Strašno. Mlad čovek.
Njegovo veličanstvo - FUDBAL
- slanobarac
Re: Njegovo veličanstvo - FUDBAL
Da nije ovaj Marton Dardai reprezentativac Madjarske, unuk od Dardai-a sto je igrao za nas tamo neke 86-87? Zna li ko?
- Red Marquis
- Moderator
Jeste. Piše ovde ko mu je sin, a taj je otac ovom Martonu.
https://www.dnevnik.rs/lat/sport/fudbal ... 15-12-2017
Io odio Belgrado
Proverio sam na brzinu, izgleda da jeste. Martonov otac je takođe bio fudbaler. Ozbiljna fudbalska porodica.

Edit: @Red Marquis je bio brži

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Hvala. Nisam znao da je umro deda... sećam ga se dok je igrao za Vojvodinu... bio bas jak, stamen i imao opasan dugi pas.
Tuzne vesti. Puno karcinoma.
Gledao sam Paliku u nasem dresu. Dobar igrac i zapamcen u Vosi.
Vecna slava Paliki i Delibasicu.
Gledao sam Paliku u nasem dresu. Dobar igrac i zapamcen u Vosi.
Vecna slava Paliki i Delibasicu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Red Marquis
- Moderator
Toplo mi oko srca kad vidim smRad i najogavniju grupu gde i pripadaju.
Io odio Belgrado
- Deep Purple
Nisam za gašenje Fk Rad. Nemam nikakve afinitete prema njima niti bilo šta zajedničko sa stavovima njihovih organizovanih navijača ali zato što se “drugačiji” ljudi okružuju oko tog kluba ne znači da i sam klub treba biti ugašen.
Oni nisu ništa izazvali ne vidim u suštini razliku između njih i mnogih grupa po Srbiji, sve je to isto samo drugačije upakovano.
To je kao da se neko raduje gašenju Lazia ili par Nemačkih fudbalskih ekipa sa baš bogatom tradicijom. Znam neko će reći ne može Rad u istu rečenicu sa njima ali su isto pakovanje samo što u tim državama ima mnogo više ljudi sa takvim stavovima pa i ti klubovi imaju mnogo veću brojnost neko Fk Rad ali i Srbija je drugačija sredina pa takvi ne traže utočište na tribinama “takvih” klubova već je većina u određenim podgrupama dva kluba iz Beograda.
Da rezimiram nisam pobornik takvih stavova ali to treba rešavati drugačije a ne gašenjem kluba starog 67 godina iako 67 godina nije puno u fudbalskim okvirima opet je 67 godina nečega.
Oni nisu ništa izazvali ne vidim u suštini razliku između njih i mnogih grupa po Srbiji, sve je to isto samo drugačije upakovano.
To je kao da se neko raduje gašenju Lazia ili par Nemačkih fudbalskih ekipa sa baš bogatom tradicijom. Znam neko će reći ne može Rad u istu rečenicu sa njima ali su isto pakovanje samo što u tim državama ima mnogo više ljudi sa takvim stavovima pa i ti klubovi imaju mnogo veću brojnost neko Fk Rad ali i Srbija je drugačija sredina pa takvi ne traže utočište na tribinama “takvih” klubova već je većina u određenim podgrupama dva kluba iz Beograda.
Da rezimiram nisam pobornik takvih stavova ali to treba rešavati drugačije a ne gašenjem kluba starog 67 godina iako 67 godina nije puno u fudbalskim okvirima opet je 67 godina nečega.
- Mare_Liman
Царевић најбољи голман Португалске лиге за месец фебруар, на 3 утакмице без примљеног гола.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Deep Purple
@Minja
Rad će biti ugašen samo zato što su ustali protiv toga da im vodi klub isti ovaj što vodi i državu. Od tog trenutka kreće slobodan pad.
https://direktno.rs/sport/fudbal/350478 ... vezda.html
Rad će biti ugašen samo zato što su ustali protiv toga da im vodi klub isti ovaj što vodi i državu. Od tog trenutka kreće slobodan pad.
https://direktno.rs/sport/fudbal/350478 ... vezda.html
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... uce/508158
Vredi procitati i zamisliti o stanju kod nas.
Lazetic je bio je otvoren, verovatno i zbog tretmana partizana poslednjih godina?
Vredi procitati i zamisliti o stanju kod nas.
Lazetic je bio je otvoren, verovatno i zbog tretmana partizana poslednjih godina?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Grbavica.021*
https://crna-hronika.info/detalji-hulig ... avu/708791
Evo dok smo mi zauzeti bojkotovanjem drugi su se izgleda spremali za današnju utakmicu.
Evo dok smo mi zauzeti bojkotovanjem drugi su se izgleda spremali za današnju utakmicu.