4. kolo: Vojvodina-Smederevo 1:1

Locked

Oklop Smederevaca ce...

...biti pretopljen u nova tri boda
50
86%
...ustopovati zahuktalu Vosu
8
14%

Total votes: 58

Turija

Post by Turija »

limanfkv wrote:
Voja wrote:A jel termin "nase dete" znaci i kvalitet!? Ne razumem toliko to forsiranje "nase dece".Fudbal je odavno postao biznis,i nije bitno ko si,sta si i odakle si,cak izgleda vise nije bitno ni kako igras,ni za koga igras,bitno je samo da donosis profit (u Srbiji,nije bitno ni koliki,vec samo, da se profitira).Tako da savrseno razumem sve nase prvoligaske klubove!!!
Najbolji igraci koje smo imali , a ujedno i najskuplji igraci bili su iz nase skole fudbala.
Pritom, klub ne placa obestecenja za njih, tako da je i tu u prednosti.
Trece, ti igraci su pod ugovorima samo sa klubom.Nema fantomskih ugovora sa menadzerima (nema 50%-50% kao kod Djurica, kao kod Kizita).
Liman :hurray: potpisujem.
Čak i Siniša Mihajlović je (skoro) ,,naše dete" jer je došao sa 17-18 godina u Vošu i odmah igrao.Isto tako i Lane i Krasić.
Danas su najperspektivniji i najtraženiji na evropskom tržištu od Vošinih igrači, baš ,,njeni klinci".Čak i da ne spominjemo sve ono drugo, što je Liman naveo.Na kraju, okosnicu Vojvodine i treba da čine njena deca, jer onda je to Vojvodina za koju se navija srcem.
Inače, može se dovesti, kad bi bilo pustih para, 11 najboljih svetskih igrača u Novi Sad da igraju legionarski fudbal. Ali, da li je to onda Vojvodina-Novi Sad :?: Istina, tada bi se gladale superkvalitetnie utakmice, ali bi izgubili ,,dušu Grada" i emotivnu draž, zbog čega se navija za Vošu.A danas se baš za to borimo: da nju vratimo Klubu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Poklon penal,igra ocaj.Svaka ti cast Stepi,leprsava igra nema sta.Ne znam koja je utakmica bila gora,ova ili ona sa Metalcem.Pri 1:1,mi uvodimo Pekovica!?Ko li samo gura onog Maksimovica,da mi je znati?Kada ce igrati Misa i Smiljanic?Stepi jedno prica,a onda ulaze ovi poluamateri tipa Maksimovica.Ako osvojimo i bod iz ove dve naredne utakmice,bice premija.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Joj koje spustanje na zemlju u nikad gorem trenutku uz novi kiks malog partizana. Jebem im svima mater kretensku opet se nerviram. Nabacuju se lopte, ovi imaju dvojicu od 2 ipo metra u odbrani, a nama je jasno da gol glavom necemo dati u ovoj sezoni, osim kad neko napuca Mrdju u glavu kao protiv Metalca.
Taj Misha ako sad nije usao, nece uci nikad u zivotu, moze da se pakuje.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Milan

Post by Milan »

Mi smo definitivno uklet klub! Eh, kada bih samo mogao da se ne nerviram...

Jooooooooooj
POŠTO OBRAZ ???!!!
Marcello

Post by Marcello »

Ova ekipa još uvek nema nikakvu igru, a čini se da je neće ni imati...Nekako, bljesnu na momenat, pomisli čovek: "To je to!", kad...sledećih 15 minuta - užas.

Mislim da su danas momci hteli "na frku" da dobiju Smederevce. U nekim momentima su igrali, gotovo, panično! Kakvom su samo brzinom klinci dobacivali lopte koje izađu u (gol)aut...i to celu tekmu!

Jbg. očigledno je da su se igrači borili...Nije im samo Firma uputila aplauz na kraju, već i dosta ljudi sa istoka i zapada.

P.S. Zna li neko zašto Pleč nije otišao do severa na kraju, sa ostalima? Malo me iznenadio. Ako je mislio da će da igra svaki dan derbije, pred 15-20 hiljada ljudi, onda se nije dobro raspitao gde dolazi. Ako je time razočaran, što se mene tiče - može odmah da se pakuje. Takve ne želim da gledam u svetom dresu. Pa, nek je 100 puta Pleč!
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Grbavac

Post by Grbavac »

Uklet klub?

Danas smo bili srecan klub.
Poklonjen penal.
Inace ne bi dali gol do sutra.

Eto vam taktika protiv Vojvodine. Samo igrajte tvrdo i disciplinovano u odbrani i bod vam je zagarantovan.
Mi smo nesposobni da napravimo bilo kakvu smisljenu akciju.

Stepi odlazi :wink:
kuzma liman

Post by kuzma liman »

van der iV a.k.a Totti wrote:Poklon penal,igra ocaj.Svaka ti cast Stepi,leprsava igra nema sta.Ne znam koja je utakmica bila gora,ova ili ona sa Metalcem.Pri 1:1,mi uvodimo Pekovica!?Ko li samo gura onog Maksimovica,da mi je znati?Kada ce igrati Misa i Smiljanic?Stepi jedno prica,a onda ulaze ovi poluamateri tipa Maksimovica.Ako osvojimo i bod iz ove dve naredne utakmice,bice premija.
da taj pekovic nije usao mi bi danas izgubili !!! Odigrao je covek bez greske , bolje se pitati sta Stjepanovic radi u prvih 11 pa ono je kriminal nije nista uradio sem sto je imao jedan prodor kada je nanizao 3icu u prvom poluvremenu . Sa ovakvom igrom titulu mozemo da sanjamo ako budemo 3. da se sutamo u dupe ...
Turija

Post by Turija »

Lepo je, dve nedelje spavati, na lovorikama, da te niko ne dira.Zar ne gsn Stepi?
Dve nedelje odmora (izgleda bukvalnog), izvanredno vreme, izanredan teren, TV prenos, gost nije igrao bunker (što je večiti alibi za slabe utakmice u Novom Sadu); i šta je onda razlog da se ne može igrati fudbal, odnosno trčati na ovoj utakmici, već igrati fudbal kao je 45-a :oops: :?:
Izmene, opet kasne.I kada je upalilo sa Aleksićem, mi postali opasni i probojni, ubi ga trener sa Pekovićem a naročito Maksimovićem.Kad je ušao taj rekreativac, razvodni gsn trener igru, i odseče Aleksića.
Što reče Kokanidja:
Taj Misha ako sad nije usao, nece uci nikad u zivotu, moze da se pakuje.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ogi
Administrator

Post by ogi »

Ovo nam je bas danas trebalo. Da sve svi lepo spustimo na zemlju. Kakva titula, kakvi bakraci...sa ovakvom igrom, trece mesto ce biti premija!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
shecky

Post by shecky »

Alo sta placete odmah?!?!?!? ko babe ste... pa sta ako smo kiksnuli? A sta ako razbijemo grobare na jna? onda opet sampioni.. a?
Jeste nismo igrali ko zna kako ali nismo igrali ni lose...jednostavno ovako je ispalo, a i Smederevo se pokazalo kao veoma dobar tim, iskusan i uigran. Gegic je odlicno cuvao Mrdju mada bih ja pitao Stepija za koji moj je Mario igrao tako istureno?? Pa on je taj koji treba da daje lopte u 16 a ne da ih tamo prima.
Vulicevic je bio dosta slab a odbrana tj. Pletch i Lovric sa milion gresaka i vracanja lopti Kesicu...veoma neozbiljno!
Kod izmena mi nije jasno zasto je Mario izasao ,po meni je Dani trebao Stoiku da zameni.
Pekovic odlican , nije fer da se odbaci samo zato sto je dosao Gvozdenovic.
Sve u svemu nazalost ispalo je ovako :( solidna poseta oko 3.000 , dobra podrska sa svih tribina ,ali..
Ako pobedimo Patlidzan oprastam im ovaj kix.
Nisam ljut na igrace koliko sam ljut na samu cinjenicu da nismo pobedili.
Casual

Post by Casual »

shecky wrote:Alo sta placete odmah?!?!?!? ko babe ste... pa sta ako smo kiksnuli? A sta ako razbijemo grobare na jna? onda opet sampioni.. a?
Jeste nismo igrali ko zna kako ali nismo igrali ni lose...jednostavno ovako je ispalo, a i Smederevo se pokazalo kao veoma dobar tim, iskusan i uigran. Gegic je odlicno cuvao Mrdju mada bih ja pitao Stepija za koji moj je Mario igrao tako istureno?? Pa on je taj koji treba da daje lopte u 16 a ne da ih tamo prima.
Vulicevic je bio dosta slab a odbrana tj. Pletch i Lovric sa milion gresaka i vracanja lopti Kesicu...veoma neozbiljno!
Kod izmena mi nije jasno zasto je Mario izasao ,po meni je Dani trebao Stoiku da zameni.
Pekovic odlican , nije fer da se odbaci samo zato sto je dosao Gvozdenovic.
Sve u svemu nazalost ispalo je ovako :( solidna poseta oko 3.000 , dobra podrska sa svih tribina ,ali..
Ako pobedimo Patlidzan oprastam im ovaj kix.
Nisam ljut na igrace koliko sam ljut na samu cinjenicu da nismo pobedili.
totalno si u pravu!
sta sad ljudi, ne mozemo stalno pobedjivati, i dalje smo da deobi prvog mesta, treba ih i dalje bodriti kao i danas i docice sve na svoje!
Volem Vošu!
Klokotnicka_bitka

Post by Klokotnicka_bitka »

Posle ovakve utakmice su i mene prsti zasvrbeli pa hocu da dam i svoje vidjenje danasnjeg meča.
Redom: Kesic nedovoljno siguran na golu (za razliku od Brkica), mada je dobro intervenisao na samom pocetku utakmice kad su ovi imali odlicnu šansu.
Pleč - među 2-3 naša najbolja igrača danas. Kao da igra po nekom algoritmu, u svakoj situaciji zna šta sa loptom da radi i kako da reši situaciju pred golom. Nekako je lakše geldati utakmicu kad je on u odbrani.
Lovrić izuzetno loš. Mada...bojim se da to nije samo karakteristika ove utakmice. Momak je prošle sezone (na proleće) odigrao dosta solidno, ali - protiv Metalca, a pogotovo danas evidentno ja da mu nedostaje visina i skočnost za poziciju koju igra. Svaki vazdušni duel je izgubio danas. Što je još gore, katastrofa kako je proplivao kod gola koji smo primili (i to lopta po zemlji). Slično je vrlo slabo odreagovao u prvom poluvremenu, kad je pustio njihovog igrača da, posle ispucane lopte od njihovog golmana, omogući napadaču Smedereva da sa se loptom licem okrene prema golu i šutira sa 20 metara. Sve u svemu, uliva veliku nesigurnost u odbranu, što je naročito vidno ako se uporedi njegova igra i konstitucija sa štoperima Smedereva, koji su dosta bolji od njega, naročito Kovačević (šestica), koji bi za nas bio enormno pojačanje (s obzirom da nismo doveli onog Kamerunca, koji nam je očito bio loš jer je iz kamerunske lige, dok je Kizito došao iz Afrikeu Srem, a Ađuru u Javor, pa su opet među najboljima u našoj ligi). Uglavnom, veoma bitna stvar, smatram da bi za derbi utakmice u paru sa Plečom trebao da igra Peković. Videlo se čim je ušao koliko je sigurniji i jači od Lovrića.
Gvozdenović, Stojka i Đurovski maltene kao da nisu ni igrali danas (naročito Gvozdenović).
Vulićević odličan u prvom poluvremenu, u drugom, kao i čitava ekipa malo slabiji. Isto važi i za Stjepanovića koji me je igrom u prvom poluvremenu vrlo prijatno iznenadio svojim prodorima i brzinom.
Tadić - onako.
Mrđa - borben, dobar, ali očigledno ne može sam u napadu. Polomi se da dođe do lopte između dvojice njihovih, i onda opet nema kome da je doda.
Aleksić sa tri prodora po levoj strani pokazao ta nam je potrebno. Jeste da je ušao odmoran, pa je mogao da pretrčava njihove igrače, ali odmoran je ušao i Maksimović pa nije mogao nijednom da prođe. Ugušio uz to Aleksića, koji se pomerio njegovim ulaskom u sredinu (ali i Aleksić kao da nije imao dovoljno snage).
Zaboravih Tumbasevića - dečko je stvarno skroz nedorastao Ađuruu. Nije loš kad trbea da kvari akcije protivnika, ali sa loptom u nogama je bio očajan i protiv Metalca i danas.

Ala udavih ljude.
Sve u svemu, imam neki utisak da Stepi kao da se boji da napravi neku izmenu u prvom postavi (osim iznuđenu), pa se sve brinem da će Lovrić i protiv Partizana igrati. Takođe, čini mi se da sa ovakvom formacijom igramo bolje i lakše u gostima nego kući, gde se neviđeno namučismo ove dve utakmice. Na svom terenu, sa jednim napadačem protiv onakvih glavonja štopera (kao danas) i protiv bunkera gostiju, teško pravimo veći broj šansi. S druge strane, kada igramo u gostima, otvorenija igra domaćina nam omogućava da mnogo lakše iz kontri dođemo u dobru šansu, a Mrđa je tu dobar. Vidi se iz iz učinka - kući 2 gola, u gostima 6 komada. Eto!
Last edited by Klokotnicka_bitka on Mon Sep 14, 2009 8:08 am, edited 2 times in total.
NUR NOCH RABREN!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Као прво ја неби кривио наше играче, момци су се стварно борили и играли лавовски, него једноставно није им се дало. Суђење катастрофално, пре свега због сталног сецкања игре у финишу и оних сумњивих офсајда. Пенал је био, добро се видело да је Мрђа претрчао њиховог штопера који је мало жешће кикснуо и затим је био гурнут са леђа у гол шанси и пуном трку.

Кесић солидан.

Вулићевић, на висини задатка стварно је оставио срце на терену.

Штоперски тандем поприлично паничан данас, Плечу није био дан. Гвоздени, солидан.

Стјепановић, ја стварно не могу да верујем, па да ли је могуће да је толико халав, нон стоп му се колеге из тима отварају и бивају сами а он иде и иде у дриблиг са циљем да дрибла и ништа друго.

Тумбасевићем изузетно нервозан, уопште нисам задовољан и мислим да се много губио у простору, посебно код примљеног гола када је он морао да то прочита и спречи контра напад Смедереваца, а у нападу се понашао као Поп са дављењем, губљењем у противничкој половини и успоравањем акција, Ђуро опорави се што пре!

Стојка, испод очекивања, оно се није смело промашити.

Ђуровски одличан, стварно уме све са лоптом, дрибла, окреће, проиграва, мајстор.

Тадић, солидан, прави пеналџија.

Мрђа брз, опасан у нападу, одлична кретња.

Што се тиче измена Алекић ме изненадио нисам очекивао да је толико добар и моћан, па он мора у следећој од старта да буде у тандему са Мрђом у нападу и да се отвара онако по крилу, добро је што није отишао у Сити. Максимовић, сложио би се са већином рекреативац. Пековић, врхунски одиграо задње везног, жесток у дуелу, јако у скоку, давао је тачне лопте и задао домаћи задатак Тумбасевићу.

У следећем колу мора да се разбије уздрмани војни клуб и склони из конкуренције за врх.
Last edited by Zeljafcv on Sun Sep 13, 2009 8:10 pm, edited 1 time in total.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

He,he... kako se samo savijate u pravcu vetra... neverovatno!!!
Cekao se Dani spasilac.Nije uspelo!!!Sad se ceka Misa spasilac :wink:

Ajd da malo i ja pametujem i dam svoje (TV) vidjenje.
Prvo,za mene je veliki plus sto sam ostao kuci (a vagao sam danas),jer je gost komentatora ceo mec bio Dejan Govedarica - LEGENDA!!!!
Sto se meca tice,rekao bih veoma netipican za Srpski fudbal i nasu ligu.Smederevci dosli u NS po bodove i svaka im cast za taktiku i otvorenu igru,i sasvim zasluzeno nose bod kuci.Dobro je Deki primetio,trener Paunovic kod 1:1 izvodi napadaca,a uvodi... napadaca.Raritet u zemlji Srbiji!!!Sto se mene tice,gospodine Paunovicu,vi ste sledeci trener koga bih voleo videti na klupi Vojvodine.

Moram da se osvrnem na jos jednog njihovog igraca,kojeg sam pre koju godinu uveliko protezirao na ovom forumu i predlagao ga kao pojacanje.Ivan Guti Jovanovic!!!Da,da... bas taj sto je asistirao za gol Zecevicu.
Sta sad!?Protivnik nije igrao zatvoreno,sta pricati na konferenciji!?Da nije i spikerka ubrzala izgovor one "cetvorke",pa nam to mozda zasmetalo da ne pobedimo!? :lol:

Generalno,NIJE LOSE!!! Da nam je neko ponudio 10 bodova iz prva 4 kola i docek blizanaca bez poraza,znam da se niko ne bi bunio.Mozda bi samo bilo bolje da smo nereseno igrali u Kuli,a danas pobedili,ali nebitno.Dobro je i ovako.I kao sto sam vec ranije pisao,tek posle 10-ak kola ce se videti ko smo i sta smo,ali se neke stvari mogu vec naslutiti.Brkic vs Kesic (meni) svejedno je! Vulicevic,mislim da krece silaznom putanjom,da se decko odomacio malo i pod hitno mu treba zapretiti konkurencijom.Plec i Lovric!? Plec bar kod mene ima prodju,igra smireno kao svaki fudbaler Smedereva,vidi se iskustvo.Dok,cini mi se da Lovric ima velikih problema,vecih nego sto je Djuric imao,tako da bih dobro razmislio da uparim Pleca s nekim drugim.Govorim generalno,za sva 4 kola,ne samo za ovaj mec,na kome me inace Lovric kupio potezom kakav se retko vidja na fudbalskim mecevima - covek je na loptu na zemlji poleteo glavom,i to ne slucajno :lol: znaci,da ima herca,ali ima tu mnogo mesta za doradu.Gvozdenovic (Pekovic)!? KIZO,VRATI SE!!!! Adjuru - polozio!!!Stoika,Mario => moje vidjenje je da je Stoika dobrano promasena investicija.Vidim da ste ga svi zavoleli,videli neotkrivenog maga u njemu,medjutim mene apsolutno nijednim potezom nije ubedio da zasluzuje dres prvotimca Vojvodine.Vecito namrogodjen,slab u duelima,(ocito) slabog organizma... i jos jedna za mene neverovatna cinjenica,porazavajuca rekao bih za takvog maga.Covek u svakom mecu ima sut sa 15 metara sam,neometan ka golu protivnika,i svaku suta kao ragbista.Jel to majstor fudbala!?Sto se Maria tice - polozio.Ne znam samo zasto je zamenjen danas!?I sto Deki (Govedarica) rece,steta je sto Mario mora ici toliko unazad po svaku loptu,sto nema nekog zadnjeg veznog iza sebe,koji ce mu je izneti.Tadic,Stjepanovic!? Tu kao da gledam TV naopacke u odnosu na vas :lol: Moj stav,Stjepanovic - polozio.Tadic - u Ajax (sto da ne i novosadski).Mrdja - sta znam,sem brzine,malo sta ima.I sto je najgore,za tu visinu,covek "nema" glavu.Ja bih njega protiv BSKa recimo,na krilo,a Misu (eto vam Misa :lol: ) u srce 16m.Mozda je ovo suluda ideja,ali zato ja i nisam trener :lol: Ubedjen sam da bi Mrdja bio ubojitiji na krilu,sa svojim begovima nego sto je na mestu centarfora.

E bog te,pa ja nikad u zivotu nisam ovo radio.Iskomentarisao ceo tim!!!
Ali eto... zasluzili su momci!!!
Smederevcima jos jednom cestitam na lepoj igri,a herr Steppiju da porucim (ukoliko cita ova nasa mudrovanja): Nasa igra je procitana,proslavicemo i Stevanovica i Pizona (sve vrsne trenere) ukoliko odmah ne promenimo nesto.Vojvodina je tim,koji ove sezone nema "plan B",ne moze posegnuti za faktorom iznenadjenja... i to je ono sto me najvise plasi.
Last edited by Voja on Sun Sep 13, 2009 8:09 pm, edited 7 times in total.
Image
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Pa koji moj ... igra taj Gvozdenovic pa taj covek 2 godine nije fudbal igrao...Brdjane vrati se tamo odakle si dosao....ju al sam besan... :evil:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Locked