Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Uvek sa tobom

Re: Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Post by Uvek sa tobom »

Штета баш, одиграли мушки до краја...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Ђургарден са којим смо требали играти у квалификацијама избацио је Пафос и пласирао се у четвртфинале лиге конференције. :)
Борчевац

Post by Борчевац »

Капа до пода момцима, и велико хвала на свему. :lala:
Рапид нас је вечерас демолирали, и да смо којим случајем прошли не би било заслужено. Свака им част и сретно им даље. Ми се окрећемо првенству и одбрану титуле, па да и следеће сезоне наставимо да сањамо наше европске снове. И вама такође хвала, јер вјерујем да сте се кроз овај наш европски пут, радовали као и ми :cheers:
slanobarac

Post by slanobarac »

Ako može neko od Slaninara da mi objasni ovo svojatanje Borca. To nam je neki rezervni tim, pa ako ne ide Voši onda pratimo Borac?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
VošaNS

Post by VošaNS »

slanobarac wrote: Fri Mar 14, 2025 9:53 am Ako može neko od Slaninara da mi objasni ovo svojatanje Borca. To nam je neki rezervni tim, pa ako ne ide Voši onda pratimo Borac?
Ja ne svojatam Borac naravno drago mi je zbog njihovog uspeha i čestitam im na tome. Slažem se sa tobom mislim da ne moramo baš da ih svojatamo. Drago nam je zbog uspeha, čestitamo, ali to preveliko radovanje kao da zapravo igra Vojvodina je previše.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Cane

Post by Cane »

Što se mene tiče ne svojatam nikoga ali se veoma naglašeno radujem uspehu Borca, mnogo jače nego da je u pitanju bilo koji drugi klub. Izuzev FKV naravno.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Cane wrote: Fri Mar 14, 2025 11:26 am Što se mene tiče ne svojatam nikoga ali se veoma naglašeno radujem uspehu Borca, mnogo jače nego da je u pitanju bilo koji drugi klub. Izuzev FKV naravno.
Sto je i normalno bratski nam je klub :cheers:
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Братски клубови, братски градови, братске групе, опште одушевљење код људи кад им кажеш да си из Новог Сада, домаћа атмосфера, а и све ове силне године доласка њихових навијача и симпатизера у НС, као и наших у БЛ, мсм да је сасвим довољно, Борац се увек прати без обзира на спорт, стање на табели и остало, ко што они прате увек Војводину без обзира на спорт или стање на табели, тако је код већине које ја знам, ово "пецкање" мислим да је тотално непотребно. Они нас осете као њихове, ми њих као своје и тако је увек било и биће.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Turija

Post by Turija »

Da li moze neko, ko je verziraniji, da napise kakav je navijacki odnos u Banja Luci i RS po pitanju Borac - blizanci?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

VošaNS wrote: Fri Mar 14, 2025 10:54 am
slanobarac wrote: Fri Mar 14, 2025 9:53 am Ako može neko od Slaninara da mi objasni ovo svojatanje Borca. To nam je neki rezervni tim, pa ako ne ide Voši onda pratimo Borac?
Ja ne svojatam Borac naravno drago mi je zbog njihovog uspeha i čestitam im na tome. Slažem se sa tobom mislim da ne moramo baš da ih svojatamo. Drago nam je zbog uspeha, čestitamo, ali to preveliko radovanje kao da zapravo igra Vojvodina je previše.
Pa u ovoj državi više navijača ima Liverpul no onih koji prate našu ligu. Ako ti ljudi mogu da svojatavaju njih, što ne bi neko se radovao uspehu Borca? Niko tebe ne obavezuje na isto.
Io odio Belgrado
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Turija wrote: Fri Mar 14, 2025 11:53 am Da li moze neko, ko je verziraniji, da napise kakav je navijacki odnos u Banja Luci i RS po pitanju Borac - blizanci?
Ima ljudi koji su samo Borac, ima ljudi koji su i blizanci i Borac. Par ljudi što sam ja lično upoznao u fudbalu idu na Borac, u košarci na partizan.
slanobarac

Post by slanobarac »

Turija wrote: Fri Mar 14, 2025 11:53 am Da li moze neko, ko je verziraniji, da napise kakav je navijacki odnos u Banja Luci i RS po pitanju Borac - blizanci?
Ko o čemu Turija o blizancima. :mrgreen:
Mani ih više. Nebitni su nam.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

slanobarac wrote: Fri Mar 14, 2025 6:06 pm
Ko o čemu Turija o blizancima. :mrgreen:
Mani ih više. Nebitni su nam.
Nisam to pitao zbog nas, vec zbog Borca, jer pretpostavljam da je tamo stanje kao i u Novom Sadu.
Jer, dokle god oni postoje na ovakav nacin, nijedan drugi klub ne moze normalno funkcionisati.
Ako je to tebi nebitno, izvinjavam ti se. Meni je to bitnije, nego Zbiljic u Vojvodini. Pretpostavljam da razumes zasto.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Zapravo Zbiljic u Vojvodini I blizanci to je jedno isto pitanje...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

In Memoriam - Andrija Delibasic :(
Post Reply