А што се самог Стевановића тиче, њему све најбоље у даљој каријери и хвала му за сав зној у Воши. Један од ретких који увек даје свој максимум.
Trofejna te nasa sala ceka!
Na wikipediji u onom pravougaoniku desno za svakog igrača stoji statistika samo iz prvenstvenih mečeva, tako da tamo ništa ne treba da se ispravlja. Ukupan skor, na svim zvaničnim utakmicama, najbolje je proveravati na trasfermarkt-u, to je pouzdan sajt. Helm, mislim da si u pravu-odigrao je 100, a dao je ili 38 ili 39.Helm wrote:Nisam siguran da sam potrefio temu, ali nisam nasao nijednu koja vise odgovara.
Sad vezano za citavu ovu pricu oko Abubakara, pojedini mediji prenose ono sto pise na wikipediji, a to je pogresno. tamo pise da je odigrao 80 utakmica za nas i postigao 28 golova.
E sad, koliko sam ja ispratio, on je odigrao ili 99 ili 100 utakmica za nas? To nisam siguran, ali za broj golova jesam. Prelistao sam sva glasanja za gol utakmice/meseca od njegovog debija i izbrojao sam 39 golova. Moze biti da sam napravio neku sitnu gresku u brojanju, ali siguran sam da je dao 39 +/- 2.
Ne bi bilo lose da neko ko se razume u te stvari oko wikipedije promeni te podatke, valja "ozvaniciti" cinjenicu da je najbolji nas strelac u skorijoj istoriji.