Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
budababa

Post by budababa »

aNS wrote:Очигледан пенал. :lol:
... sa primesama rasizma :D
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
:)

Post by :) »

budababa wrote:
aNS wrote:Очигледан пенал. :lol:
... sa primesama rasizma :D
haahaha :D
the Gari

Post by the Gari »

Udri po bledolikom! :twisted:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Sa Firma1989 foruma:

Јунајтед оф Манчестер

Image

''Клуб је основан у знак протеста отимања Манчестер Јунајтеда од Малкома Глејзера'' је изјава којом би се најчешће описао ФК Јунајтед. Нема сумње да клуб не би настао да није дошло до Америчке инвазије,то је била последња сламка спаса,али не и једини разлог за формирање ФК УМ.

Материјална крађа Манчестера,насилног одузетог од својих навијача је кап која је прелила чашу,која је пуњена стварима као што су: Мењање термина утакмица зарад телевизијских преноса,бездушна и позоршна атмосфера и обавезна седења на стадиону,уз гомилу нових навијача који би радије седели и немо посматрали шта се дешава уместо да утичу на игру,и ненормално високе цене карата како сезонских,тако и осталих,што је допринело најгорим условима по праву фудбалску публику.

25. Мај 2005. је дан када су навијачи рекли-ДОСТА ! Тиме што нису успели да зауставе Глејзера у својима намерама,и понове оно што су урадили Руперту Мурдоку (који је имао исте намере као и Глејзер) 1998.године,навијачи су приступили последњем што су могли,формирањем сопственог клуба,што је већ раније било предложено,и тако је ФК Јунајтед настао. Група појединаца одлучно је наставила своју борбу формиравши управни одбор и самим тим ФК УМ.

A football club without its fans is nothing!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zIX5X6sB ... r_embedded[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=epqG_OWS ... r_embedded[/youtube]
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
simicpk

Post by simicpk »

Da dodam jos nesto za FC United oni se nalaze u sedmoj engleskoj ligi,i veoma zanimljivo je igrati sa njima na manageru.
Milan

Post by Milan »

Ne znam da li pratite ovih dana dešavanja u Hrvatskoj... Naime, Hajduk danas slavi stogodišnjicu postojanja. Cela Dalmacija je ovih dana u transu i neverovatno na koje sve načine se iskazuje ljubav prema klubu. Svi još jednom dokazuju kako žive za Hajduka. I staro i mlado, i muško i žensko. U toku je utakmica sa Slavijom iz Praga. Simbolika, jer je i Hajdukova priča potekla iz Praga. Prva lopta je u Split stigla upravo iz Češke prestonice.

Nadam se da će klub na vreme krenuti da se priprema za proslavu našeg velikog jubileja, da će animirati naše sugrađane i celu pokrajinu, a ne da sve opet spadne na leđa navijača, koji izgleda jedini osećaju tu iskrenu ljubav. Mada, poznajući našu "Upravu", opet će se sve svesti na neku jadnu improvizaciju...

Evo kako je to izgledalo sinoć u ponoć...

Image

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PNXRiIkA ... re=related[/youtube]
POŠTO OBRAZ ???!!!
ssnigd

Post by ssnigd »

Dalmacija bukvalno zivi za Hajduk. A treba takodje reci da Hajduk ima dosta pristalica i u Novom Sadu, nevezano za nacionalnu pripadnost.

PS. Mislim da je na onoj slici Dubrovnik u pitanju.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Milan

Post by Milan »

Malo je previše navijački, ali mislim da je svima interesantno za pogledati...

Navodno je upaljeno 1700 baklji, a ispaljeno je preko 3000 signalnih raketa...

Image
POŠTO OBRAZ ???!!!
uporan

Post by uporan »

ssnigd wrote:PS. Mislim da je na onoj slici Dubrovnik u pitanju.
U pravu si, u pitanju jeste Dubrovnik.
Eh, kad bi tako, makar, Novi Sad živeo za Vojvodinu...
UH!
Del_Boske

Post by Del_Boske »

Јел зна неко зашто је та бакљада организована у Дубровнику а не у Сплиту?

А навијачи Хајдука у Новом Саду... не знам ко после свега може да навија за њих.
Milan

Post by Milan »

Del_Boske wrote:Јел зна неко зашто је та бакљада организована у Дубровнику а не у Сплиту?
Jer može im se... U Splitu je tek gorelo...
Del_Boske wrote:А навијачи Хајдука у Новом Саду... не знам ко после свега може да навија за њих.
Iz istog razloga zbog kog, bez obzira na sve, ja ne bih mogao da prestanem da navijam za Vojvodinu...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Bilo je uživanje gledati kako se u Splitu i Dalmaciji proslavlja ovaj Jubilej Hajduka...Ceo grad je okićen zastavama i panoima, fantastičan vatromet u ponoć i fešta koja je počela nakon toga, odlazak na jutarnju misu, prikazivanje dokumantaraca, utakmica sa Slavijom (njoj je prisustvovao veliki broj bivših igrača i politički vrh), brodovi koji u Kapetaniji trube u 19:11h (tada je ponovo bio vatromet), veliki koncert nakon toga...5000 pripadnika Torcide pozira i telima pravi Hajdukov grb...ZA VELIKI APLAUZ!

Kako je i Državna TV (HRT) to sve propratila...Sa sve večerašnjim dokumentarnim filmom posvećenom Hajduku - "Glava u balunu" (21:50h). Vesti su im počinjale: "Danas Hajduk slavi 100 godina postojanja". To mi nikada nećemo "dobiti". Mada, ako bude (za tri godine) i 20% ovoga što je danas bilo u Splitu...
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Grupi studenata predratne 1914. godine nije bio problem da organizuju i rode naš Klub, a nama će da bude teško da obeležimo 100 godina kako Fudbalski Klub Vojvodina zaslužuje? Neće valjda biti problem da za 100 godina FK Vojvodine na ovako organizovan način organizujemo "Piro Show". Samo treba osmisliti i rasporediti ljude uz Dunav, na Novosadskim mostovima, Tvrđavi, Zmaj Jovinoj, Bulevaru Oslobođenja, bilo gde se gde odluči... Ne slavi se dva puta 100 godina voljenog Kluba i obaveza će nam biti da damo sve od sebe da napravimo nešto nalik ovom. 1700 baklji, taman posla da nam nešto tako bude problem. Toliko nas samo ode na Finale Kupa u Beograd, a da ne kažem da nas je protiv Werdera ili na Proslavi titule 89te bilo 10 puta toliko. Svako neka uzme baklju u ruke i kresne je tačno u ponoć, na zadatom mestu. Kažete Klub će to improvizovati i usrati, u šta ne sumnjam, jer su oni majstori da sve što valja unište. Da li ćemo im mi to dozvoliti da tako nešto upropaste. Neka Klub nama samo obezbedi uslove da dekorišemo Grad, obezbedi Telefiziju da to isprati, ostalo ćemo sami napraviti, jer za to imamo kapaciteta. Znajući nas sve je moguće, ali imamo dovoljno, 3 godine da to lepo osmislimo i organizujemo. Tu pre svih mislim na ljude koji vode Firmu u koje imam povrenje da će to organizovati na najbolji način. Otom potom, da nedužimo sada o tome, dogovraćemo se tamo sredinom - krajem 2013. godine... :wink:

Omis 35 Km od Splita:
Image

Ovo su navijači Slavije koji su došli u Split na utakmicu i čestitaju im rođendan:
Image

Koreografija sa utakmice:
Image
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Del_Boske

Post by Del_Boske »

А ако не буде могла да дође Славија из Прага.... ;)

http://www.fkslavija.com/page.php?2
lazarr

Post by lazarr »

Bilo je lepo danas pratiti sva desavanja iz Splita. Ako se to ovde sme priznati, u njihovoj ligi navijam bas za Hajduk jer me ta borba Splita protiv Zagreba bas podseca na nas animozitet prema Beogradu.
Posto se nas jubilej priblizava, mogle bi se neke fore u njihovoj proslavi i usvojiti i pozajmiti, mada ne znam kako nabaviti toliki broj pirotehnike. Njima je bar lako jer kupuju na brodovima koji moraju imati odredjen broj baklji i raketa u standardnoj opremi.
Ono sa tvrdjavom u Dubrovniku mozemo i mi na Petrovaradinu i slicno. Treba vec polako razmisljati o tome.
Post Reply