Njegovo veličanstvo - FUDBAL
- Uvek sa tobom
Re: Njegovo veličanstvo - FUDBAL
Штета баш, одиграли мушки до краја...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Grbavica.021*
Ђургарден са којим смо требали играти у квалификацијама избацио је Пафос и пласирао се у четвртфинале лиге конференције. 

Капа до пода момцима, и велико хвала на свему.
Рапид нас је вечерас демолирали, и да смо којим случајем прошли не би било заслужено. Свака им част и сретно им даље. Ми се окрећемо првенству и одбрану титуле, па да и следеће сезоне наставимо да сањамо наше европске снове. И вама такође хвала, јер вјерујем да сте се кроз овај наш европски пут, радовали као и ми

Рапид нас је вечерас демолирали, и да смо којим случајем прошли не би било заслужено. Свака им част и сретно им даље. Ми се окрећемо првенству и одбрану титуле, па да и следеће сезоне наставимо да сањамо наше европске снове. И вама такође хвала, јер вјерујем да сте се кроз овај наш европски пут, радовали као и ми

- slanobarac
Ako može neko od Slaninara da mi objasni ovo svojatanje Borca. To nam je neki rezervni tim, pa ako ne ide Voši onda pratimo Borac?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Ja ne svojatam Borac naravno drago mi je zbog njihovog uspeha i čestitam im na tome. Slažem se sa tobom mislim da ne moramo baš da ih svojatamo. Drago nam je zbog uspeha, čestitamo, ali to preveliko radovanje kao da zapravo igra Vojvodina je previše.slanobarac wrote: ↑Fri Mar 14, 2025 9:53 am Ako može neko od Slaninara da mi objasni ovo svojatanje Borca. To nam je neki rezervni tim, pa ako ne ide Voši onda pratimo Borac?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Što se mene tiče ne svojatam nikoga ali se veoma naglašeno radujem uspehu Borca, mnogo jače nego da je u pitanju bilo koji drugi klub. Izuzev FKV naravno.
- Mare_Liman
Братски клубови, братски градови, братске групе, опште одушевљење код људи кад им кажеш да си из Новог Сада, домаћа атмосфера, а и све ове силне године доласка њихових навијача и симпатизера у НС, као и наших у БЛ, мсм да је сасвим довољно, Борац се увек прати без обзира на спорт, стање на табели и остало, ко што они прате увек Војводину без обзира на спорт или стање на табели, тако је код већине које ја знам, ово "пецкање" мислим да је тотално непотребно. Они нас осете као њихове, ми њих као своје и тако је увек било и биће.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Da li moze neko, ko je verziraniji, da napise kakav je navijacki odnos u Banja Luci i RS po pitanju Borac - blizanci?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Red Marquis
- Moderator
Pa u ovoj državi više navijača ima Liverpul no onih koji prate našu ligu. Ako ti ljudi mogu da svojatavaju njih, što ne bi neko se radovao uspehu Borca? Niko tebe ne obavezuje na isto.VošaNS wrote: ↑Fri Mar 14, 2025 10:54 amJa ne svojatam Borac naravno drago mi je zbog njihovog uspeha i čestitam im na tome. Slažem se sa tobom mislim da ne moramo baš da ih svojatamo. Drago nam je zbog uspeha, čestitamo, ali to preveliko radovanje kao da zapravo igra Vojvodina je previše.slanobarac wrote: ↑Fri Mar 14, 2025 9:53 am Ako može neko od Slaninara da mi objasni ovo svojatanje Borca. To nam je neki rezervni tim, pa ako ne ide Voši onda pratimo Borac?
Io odio Belgrado
Ima ljudi koji su samo Borac, ima ljudi koji su i blizanci i Borac. Par ljudi što sam ja lično upoznao u fudbalu idu na Borac, u košarci na partizan.
- slanobarac
Ko o čemu Turija o blizancima.

Mani ih više. Nebitni su nam.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Nisam to pitao zbog nas, vec zbog Borca, jer pretpostavljam da je tamo stanje kao i u Novom Sadu.slanobarac wrote: ↑Fri Mar 14, 2025 6:06 pmKo o čemu Turija o blizancima.
Mani ih više. Nebitni su nam.
Jer, dokle god oni postoje na ovakav nacin, nijedan drugi klub ne moze normalno funkcionisati.
Ako je to tebi nebitno, izvinjavam ti se. Meni je to bitnije, nego Zbiljic u Vojvodini. Pretpostavljam da razumes zasto.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Zapravo Zbiljic u Vojvodini I blizanci to je jedno isto pitanje...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- gospodinFKV
In Memoriam - Andrija Delibasic