Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
CRD FCV

Re: Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Post by CRD FCV »

Какав фудбал.
Какав терен.
Какав стадион.
Какве трибине.

Погледајте ових 11 минута, поготово прво полувреме и голове Лукмана, који ми личи по стилу на Серија (или је обрнуто).

Deep Purple

Post by Deep Purple »

Kakva reakcija Rockova u Sarajevskom derbiju :frown:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Deep Purple wrote: Wed Sep 25, 2024 9:17 pm Kakva reakcija Rockova u Sarajevskom derbiju :frown:
Kod gola Zelje? Tjah! Losa reakcija, ali ta ofsajd zamka sa bekom koji je metar unutra je najveci fakap tu.
Ja se fokusiram na onaj triple save iz prvog poluvremena.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

:lol: :lol: :lol:
Cane

Post by Cane »

"Nikad slabiji" Ajax razbija gotovo nikad jači Bešiktaš, koji od početka sezone nije doživeo poraz.
Svaka analogija je bez osnova :mrgreen:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

To be fair, to za Ajax je bilo konstatacija u tom trenu. I to tačna. Niko blesav nije mislio da je to neko trajnije stanje za tako veliki klub...
Io odio Belgrado
Maki

Post by Maki »

Gledam večeras Fener, ulazi Duća, predaju mu kapitensku traku, posle nekog vremena ulazi Džeko, Duća mu predaje traku, iako je tek ušao. Tako bi moralo i kod nas, da se poštuje fudbalska veličina. :cheers:
Turija

Post by Turija »

Cane wrote: Thu Sep 26, 2024 10:41 pm "Nikad slabiji" Ajax razbija gotovo nikad jači Bešiktaš, koji od početka sezone nije doživeo poraz.
Svaka analogija je bez osnova :mrgreen:
Ja se slazem sa @ Canetovom konstatacijom.
To je vec odomacena matrica bg medija, kada Vosa igra u Evropi ili neki drugi nas klub, a da nije iz Beograda, uvek bude: ili je nikad slabiji taj protivnicki tim, ili je u krizi, ili najbolji igraci im otisli ili povredjeni...sve u cilju da se umanji eventualni uspeh ili uveca neuspeh tih klubova, narocito Vojvodine.
I posle toga, vidimo da taj pobednicki tim nastavlja da dobija utakmice u daljem takmicenju, pocev jos od Seltika.

I sada je Ajaks bio dobar, naravno ne u vrhunskoj formi, ali nasi svi igraci su dali svoj maksimum, izvukli poslednji atom snage i motivacije i platili cenu toga u prvenstvu.
Oporavak traje i sada, od ,,tog nikad slabijeg" Ajaksa. A, recimo, Benfika nikad jaca, pa poraz od 1:2 kod kuce se slavi kao pobeda, ,,samo" da su realizovane neke (polu)sanse. Slavljenje bezopasnog poseda, postaje mucno slusati kao alibi, da li trenera ili medija.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Maki wrote: Thu Sep 26, 2024 10:54 pm Gledam večeras Fener, ulazi Duća, predaju mu kapitensku traku, posle nekog vremena ulazi Džeko, Duća mu predaje traku, iako je tek ušao. Tako bi moralo i kod nas, da se poštuje fudbalska veličina. :cheers:
To nije pitanje velicine, nego hijerarhije.
Zna se ko je kapiten ekipe. Zna se ko je zamenik, ko treca opcija itd itd. U ovom slucaju, Dzeko je usao, a posto je kapiten ekipe, normalno je da ce da ima traku, bez obzira sto je zamenik usao prvi i imao traku odredjen broj minuta. Kod nas je razlika u tome jedino sto su obojica na istoj poziciji, pa ce uglavnom traka prelaziti prirodno.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Као што сам најавио у другом топику, дужи видео на тему извођења гол аута од стране штопера.

LIMAN

Post by LIMAN »

Ja sam gledao, nije me sramota da kazem. Gledao sam dzelata srpskog fudbala i drustva, kako biva pregazen od strane pravog velikana i uzivao sam.
Kako su samo mali i bedni kad izadju iz okvira ove nase jadne, korumpirane zemlje. Dzaba vam sva pojacanja, svi milioni, promena formata takmicenja - 0 bodova za smecare, to je prava mera.
Само храбро до нове победе, але...
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

И ја сам гледао, а посебно уживао у кмечању коментатора са ртС-а, каже нису имали среће :greenbutt:

Друга добра ствар је што у овом формату такмичења је битна и го разлика, па самим тим тимови ће играти на го више. Што би рекло оно :shit: продано и.м. није нам ово наша лига :dance2:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Cane

Post by Cane »

Vrlo je inspirativno bilo pratiti komentarisanje prenosa sinoć, kao i silne tekstove danas.
Posmatrajući samo to moglo bi se zaključiti da su ovi nepomenici odigralu odličnu utakmicu, ali eto iz nekih tehničkih razloga i spleta nepovoljnih okolnosti rezultat nije baš ispratio takvu igru pa ga zbog i toga ne treba stavljati u prvi plan nego se fokusirati na druge stvari koje su po njima bile skoro pa odlične.

I onda se setim onih silnih komentara nakon naše utakmice u Amsterdamu o tome kako eto samo luzeri "slave poraze".

Sudeći po naručenim novinskim natpisima i izjavama ovi su zbog prikazanog sinoć u najmanju ruku zaslužili da ih slavodobitno dočekaju na balkonu :mrgreen:
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Браћа стижу до изједначења! Историјски моменат, први гол у групној фази за Борац...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Утакмица је завршена 1-1. Историјски и веома битан бод! Тај Борац, тај Борац, тај бањалучки Борац! :cheers:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Post Reply