To sam i ja napisao samo ne toliko opsirno, takodje apija ni ovu ni prethodnu utakmicu koju je zamenjen ne dolazi da se pozdravi sa igracem koji ulazi vec ide direkt na klupu, a moglo se videti i da Runi ne bas prijatnim tonom pozuruje Mojsova da izadje kad se vrsila izmena. Nekom ce sve te stvari delovati kao sitnice ali sigurno je da one veoma uticu na samu i igru i rezultate tima. Pokusacu preko ljudi koji su u, i oko, prvog tima, a koje poznajem, da saznam malo vise o ovome i da vidim da li tu ima osnove nasoj prici, pa cu napisati.Friend wrote:Da napišem koju rečenicu o utakmici juče i nekim detaljima sa terena koje nije verovatno zabeležila kamera.To je atmosfera koja vlada među našim igračima i trenerom.Da se tu ne zna ko pije ko plaća pokazala je naša igra u proteklih 5 utakmica našeg kluba,od kojih sam uživo pratio četiri.Kraj prvog dela je doneo sliku i atmosferu našeg tima u celini kada je Supić verbalno napao Mitoševića a ovaj mu odgovorio istom merom,sve mi je to ličilo na manire igrača u područnim ligama našeg grada.Nastavilo se u drugom delu kada je naš popularni "Jašar" rešio da dokazuje svoj autoritet na zamisli najvećoj inostranoj zvezdi koja je igrala na ovim prostorima Apiji koji mu je pokazao šta misli o tome kada je izlazio sa terena,pa se prepirka nastavila i na klupi kada je pola tribine gledalo šta se događa kao i cela klupa Borca.Da li mi to dobijamo našeg Manćinija i Teveza?Nastavilo se konstanim provokacijama između Abua i Škuletića,jedan drugom neće da dodaju loptu,sve je to izgledalo kao na dečijem turniru u fudbalu kada se deca svađaju ko je bolji igrač.Sve ovo mi miriše da jedinstva i atmosfere u timu nema da su se napravili klanovi,a ko je za to kriv zna se,TRENER.Da se malo osvrnem na izmene i taktiku koju je postavio naš trener.
Fali Meda.Box wrote:...Trajkovic i Mojsov mi deluju sve nesigurnije i svaki put kad dobiju loptu bunare...
Treba se spremiti, ja mislim da je jedan od osnovnih problema a vrlo retko se spominje taj sto nas se slabo boje!PanonskiFantom wrote:Mislim da bi trebalo uskoro da se razmislja o nasoj, zapadnoj tribini za finale kupa. Meni ne pada napamet da pognute glave napustim stadion.Ako ovaj tim izgubi finale ima da izbacimo parolu koja ce da ubode u centar,i nas klub i tim koji ce da podigne pehar,da se ogradimo od tima koji nema pobednicki mentalitet!!Mi, vatreni i nasilni simpatizeri ga imamo i tako treba da se ponasamo!
Treba dobro da se spremimo, za oba scenarija...
Je l' trebamo i drogu daa pocnemo da dilujemo? Prica se da oni i to rade...playmaker wrote:Treba se spremiti, ja mislim da je jedan od osnovnih problema a vrlo retko se spominje taj sto nas se slabo boje.PanonskiFantom wrote:Mislim da bi trebalo uskoro da se razmislja o nasoj, zapadnoj tribini za finale kupa. Meni ne pada napamet da pognute glave napustim stadion.Ako ovaj tim izgubi finale ima da izbacimo parolu koja ce da ubode u centar,i nas klub i tim koji ce da podigne pehar,da se ogradimo od tima koji nema pobednicki mentalitet!!Mi, vatreni i nasilni simpatizeri ga imamo i tako treba da se ponasamo!
Koliko god to suludo zvucalo oni jednostavno ne slusaju publiku, voleo bih da vidim da se ovako nesto desava blizancima.
Da ne spominjem crvene koji su znali i na trening svojevremeno da upadnu i da objasne neke stvari.
Akcenat nije bio u opste na nasilju, al nema veze, ko je shvatio shvatio je.masterNS wrote:Je l' trebamo i drogu daa pocnemo da dilujemo? Prica se da oni i to rade...playmaker wrote:Treba se spremiti, ja mislim da je jedan od osnovnih problema a vrlo retko se spominje taj sto nas se slabo boje.PanonskiFantom wrote:Mislim da bi trebalo uskoro da se razmislja o nasoj, zapadnoj tribini za finale kupa. Meni ne pada napamet da pognute glave napustim stadion.Ako ovaj tim izgubi finale ima da izbacimo parolu koja ce da ubode u centar,i nas klub i tim koji ce da podigne pehar,da se ogradimo od tima koji nema pobednicki mentalitet!!Mi, vatreni i nasilni simpatizeri ga imamo i tako treba da se ponasamo!
Koliko god to suludo zvucalo oni jednostavno ne slusaju publiku, voleo bih da vidim da se ovako nesto desava blizancima.
Da ne spominjem crvene koji su znali i na trening svojevremeno da upadnu i da objasne neke stvari.
Stasno mi je kada procitam ovako nesto. Da li je ista ostalo od Vojvodine koju stvarali na preci? Pozivi na nasilje... Zar zelimo da budemo kao i oni, a toliko se ponosimo sto nismo kao oni? blizanci ne postizu uspehe zbog nasilnih navijaca vec zbog burazerskih klubova i slicnih stvari. A to nase nasilje nece promeniti. Ili i mi treba da samaramo Poletanovica kao sto su oni Markovica?
Ja nisam pricao o nasilju, poenta je skroz druga. A kad si se vec droge dotakao to nam je vec visegodisnja tradicija budi siguran.masterNS wrote: Je l' trebamo i drogu daa pocnemo da dilujemo? Prica se da oni i to rade...
Stasno mi je kada procitam ovako nesto. Da li je ista ostalo od Vojvodine koju stvarali na preci? Pozivi na nasilje... Zar zelimo da budemo kao i oni, a toliko se ponosimo sto nismo kao oni? blizanci ne postizu uspehe zbog nasilnih navijaca vec zbog burazerskih klubova i slicnih stvari. A to nase nasilje nece promeniti. Ili i mi treba da samaramo Poletanovica kao sto su oni Markovica?