Grupi studenata predratne 1914. godine nije bio problem da organizuju i rode naš Klub, a nama će da bude teško da obeležimo 100 godina kako Fudbalski Klub Vojvodina zaslužuje? Neće valjda biti problem da za 100 godina FK Vojvodine na ovako organizovan način organizujemo "Piro Show". Samo treba osmisliti i rasporediti ljude uz Dunav, na Novosadskim mostovima, Tvrđavi, Zmaj Jovinoj, Bulevaru Oslobođenja, bilo gde se gde odluči... Ne slavi se dva puta 100 godina voljenog Kluba i obaveza će nam biti da damo sve od sebe da napravimo nešto nalik ovom. 1700 baklji, taman posla da nam nešto tako bude problem. Toliko nas samo ode na Finale Kupa u Beograd, a da ne kažem da nas je protiv Werdera ili na Proslavi titule 89te bilo 10 puta toliko. Svako neka uzme baklju u ruke i kresne je tačno u ponoć, na zadatom mestu. Kažete Klub će to improvizovati i usrati, u šta ne sumnjam, jer su oni majstori da sve što valja unište. Da li ćemo im mi to dozvoliti da tako nešto upropaste. Neka Klub nama samo obezbedi uslove da dekorišemo Grad, obezbedi Telefiziju da to isprati, ostalo ćemo sami napraviti, jer za to imamo kapaciteta. Znajući nas sve je moguće, ali imamo dovoljno, 3 godine da to lepo osmislimo i organizujemo. Tu pre svih mislim na ljude koji vode Firmu u koje imam povrenje da će to organizovati na najbolji način. Otom potom, da nedužimo sada o tome, dogovraćemo se tamo sredinom - krajem 2013. godine...
Omis 35 Km od Splita:
Ovo su navijači Slavije koji su došli u Split na utakmicu i čestitaju im rođendan:
Koreografija sa utakmice: