Dosta rutinski odrađeno poluvreme, Tekstilac na početku u nekoliko situacija veoma neprijatan, čak se može reći za nijansu konkretniji u prvih 20 minuta. Kad je inicijalni zamajac prošao, potpuno smo preuzeli kontrolu. Smeta što smo dosta bezidejni u napadu, ali nadoknadili smo to golom iz prekida. Kvalitet Tekstilca se ogleda u 3 situacije, onaj kiks Braća, faul za slobodnjak i reakcija pred kontru Veličkovića.
Što se igrača tiče, Vukanović, Seri, Korać, Drobnjak, Njegoš pa i Đorđević na nivou, Veličković bez prevelikog uticaja na igru, Butean vodi rat na desnom krilu i ne deluje potpuno sjajno, a tome najviše kumuje najslabiji na terenu, Uroš Nikolić.
Dresovi još gori utisak ostavili nego na predstavljanju
Milan wrote: ↑Sun Jul 21, 2024 7:49 pm
Kad otvorim iznad postavljen link iskače mi Arena premium 3, ali ne i prenos utakmice. Je l' promenjen kanal ili možda neko može da podeli drugi link za nas morske...?
Šteta za grešku Drobnjaka odigrao je odličnu utakmicu i jako dobro deluje na terenu. Nema veze greške su sastavni deo fudbala, rutinska pobeda, Aleksa Vukanović sjajan danas, preorao teren i bio ključan čovek za pobedu.
Sigurna pobeda na početku, čak deluje i da su se momci štedeli. Šteta za primljen gol na kraju...
Žao mi je što nismo videli nekog od klinaca na terenu, ali mislim da je Bandović koristio danas sve igrače na koje računa protiv Ajaksa. Nadam se da ćemo ubuduće gledati klince kad rešimo pitanje pobednika.
Karlsson wrote: ↑Sun Jul 21, 2024 9:15 pm
Zašto Seri i Njegoš igraju svih 90 minuta?
Nepotreban rizik, ali ne bih sad ni ja preterivao ovde. Profesionalci su, uz Koraca verovatno i najspremniji, ako na startu sezone ne mozes 90 minuta da izguras, onda stvarno...
Cenim da ce igrati manje protiv Pazara.
Laganica. Steta za primljen gol, ali je i pored toga Drobnjak itekako veliki zalog za buducnost...makar jos koju utakmicu, dok ga ovi ne utope kao na stocnoj pijaci.
Dele jos uvek nije naviknut na ekipu i to se vidi, ali nivo setnje na terenu je za razgovor. Druze, usao si 25min pre kraja, preori teren!
Добро је да смо почели победом.
Очигледно да смо чували одређене играче за Ајакс,и верујем да ћемо на тој утакмици видети правих стартних 11 за нову сезону.Сви су одиграли коректно.Биће сигурно боље кад се тим више уигра.Издвојио бих Вукановића као играча утакмице.Дробњак и Величковић велики потенцијал.Мислим да имамо добар и конкурентан тим на свим позицијама.
Напред Вошо!