacija.
Igrao sam fudbal na malo ozbiljnijem nivou, znam šta je momentum i koliko nekad sve zavisi od inercije u kojoj se nalaziš ali ovo što se nama desilo je provalija.
Najteže mi pada jer smo imali stvarno potencijal da izađemo u evropu ove sezone.
Jagjelonija šampion Poljske se vrhunski provela protiv nikad goreg Ajaxa.
Maribor gubi od Djurgardena, 1:0 u obe, verovatno bi i bili veliki zalogaj za nas ovako bezmude, doduše da je Aleksa dao gol protiv Ajaksa bila bi možda skroz druga priča..
- Grbavica.021*
Рапид са којим смо желели да играмо води 2:0 против Браге ( у првој победила Брага 2:1) а Бешикташ петардирао Лугано (5:1)
- Grbavica.021*
ТСЦ - Макаби 0:4, 58. минут.
- Grbavica.021*
ТСЦ - Макаби 0:5, 90 минут, момци су прешли игрицу у две утакмице примили су осам голова…
- Grbavica.021*
1:0, Ај Борац! 

Steta za Borac,ali sami sebe su u penalima pobedili.Svakako kapa do poda za ceo evropski poduhvat i grupnoj fazi Lige Konfrerencije 

- Mare_Liman
Јебем ти пенале, прво Марибор, сад Ференц, ај они бар групну играју...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Grbavica.021*
Свака част Борцу на борби и пуно среће у лиги конференције и судији што је погурао Ференцварош даље.
- Neizlecivi
Ovaj potez Manojlovica gde moze da pokupi loptu rukom lagano, on kliza i pravi sranje, je za psiholosku proveru.
Cestitke Borcu svakako, ne deluju mi kvalitetno, ali su disciplinovani i trce dosta. Nadam se posle zreba da cu odabrati jednu tekmu da ih ispratim u BL
Cestitke Borcu svakako, ne deluju mi kvalitetno, ali su disciplinovani i trce dosta. Nadam se posle zreba da cu odabrati jednu tekmu da ih ispratim u BL

- Uvek sa tobom
Штета, невероватна глупост/грешка голмана их је коштала, али свака част на борби, мислим да су данас заслужили пролаз.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Red Marquis
- Moderator
I ovo je veliki uspeh, ali je ipak utisak da su sami sebe izbacili. Mrak mi pao kad sam video Manojlovića kako ide u prazno. Izvođenje penala pokazatelj da nisu psihički bili spremni za ovo.
Io odio Belgrado
Golman ispao teški bolid, a penali su posebna priča. Da tri igrača nisu u stanju da pogode okvir gola... 

POŠTO OBRAZ ???!!!
- Neizlecivi
Borac:
Lask kuci
Apoel gosti
Omonia kuci
Shamrock gosti
Panathanaikos kuci
Vikingur gosti
Realno uzas od gostovanja sto se zanimljivosti tice
Lask kuci