Liga Evrope - sezona 2012/13

Locked
Passion

Re: Liga Evrope 2012/13: Vojvodina-Rapid (Beč), četvrtak 21h

Post by Passion »

Ја био око 19ч и било још 5-6 људи...Иначе то за кореографију, с обзиром да се први пут ради тако нешто, није лоше што се зна шта ће бити.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
gardista

Post by gardista »

Само без претераног респекта, за Рапид сутра сигурно неће играти чувени БЕЦИЋ, тетка Полин син! :)
nboya
Administrator

Post by nboya »

Moze i da igra. Ako Radnicki nije uspeo dobiti, nece ni nas :)
UPRAVA NAPOLJE!!!
budababa

Post by budababa »

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
borrissey

Post by borrissey »

Ultra slanina wrote:Ako neko planira da ide za Beč u sopstvenoj režiji, putarina u Mađarskoj i Austriji će ga izaći 15-ak evra (U Mađarskoj važi 4 dana, a u Austriji 10 dana). Ako saznam još koji info od kolege gasztarbajtera proslediću na forum(e). :cheers:
Mislim da nema više te vinjete od 4 dana u Mađi. Ja sam putovao skoro i morao sam da kupim za mesec dana, jer mi je ona od 10 bila kratka. Za 4 mislim da nije bilo, koliko se sećam ima neka koja važi 1 dan. Ja imam vinjetu što je sada ispalo dobro, jer je greota ne iskoristiti u ove svrhe! :)
Helm

Post by Helm »

http://www.zurnal.rs/2012/07/31/dudic-u ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto malo podstreka za firmu ali i sve ostale koji ce biti na stadionu. :cheers:
Tony Starks

Post by Tony Starks »

ГОСТОВАЊЕ У БЕЧУ !!!

Пријаве за ово гостовање почињу од сутра у Шопу. За пријаву је неопходно да у Шоп донесете важећи пасош. Цена гостовања је 20 евра. За све остале детаље око поласка и осталих ствари, бићете накнадно обавештени.
firma1989.com
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Bio sam danas (juce) oko 20h u centru,bilo je mase,od prvotimaca su bili Vuk i Trajkovic...A sto se gostovanja tice,upravo i ja procitah na Firminom forumu i malo je reci da sam se odusevio!Za 20e otici u Bec na utakmicu Vose...ne moze bolje!Nego da mi sutra odvalimo Becke decake,pa da onda odrzimo lekciju i njihovom horu u sred Beca!A Dudic moze samo da nam radi nesto u skladu sa njegovim prezimenom sa manjim korekcijama,if you know what I mean :devil:
Vidimo se na stadionu!FCV show no mercy!!!
Nikola

Post by Nikola »

Ostavite se vi sta drugi misle o nama. Da uradimo sve perfektno, opet bi zavist pucala iz njih kao za poslednje finale kupa. Gledajte kartu na vreme da nabavite i sve da obavestite da 30 minuta pre pocetka utakmice vec budete na svojim mestima. Kad vec dodjete na utakmicu dajte sve od sebe da podrzimo Vosu i prodjemo favorizovani Rapid.
ПУШТАМ КИШУ!
ogi
Administrator

Post by ogi »

Да ли је сигурно за пренос на РТВ? Нема наше утакмице у њиховој програмској шеми за четвртак...
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Camel

Post by Camel »

http://www.austriansoccerboard.at/index ... -novi-sad/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ozbiljna analiza nase ekipe od strane naseg protivnika(mada su ga usrali sa trenerom,generalije su izgleda sa wikipedie prepisali). Nadam se da je neko i u nasem strucnom stabu posvetio paznju prekidima pre svega,da ne bude kao protiv Litvanaca, lutanja od zivog zida do stative i markiranja,da Djuric ide na bok kod prekida,a da Moreira ostaje u sredini i slicno...

PS. Primetili su i da Adjuru u ofanzivi cesce salje lopte na desnu stranu nego na levu... To ne znam ni da li je neko od nas primetio... :roll:
Salvador

Post by Salvador »

Camel wrote:http://www.austriansoccerboard.at/index ... -novi-sad/

Ozbiljna analiza nase ekipe od strane naseg protivnika(mada su ga usrali sa trenerom,generalije su izgleda sa wikipedie prepisali). Nadam se da je neko i u nasem strucnom stabu posvetio paznju prekidima pre svega,da ne bude kao protiv Litvanaca, lutanja od zivog zida do stative i markiranja,da Djuric ide na bok kod prekida,a da Moreira ostaje u sredini i slicno...

PS. Primetili su i da Adjuru u ofanzivi cesce salje lopte na desnu stranu nego na levu... To ne znam ni da li je neko od nas primetio... :roll:
Zaista detaljna analiza :o
Nadam se da je neko od nasih pametnjakovica makar polovinu slicnog posla obavio za njihovu ekipu.
SlaNNinar

Post by SlaNNinar »

Bacio sam pogled na ovu analizu i zabezeknuo sam se :o Baš ništa ne prepuštaju slučaju... Evo izveštaja sa konferencije danas http://kapiten.rs/fudbal/zagorcic-novi- ... icu-video/" onclick="window.open(this.href);return false; Jokić verovatno umesto Trajkovića, izgleda Grin i Poletanović sredina...
Last edited by SlaNNinar on Wed Aug 01, 2012 1:26 pm, edited 1 time in total.
simicpk

Post by simicpk »

ogi wrote:Да ли је сигурно за пренос на РТВ? Нема наше утакмице у њиховој програмској шеми за четвртак...
Bice sigurno prenos, sad ne znam da li ce ici na rts ili rtvu.
EDIT: Da li moze neki prevod(ili sazetak) ovog teksta na nem?
ФКВ
budababa

Post by budababa »

Kapiten wrote:Tokom jučerašnjeg dana, počela je prodaja ulaznica za utakmicu Vojvodina – Rapid. Na dva prodajna mesta, za nepuna četiri časa, prodato je oko 2.500 karata, što garantuje da će tribine stadiona “Karađorđe“ u četvrtak uveče biti ispunjene do poslednjeg mesta.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Locked