Liga Evrope - sezona 2016/17

Locked
1892

Re: 3. kolo kv. za LE: Dinamo (Minsk)-FKV, 04.08. u 19:45h (

Post by 1892 »

http://www.mozzartsport.com/vesti/nagaz ... ona/142342

Mater mozzart sportu, eto koliko nas podržavaju i cene domaći mediji. U tekstu o raspaloj zvezdi nas su već izbacili iz takmičenja.
Come on you Reds!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

1892 wrote:Mater mozzart sportu, eto koliko nas podržavaju i cene domaći mediji. U tekstu o raspaloj zvezdi nas su već izbacili iz takmičenja.
Ne bi me cudilo da ni ne znaju da smo se uopste kvalifikovali za Evropu i mi i Cukaricki. Ko jos normalan prati te tako male klubove pored dva kosmicka velikana?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
torrente

Post by torrente »

ljudi citam i neverujem sta se sve pise,ajde malo da se orenemo nama samima i pocnemo da razmisljamo o sutrasnjoj utakmici,a ne ko sta kako pise,i da li je neko navijac ako nije iz Ns-a ili sta vec.
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Djisa

Post by Djisa »

Radoye wrote:
1892 wrote:Mater mozzart sportu, eto koliko nas podržavaju i cene domaći mediji. U tekstu o raspaloj zvezdi nas su već izbacili iz takmičenja.
Ne bi me cudilo da ni ne znaju da smo se uopste kvalifikovali za Evropu i mi i Cukaricki. Ko jos normalan prati te tako male klubove pored dva kosmicka velikana?

Ne preterujte, lepo su napisali ako svi favorite (citaj nosioci) prodju, pa na svakom sajtu koji prati kvalifikacije stoji tako I uglavnom I prodje makar 75% favorite, pa ne mogu sad analizirati svaki mec posebno. Ne budite nerealni.
Kup je nas!
ernesto

Post by ernesto »

Sta su nam mane a sta prednosti u revansu? Vase misljenje!
Ja mislim da nam je prednost sto igramo u Brestu a mana ako brani Kordic!
Banujte me molim vas :beg:
Karlsson

Post by Karlsson »

Prednost nam je što od početka sezone nije prošla nijedna utakmica, a da nismo dali gol. Što znači da će i Dinamo morati dati gol ukoliko želi da ostane u igri. :mrgreen:
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Prednost nam je to sto imamo ekipu koja moze da da gol,verovatno i dosta jacim ekipama. Mana nam je to sto moze da primi i od mnogo slabijih :D Takodje brine me to sto za sada osim prvih 11 nismo imali nekog ko je ulaskom doneo neko veliko poboljsanje. Pogotovo u napadu. Zlicic ok nas je, ali nije nista drasticno popravio u igri kada je ulazio (treba mu vremena i utakmica od 1. minuta, kao i Stamenicu). Takodje nemamo nijednog spic igraca koji je dao gol, a proslo je 6 utakmica od pocetka sezone za nas.
Nadamo se najboljem! Proci mozemo i prednost nam moze biti ako nas Dinamo dozivi kao makar blagog autsajdera u gostima. Hrabro momci!
Marko93

Post by Marko93 »

mane su nam golman ,nedostatak napadaca,nekreativnost,sto smo gosti sto oni imaju prednost,kriticna odbrana,nedostatak golgetera....a prednosti su nam a ovaj da ovaj mislim ...a jebiga sad
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Prednosti Maksimovic,Puskaric,Meleg i eventualno Trujic i Palocevic ukoliko imaju dan
Image
Marcello

Post by Marcello »

Marko93 wrote:mane su nam golman ,nedostatak napadaca,nekreativnost,sto smo gosti sto oni imaju prednost,kriticna odbrana,nedostatak golgetera....a prednosti su nam a ovaj da ovaj mislim ...a jebiga sad
Prednost nam je jedino, što su Belorusi loša ekipa i ništa više! Sastaće se dva loša i proći će manje loš. Eto.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Протомајстор

Post by Протомајстор »

Мана нам је што наш најгори играч тренутно наш најбољи играч - Палочевић! Он је ваистину носилац наше игре, а требало би бар још неколицина да се издигну изнад својих квалитета да бисмо прошли даље.

Предност нам је што нам је тренер Лалатовић - човек који има далеко више среће него памети, храбрости и господства.

Све у свему уздам се у нашу пословичну борбеност, али највише у срећу
Stexman

Post by Stexman »

Mana nam je sto kada svi misle i pisu po novinama da cemo ispasti, mi im dokažemo da su u pravu!

Prednost je sto nas mora jednom usrati da prodjemo u LE!
carlons

Post by carlons »

Voja wrote:Niko ne pise,svi gledaju Zvezdu
Kako ko. Ja sam gledao Ludogorec :devil:
SmallBlacksmithTown

Post by SmallBlacksmithTown »

Samo borbeno. Svako neka pruzi svoj maksimum, ne zbog nas navijaca, nego zbog sebe.
Svaka utakmica u medjunarodnim takmicenjima je jedna velika sansa za napredak, u svakom sportskom smislu, tako je treba tretirati.
Протомајстор

Post by Протомајстор »

Stexman wrote:Prednost je sto nas mora jednom usrati da prodjemo u LE!
Вероватноћа да нас усере такво нешто из великог броја покушаја је нешто већа од оне да освојимо домаће првенство. Подсећам да смо и Куп освојили тек из седмог финала - то је потрајало 63 године.

Опрости на овом песимизму, али не уздам се у вероватноћу већ у чисту срећу. Што је чист оптимизам :)
Locked