novosadjanin wrote:Nemojte biti naivni, nemojte verovati beogradskim novinarima! Bata je rekao da Mrdja nece preci u partizan i tu je kraj price!
Bato jesi ti ?
Da nije spominjao na kraju sezone da ce biti cistac u upravi ?
Pa ne vidim da je neko otisao . I ne vidim razlog zasto bi mu verovali.
To je bar spominjao nama firmasima na sastanku , ako neko slucajno nije upucen.
Jos dve nedelje i necu se pojavljivati. Pocinje prvenstvo pa cu da diskutujem sa navijacima na severu , a forum cu ostaviti ljudima iz uprave i porodicama igraca da se druze. A do tada tu sam , da ti otvorim oci.
Трајковић и Ненадић чекају договор
Према речима шефа стручног штаба Војводине Зорана Милинковића, новајлије из Хајдука (Трајковић) и Металца (Ненадић) одлично су се уклопиле, али је њихов статус још нерегулисан.
- Још увек не знам хоће ли бити наши играчи. Чекамо исход преговора нашег руководства и представника њихових клубова – каже Милинковић
У ФК Војводина поново су принуђени да демантују бомбардовање београдских медија о “сигурном преласку” капитена црвено-белих и голгетера Јелен суперлиге, А репрезентативца Драгана Мрђе у Партизан.
Тим поводом нашу редакцију јуче је назвао генерални секретар ФК Војводина Радисав Рабреновић.
- Принуђени смо још једном да демантујемо написе о томе да ће Мрђа потписати за Партизан. Данас у Нови Сад стиже делегација једног западноевропског клуба и сва је прилика да ће председник Ратко Буторовић и представник тог клуба постићи споразум о преласку Драгана Мрђе. За сада име клуба не могу да кажем, али ћемо, уколико посао буде завршен, одмах обавестити јавност – истакао је Рабреновић.
Поновићемо да је председник ФК Војводина Буторовић и пре две седмице, када су такође поједини медији “бомбардовали” јавност о Мрђином преласку у Партизан, категорично рекао:
- Ниједан наш играч који је под уговор неће моћи да пређе ни у Партизан, ни у Црвену звезду. Мрђа не може у Партизан ни за 55 милиона евра – истакао је тада Буторовић.
- Ниједан наш играч који је под уговор неће моћи да пређе ни у Партизан, ни у Црвену звезду. Мрђа не може у Партизан ни за 55 милиона евра – истакао је тада Буторовић.
Moram priznati,da mi je jako drago da je Bata ostao dosledan svojoj izjavi da necemo pojacavati Bg blizance.A za ovu izjavu,kapa dole
Jeste da jos nije sigurno gde ce,ali ja sam gotovo 100% siguran da ne ide medju patlidzane...