Njegovo veličanstvo - FUDBAL
Ideje za proslavu naše Stogodišnjice su odlične (sve od reda, a za Garija & Marquisa kapa dole za post).
Nemamo more, ali imamo Dunav i Tisu, nemamo mornaricu, ali imamo lađe i čamce.... imamo fantastičan pogled sa Tvrđave...imamo... mnogo, samo ne znamo da koristimo i da cenimo svoju dedovinu.Naš Stadion je bio uvek pun, dok su oni dolazili na Njega (setimo se, recimo, Seltika - puna i atletska staza).
Mi se danas bojimo praznih tribina na Prvoj Stogodišnjici.Nadam se da na Drugoj nećemo imati taj problem, jer će i drugovi, dotle, postati gospoda i nečiji dedovi.
Nemamo more, ali imamo Dunav i Tisu, nemamo mornaricu, ali imamo lađe i čamce.... imamo fantastičan pogled sa Tvrđave...imamo... mnogo, samo ne znamo da koristimo i da cenimo svoju dedovinu.Naš Stadion je bio uvek pun, dok su oni dolazili na Njega (setimo se, recimo, Seltika - puna i atletska staza).
Mi se danas bojimo praznih tribina na Prvoj Stogodišnjici.Nadam se da na Drugoj nećemo imati taj problem, jer će i drugovi, dotle, postati gospoda i nečiji dedovi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Dubrovnik je, 100% provereno...gardista wrote:Сви који мисле да је на снимку стари град у Дубровнику, варају се. Бакљама су опасане зидине Диоклецијановог старог града у којој се у доњем десном углу јасно види и црква Св.Дује, затим Рива у првом плану. Дакле, Сплит је дефинитивно у питању.

POŠTO OBRAZ ???!!!
Ајде, баш сам мислио да увредим неке Далматинце који живе у Новом Саду, на њих сам мислио. А не на ове:Zeljafcv wrote: Ako već praviš paralelu između navijača blizanaca i navijača Hajduka, da li si ikada čuo nekog stanovnika Novog Sada, navijača Hajduka, da pljuje po Vojvodini i Novom Sadu, ako već pišeš o mržnji? Ja lično poznajem dosta izbeglica sa šireg područja Zadra koji su za vreme Juge navijali za Hajduk, pa pola rodbine mi je izbeglo odatle i dan danas najstariji članovi vole Hajduk. Dok su ovi mlađi masovno počeli da navijaju za blizance, zbog svega što se izdešavalo. Ti si ovom svojom generalizacijom i tvrdnjom uvredio mnogo ljudi, svojih sugrađana. Čestitke navijačima Hajduka 100 godina postojanja!
http://www.index.hr/video/film.aspx?id=3898
Ко заједно с оваквима навија, у мојим очима нема нимало поштовања. Као и они који одају признање оваквима. Шта треба да помислим, да мисле исто што и они? Или ето, нису вређали Војводину и Нови Сад, па нема везе?
http://www.index.hr/video/film.aspx?id=3898njaks wrote: Pa naravno da ih ne razumemo...navijaci Hajduka navijaju za svoj klub i svoj grad...dok navijaca blizanaca ima u svakom selu u Srbiji..i gledano sa navijacke strane i meni se vise svidja Hajduk nego blizanci...a nemoj i sam da ispadas "nacista" sa takvim komentarima.
![]()
![]()
http://nogomet-huliganizam.bloger.hr/po ... 76636.aspx
Ово разумемо, а навијање за близанце не разумемо? Навијање за клуб с оваквим навијачима разумемо, а навијање за ЦЗ и П не разумемо? Онда смо далеко забраздили...
Нисам мислио лично на тебе.lazarr wrote:Del Boske se sada propisno osramotio.
Ako si na mene mislio, nisi me dobro shvatio.
Svaki navijac koji iole prati fudbal, ima po jedan klub u svakom stranom prvenstvu koji simpatise.
Ja licno podrzavam gradove i timove koji imaju neku vezu sa Novim Sadom i Vojvodinom. Trenutno samo Dotmund ima vecih uspeha (Dortmund je bratski grad Novog Sada) ali zato ne prestajem da navijam za Nant u Francuskoj, Modenu u Italiji i slicno.
Za Hajduk navijam u Hrvatskoj i tacka. Ako zbog toga treba nekom Del Bosketu da se pravdam - NECU.
Od nacionalizma i fasizma se ogradjujem. Vojvodina na prvom mestu, a gde se ona ne takmici, mogu da simpatisem koga ja hocu.
Pozdrav.
Само ми је неприхватљива било каква симпатија за оне који редовно певају "Србе на врбе" или "Јасеновац и Градишка стара".
Причамо о Торциди, а овакве ствари прећуткујемо? Мени су одвратни, а било каква похвала таквима за мене је срамотна. И ако сам једини овде који мисли да изузетно поштовање онима који скандирају Србе на врбе није у реду, можда сам луд, можда је проблем у мени.
- Red Marquis
- Moderator
Јел причамо о Торциди или не причамо? Или причамо само лепо о Торциди?Red Marquis wrote:Dobro Del Boske, jel moraš stalno o politici?
Ima toliko foruma kod nas na kojima imaš i mesta i prostora da kažeš sve šta misliš o hrvatima i ostalima koje ne voliš...fokusiraj se ovde na onaj deo koji možemo da naučimo za našu stogodišnjicu od njih...
Ја не причам о политици већ о Торциди.
Ako cemo precizno, pricamo o proslavi 100 Hajduka, a samim tim i navijacima koji su to obelezili. Pod navijacima smatram sve one koji navijaju za neki klub! Grozim se termina simpatizer! Dakle, i staro i mlado, i musko i zensko...
Imas puno pravo na svoje misljenje, ali smatram da je dovoljno da ga izneses jednom...
Imas puno pravo na svoje misljenje, ali smatram da je dovoljno da ga izneses jednom...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Не успевам да похватам све модераторе, ко си ти да одређујеш колико пута је довољно да нешто кажем? Ј**oте, чим се неко не слаже, трагедија.Milan wrote:Ako cemo precizno, pricamo o proslavi 100 Hajduka, a samim tim i navijacima koji su to obelezili. Pod navijacima smatram sve one koji navijaju za neki klub! Grozim se termina simpatizer! Dakle, i staro i mlado, i musko i zensko...
То се зове дискусија, размена ставова, по више постова... а не "ућуткајмо онога који се не слаже".
Ako ostavimo na stranu nacionalizam, Hajduk je najobicniji rezimski klub, doduse jedini koji nije produkt SFRJ sistema. zasto bi Zadrani morali da navijaju za Hajduk, a ne za svoj klub. Svoj grad - svoj klub, to bi trebalo da bude moto. Tamo je stanje isto kao i ovde, kada te pitaju za koga navijas, podpitanje je za Hajduk ili za Dinamo?
Slazem se da treba uciti od njih kako voleti svoj klub i proslaviti stogodisnjicu, ali to ne znaci da je Hajduk simbol bunta protiv necega. Kada nije.
Slazem se da treba uciti od njih kako voleti svoj klub i proslaviti stogodisnjicu, ali to ne znaci da je Hajduk simbol bunta protiv necega. Kada nije.
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
- novosadjanin
Evo linka...http://www.zvezdatv.rs/
Last edited by njaks on Sun Feb 20, 2011 3:35 pm, edited 1 time in total.