Kup Srbije - sezona 2011/12

Locked
vosa do groba

Re: 1/2 finale Kupa Srbije: Vojvodina-Borac (Č)

Post by vosa do groba »

Pozdrav,ovo je moj prvi post :)
Citam ovaj forum vec duze vreme ali tek sada sam odlucio da pisem na njemu.Vidim da ovde ima raznoraznih misljenja i ne znam zasto ovde sada nekima smeta mogucnost da mi budemo domacini.Pa nije to isto ko kada su blizanci domacini,oni govore da se igra na "neutralnom terenu" ali svi znamo da to nije tako,ali sada se je drugacije jer se jos od letos zna da ce se ove godine podnositi kandidatura za domacinstvo finala kupa,ali posto jedino nas i stadion crnih i crvenih blizanaca ispunjava uslove onda nema gde drugde da se igra.Jedino smo mi podneli kandidaturu i to je to.E sad,po meni bi vec na pocetku prvenstva trebalo da se odredi gde ce se finale igrati,isto podnosenjem kandidature,a ne kada se vec dodje do polufinala.Treba malo smiriti loptu,sacekati odluku saveza a ne da se mi ovde medjusobno svadjamo,imamo mi vaznijih problema od ovoga. :roll: :cheers:
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Za domacinstvo se aplicira, i posebno priprema. Neka ova utakmica bude samo pocetak odigravanja finalnih utakmica van Beograda. A, nemam nista protiv da igramo bilo gde.
DekiFirma

Post by DekiFirma »

Evo za one sto mrze moj Beograd: na 00:12 http://www.youtube.com/watch?v=Ka7gdEb8J5Y" onclick="window.open(this.href);return false;

Haha... xD
churguzijanac

Post by churguzijanac »

vosa do groba wrote:Pozdrav,ovo je moj prvi post :)
Citam ovaj forum vec duze vreme ali tek sada sam odlucio da pisem na njemu.Vidim da ovde ima raznoraznih misljenja i ne znam zasto ovde sada nekima smeta mogucnost da mi budemo domacini.Pa nije to isto ko kada su blizanci domacini,oni govore da se igra na "neutralnom terenu" ali svi znamo da to nije tako,ali sada se je drugacije jer se jos od letos zna da ce se ove godine podnositi kandidatura za domacinstvo finala kupa,ali posto jedino nas i stadion crnih i crvenih blizanaca ispunjava uslove onda nema gde drugde da se igra.Jedino smo mi podneli kandidaturu i to je to.E sad,po meni bi vec na pocetku prvenstva trebalo da se odredi gde ce se finale igrati,isto podnosenjem kandidature,a ne kada se vec dodje do polufinala.Treba malo smiriti loptu,sacekati odluku saveza a ne da se mi ovde medjusobno svadjamo,imamo mi vaznijih problema od ovoga. :roll: :cheers:
Sve stoji. Nego, kvaka je u tome što nas užasava i pomisao da u bližoj budućnosti možemo postati k'o oni. Mislim sve i da 'oćemo mi polazne osnove za to nemamo. Bogu fala.
Da se razumemo ja bih voleo da dobijemo domaćinstvo, o itekako! Zdrav sistem ne postoji. Da postoji, takmičenje bi bilo organizovano kako valja. I u takvoj situaciji nemamo mi šta da palamudimo. Ako smo već izboksovali domaćinstvo (a i to jos nije potvrđeno) onda brate uzimaj. I ovako nam se otimalo tol'ko puta.

Post by Brick Liman »

laki wrote:Da li smo se mi zalagali da se finale ne igra u Beogradu ili da jedan od finalista ne moze da bude domacin u finalnom susretu?! Znam da smo svi palamudili o tome kako treba da se finale igra u neutralnom gradu, a sad citam neke licemrne izjave vecine ljudi.
Hajde samo da mi kazete za sta smo se mi zalagali?! Kakva kandidatura, kakve budalastine! Znalo se od pocetka da cemo domacinsto dobiti ovaj put mi. Domacinstvo nam je dato jer se prosle godine digla nevidjena frka oko svega. FSS dao keru kosku da glodje i da se umiri. Eeeeeeeee, slaninari moji!!!!!! Gospodski klub, a? Pa mi toliko mrzimo blizance da svoje licemerje od te mrznje koja nas je zaslepela ne vidimo! :frown:

Nemoj sad neko da mi prica da hocu ali necu, i slicne stvari! Ja hocu ono sto sam oduvek i hteo: Ili 2 utakmice u finalu, ili da se finale igra u neutralmon gradu! Sta sad treba da budem srecan jer sad kad nije fer mi nismo ti koji su osteceni?! (Sad ce neko da mi kaze kako prema nama 97 godina u nazad nije bilo fer mnogo toga, pa bi to valjda trebao da bude argument u prilog tome zasto je ova glupost da jedan od finalista bude domacin opravdana ovaj put). Markiz je napisao jako dobar i sazet post o tome kako treba da izgleda kup takmicenje. Uz mozda koju korekciju s moje strane, ali, u sustini, to je to. Kakvo mlacenje prazne slame i ostale bondzule.......
Dakle, posle 3 finala na kojima smo sa BG klubovima igrali u Beogradu, za tebe je moralno upitno što bi se naše četvrto finale igralo u Novom Sadu? Znači ne radi se o nikakvoj nepravdi koju bi nekom naneli, nego o davanju mrvica sa stola nakon što su nam nebrojeno puta udarcem ciglom u mraku s leđa oteli veknu hleba iz ruke. I to je, dakle, moralno upitno?
To je taj stav velikog dela navijača Vojvodine koji me izluđuje od moje prve utakmice. To glumljenje Majke Tereze i većeg hrišćanina od Pape dok te stoka bije kako stigne. Okretanje drugog obraza i smerno ponašanje u skladu s najvišim moralnim standardima nikada nikome nije donelo željenu slobodu u praksi. Za slobodu, gospodo, moraš krvavo da se izboriš! Sa džukelama koje te sistematski kinje, zlostavljaju, otimaju od tebe, itd. možeš da se izboriš na jedan jedini način - da stisneš bolloxe, staneš u gard i kreneš da uzvraćaš udarce još jače nego što ih primaš!
Ko to ne shvata i dalje će biti zlostavljan!
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
laki

Post by laki »

Sto si mi uopste citirao post ako si naveo svoje argumente koji nemaju veze s mojim?! Kakvi boloksi kakav gard. ******
edit administracija- Izneo si svoje mišljenje, prepisku nastavi preko p.m. Molim te piši sa više uvažavanja prema ostalim članovima ovog foruma.
A matori, ti ocigledno nisi, ili neces da shvatis sustinu: NECU DA BUDEM KAO ONI! Ti ako hoces budi. Evo FSS ti je dala mogucnost, kao sto sam rekao, bacila vam kost. Glodjite, budite zadovoljni! Ja navijam za Vosu, meni ne treba ispravljanje krive drine i nepravdi od ranije tako sto cemo sad opet nepravedno, ali ovaj put na nasu vodenicu.
Jako smo licemreni opravdavajuci ono protiv cega smo se borili time sto je kao svaki put bilo nepravedno prema nama, pa bi sad bio red da i prema njima bude nepravedno. To ti je ali bukvalno isto kao da sledece sezone namestimo 15 utakmica i uzmemo titulu i kazemo: E neka! Oni su do sada 35X namestili, to sto smo mi sad namestili to ti je 35:1, skoro u rangu statisticke greske. JU STA JA OVDE SVE NECU PROCITATI! A kao gospoda smo! Kao elokventno se izrazavamo, pa zavaravamo sami sebe i ostale. SRAMOTA!
Image
Brick Liman

Post by Brick Liman »

laki wrote:Sto si mi uopste citirao post ako si naveo svoje argumente koji nemaju veze s mojim?! Kakvi boloksi kakav gard. To treba da se radi kada nam jajare dodju na zapadnu tribinu naostrene da se dovikuju sa bracom sa istoka. Tad stani u gard i pokazi bolokse.
A matori, ti ocigledno nisi, ili neces da shvatis sustinu: NECU DA BUDEM KAO ONI! Ti ako hoces budi. Evo FSS ti je dala mogucnost, kao sto sam rekao, bacila vam kost. Glodjite, budite zadovoljni! Ja navijam za Vosu, meni ne treba ispravljanje krive drine i nepravdi od ranije tako sto cemo sad opet nepravedno, ali ovaj put na nasu vodenicu.
Jako smo licemreni opravdavajuci ono protiv cega smo se borili time sto je kao svaki put bilo nepravedno prema nama, pa bi sad bio red da i prema njima bude nepravedno. To ti je ali bukvalno isto kao da sledece sezone namestimo 15 utakmica i uzmemo titulu i kazemo: E neka! Oni su do sada 35X namestili, to sto smo mi sad namestili to ti je 35:1, skoro u rangu statisticke greske. JU STA JA OVDE SVE NECU PROCITATI! A kao gospoda smo! Kao elokventno se izrazavamo, pa zavaravamo sami sebe i ostale. SRAMOTA!
Ja se nikada nisam busao u grudi gospodstvom, to nije deklarativna kategorija već stvar koja se dokazuje ponašanjem.
Da pojasnim: nikada neću podržavati udaranje i potkradanje boraca, radničkih, smedereva, spartaka, isl., ali ako me pitaš imam li išta protiv da na nepošten način porazimo vojni ili policijski klub moj odgovor će biti APSOLUTNO NEMAM! Ko ne shvata zašto ne vredi mu ni objašnjavati.
Što se tiče garda, moraš da shvatiš da se na apsolutno isti način na koji se stiče poštovanje drugih navijača na ulici, stiče i poštovanje u odnosima sa tim hohštaplerskim klubovima. Naravno, metode su drugačije, stav bi trebao biti potpuno isti.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
kej

Post by kej »

Borče, izbaci nas molim te, nismo mi za ovo..
Neutralan teren u zemlji Srbiji? Je l' treba ovde sad da se podsećamo jedne male specifičnosti naše zemlje? Nemojmo igrati žmurke.. Ajde neka mi neko nađe neutralan teren za utakmice Voša-crni blizanac i Voša-crveni blizanac i idem odmah sam da podnesem kandidaturu! Užice, Kruševac, Kragujevac, Smederevo? Jedina razlika između tih neutralnih terena i finala u Bg je ta da bi odnos navijača bio još gori na našu štetu. Otišlo bi nas pet puta manje u Užice nego u Bg, a njihove ziljave armije navijača u svakom kutku države spremno čekaju da se nakote kao žuti mravi kada njihova Svetinja stiže u obližnji grad.
A buseve bi nam usmeravali verovatno preko Bosne, Crne Gore i Prokletija!
Je l' to baš toliko licemerno želeti da jedanaest igrača tvog kluba jednom bar istrče na utakmicu finala, a da nisu u podređenom položaju, da se ne osećaju kao gosti(i to nepoželjni), već kao ravnopravni učesnik finala??
Ja znam da sam ja oduvek ''palamudio'' o finalu ovde! Da, baš ovde na ''Karađorđu'', jer mi se to jedino čini fer i neutralno protiv državne mezimčadi. Da igramo protiv nekog trećeg(a NIKAD nećemo finale igrati protiv nekog trećeg), ''Karađorđe'' ne bi dolazio u obzir.
Ovako, što se mene tiče, itekako dolazi, bez obzira šta misle Marije Tereze, a pogotovo Albert Muškarčina!
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
soderstorm

Post by soderstorm »

Da se nadovožem na post iznad.

Da li neko stvarno misli da i igranjem na Karađorđu oni u poređenom položaju. Jedina razlika je u tome da gro naših navijača da se ne naljute drugi su iz Novog Sada pa će nas biti više ali to je pitanje šta mislite da i oni dođoši neće doći u većem broju naročito u koliko se radi u borbi za trofej. Može se desiti lako da njih opet bude više nego nas jer kolko znam sezonske neće važiti samim tim ćemo svi morati da kupimo karte još kad uvek čekamo zadnji momenat dođemo do suštine da moramo biti realni da gde god igramo odnos navijača je u njihovu korist. Mi smo gospodski podneli kandidaturu njih ništa nije sprečvalo da se i oni kandijuju ali problem svega je da se čeka polufinale da bi se pravio konkurs kao što je neko rekao zašto mora da domaćin bude i učesnik završnice i gde to piše da se mora igrati pod reflektorima. Zašto mora da se igra u sredu što ne u Subotu ugladjmo se na Engleze.
nboya
Administrator

Post by nboya »

kej wrote:...a njihove ziljave armije navijača u svakom kutku države spremno čekaju da se nakote kao žuti mravi kada njihova Svetinja stiže u obližnji grad...
Ne mogu da izdrzim a da ne skrenem sa teme i da pitam,... A zasto Vosa nema svoje navijace u svakom vecem gradu u Srbiji?

Ogromnom broju ljudi je preko glave i Zvezde i Partizana, to se moglo videti posle finala kupa kada su pljustale cestitke sa svih strana (zanimljivo, mnogo vise sa juga nego iz Vojvodine). Sta je uradio klub da pridobije te ljude za sebe?
Najlakse je kukati, a sta smo mi uradili da ne bude ovakvo stanje?
UPRAVA NAPOLJE!!!
1892

Post by 1892 »

kej wrote:Borče, izbaci nas molim te, nismo mi za ovo..
Neutralan teren u zemlji Srbiji? Je l' treba ovde sad da se podsećamo jedne male specifičnosti naše zemlje? Nemojmo igrati žmurke.. Ajde neka mi neko nađe neutralan teren za utakmice Voša-crni blizanac i Voša-crveni blizanac i idem odmah sam da podnesem kandidaturu! Užice, Kruševac, Kragujevac, Smederevo? Jedina razlika između tih neutralnih terena i finala u Bg je ta da bi odnos navijača bio još gori na našu štetu. Otišlo bi nas pet puta manje u Užice nego u Bg, a njihove ziljave armije navijača u svakom kutku države spremno čekaju da se nakote kao žuti mravi kada njihova Svetinja stiže u obližnji grad.
A buseve bi nam usmeravali verovatno preko Bosne, Crne Gore i Prokletija!
Je l' to baš toliko licemerno želeti da jedanaest igrača tvog kluba jednom bar istrče na utakmicu finala, a da nisu u podređenom položaju, da se ne osećaju kao gosti(i to nepoželjni), već kao ravnopravni učesnik finala??
Ja znam da sam ja oduvek ''palamudio'' o finalu ovde! Da, baš ovde na ''Karađorđu'', jer mi se to jedino čini fer i neutralno protiv državne mezimčadi. Da igramo protiv nekog trećeg(a NIKAD nećemo finale igrati protiv nekog trećeg), ''Karađorđe'' ne bi dolazio u obzir.
Ovako, što se mene tiče, itekako dolazi, bez obzira šta misle Marije Tereze, a pogotovo Albert Muškarčina!
Svaka cast, ovo je sustina svega ! Jednostavno oni neutralan teren u Srbiji (ovakvoj kakva je) nemaju, cak ce se i na nasem Karadjordju, pogotovo ukoliko budemo u finalu sa crvenima, videti koji je odnos snaga kad nagrne i kurta i murta, bicemo srecni ako bude 50% - 50% .
Last edited by 1892 on Fri Dec 16, 2011 1:13 pm, edited 1 time in total.
Come on you Reds!
kej

Post by kej »

nboya wrote:A zasto Vosa nema svoje navijace u svakom vecem gradu u Srbiji?
A zašto da ih ima? Trebalo bi da navijaju za klub iz svog grada. Zar nije to jedna od naših glavnih parola? Što se tiče čestitki sa juga.. 10 posto od navijača manjih klubova, a 90 posto od ciganije. Kakva podrška cele Srbije..
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Stexman

Post by Stexman »

Svaki finalista je zasluzio da samim prolaskom u finale dobije 2 utakmice! Bolje plasirani iz proslog kupa je prvu domacin i nema dalje!
To je ono za cega treba da se zalazemo, umesto da se zavadjavamo izmedju sebe opet i uvek zbog smradova iz "prestonice".

To sto se gospodin ''muskarac'' uplasio da ovaj put mogu da izgube finale, to je njegov licni problem.
A to sto se doticna persona poziva na neke zemlje evrope i to moze da okaci macku o rep, jer je evropa pre neki dan zvanicno pokazala da mi nismo deo iste,
tako da mogu da nas poljube u :greenbutt:
DUB

Post by DUB »

Lepo ja rekoh da ovde treba lock...
Ako se nastavi sa ovom uzaludnom raspravom ne bi me zacudilo da pojedinci pocnu da guraju ideju bojkota finala u koje se jos nismo ni plasirali.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Turija wrote: Ne mogu da verujem šta se sve ovde napisalo o našoj kandidaturi - da li iz razloga traženja dlake u jajetu ili po sistemu: neću ni kako ja hoću :frown: ?
Jedini smo (na vreme) podneli kandidaturu za domaćinstvo, jakim i zdravim argumentima se izborili za pravedan stav i tretman (jednak za sve - prekinuli nedemokratski nametnut ,,princip" finala u Beogradu) i sada izigravamo dobre vile, srpskog Robin Huda, vitezove kralja Artura, u traganju za Gralom, il' ne znam šta?
Pa mogu, bar jednom u 60 i kusur godina, blizanci igrati Finale izvan Beograda.2012 će to biti Novi Sad, sledeće neki drugi grad itd, itd.Šta tu ima loše?Naprotiv.
Ово је нама наша борба дала! Правила су се промењена још летос, дали смо кандидатуру и пре извлачења полуфинала и шта сад? И остатак Србије ће на кашичицу добијати "равноправност" али тек када подигне главу. Зашто нико није приложио кандидатуру? Проблем је у њиховом дворишту а не у нашем! А Нађова је изјава за памћење. Био једном Куп Маршала, па су генерали делили пехаре па је финале морало да се игра у Београду(то је био разлог зашто смо реванш утакмицу финала 1951. године играли у Београду а не у Новом Саду). Погледајте како је текао жреб па тек онда причајте о штели- http://fss.rs/sr/news/newsArchive/story ... 9E%29.html,
а приче типа да ће нас неко пустити.....шта за то тек да кажем. Чека нас велика борба и надам се славље у мају!
Locked