3. kolo JSL: Vojvodina-crvena zvezda 0:1

Locked

Ko pobeđuje u subotu?

Voša
51
84%
Niko
8
13%
zvezda
2
3%

Total votes: 61

Boske87

Re: 3. kolo JSL: Vojvodina-crvena zvezda, subota 20:30h

Post by Boske87 »

Kao sto Turija rece jedna velika 0 :evil: . Poletanovic je jedna velika picketina (pardon my french) a Ivanic je na dobrom putu da ga nadmasi u kukavicluku. Odlaskom Radoje mi u timu nemamo nijednog kompletnog igraca igre zvane fudbal.

P.S. Dzimi magu trenerski hvala ti jos jednom na bravurama Makarica i na savrseno tajmiranoj dvostrukoj izmeni
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Stexman

Post by Stexman »

Sad su pustili ponovo situaciju pred kraj utakmice kada mijailovic rusi Babica u kaznenom prostoru. Penal ko kuca!!!
PENALCINA LUDA,jebote zivot pa nisu to prikazali dok se nije zavrsilo. Mijailovic zaradio ipon u dzudou!
fare

Post by fare »

E sada kad nam odu jos Babic i Mijat a ne bi me cudilo da ode i Enver do kraja. Maricu odlazi pusti Kosana da vodi svoju decu :evil: .
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ma milion takvih situacija je bilo i sa jedne i sa druge strane, sudija go**o ne treba nista vise reci, kakve smesne faule je sudio za njih da je imao isti kriterijum i kad su nasi igraci bili faulirani trebalo je jedno 3-4 crvena do kraja da podeli ciganima. Nisam video ovo sa Veselinovicem ali ono nad Babicem jeste bio penal, pa je bilo nekoliko faula nad Alivodicem koje nije svirao (dao Aliju zuti zbog prigovora), pa ono govedo mijailovic ne secam se sada koga je pokupio s ledja s dve noge (po pravilima direktan crveni - dobro da je sudija svirao faul za nas), pa start Pekarica na loptu u visini nasih 16 sto je svirao faul za njih... Odavno nisam gledao tendencioznije sudjenje, a verujem da drugacije ni ne moze jer ovo sto sam video od cigana to ni u JSL nema kvalitet za gornju polovinu tabele a ne da sampioni budu kad bi sve bilo posteno.

Naravno ovo ne opravdava nase kretenizme i gluposti kojih je bilo sasvim dovoljno da izgubimo i od goreg protivnika.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Па нек изађу већ једном са саопштењем,докле ће судије да праве мајмуне од свих нас против близанаца,да су они имали суђење као Војводина заседала би влада.Без обзира на суђење одиграли смо за једну велику нулу.
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Niko ne spominje tribine gde smo oduvani!
Kakva bre domaća tribina... :oops:
Na žalost vraćamo se u period 1999-2004 (od prilike) kada je ovaj grad bio svačiji, samo ne naš...
E, a da se razumemo - za to nije kriva ni uprava ni politika ni položaj zvezda u vasioni...
Za to smo krivi MI!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Veselinovic tako zasija na momente, kao u Lucanima, a danas mi se od njega povracalo...ALI POVRACALO :!:
Ken mahniti

Post by Ken mahniti »

Želim da mi neko stručan i kompetentan objasni sledeće;
1.Zašto nisam mogao da plastificiram danas sezonsku kad je rečeno da dođem?
2.Zašto nas 50-ak VOJVODINASA,od kojih je sigurno pola sa sezonskom nije moglo da uđe na zapad?
Stoko raspala...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ken mahniti wrote:2.Zašto nas 50-ak VOJVODINASA,od kojih je sigurno pola sa sezonskom nije moglo da uđe na zapad?
Stoko raspala...
Kad si dosao? Ne znam kad si dosao na stadion, i to je svakako ogroman previd, pogotovo ako su stampali vise karata nego slobodnih mesta kad se oduzmu ljudi sa sezonskim, ali mi svakako imamo jaaaako veliki problem s prihvatanjem te kulture ranijeg ulaska na stadion.

Drugarica mi je bila na zapadu, kaze da je usla u 8, i da je zapad vec tad bio prepun ciganije. Dokle god se ne naucimo da stanemo u red cim se kapije otvore, desavace se da udju prvo ti smecari sto su dosli iz pi**e mamine 3 sata ranije, i oni iz Vjeternika, sto su im futoski busevi subotom malo redji...
Forza Voša

Post by Forza Voša »

1. Izgubili smo svaki duel (fizicki) na ovoj utakmici.
2. Veselinovic
3. Makaric

Ovako ja vidim danasnji poraz.

Sto se tice stvari van terena:

1. Ja sa sezonskom za istok nemogu da udjem na zapad jer je "pun". Isto vazi i za ljude koji su kupili kartu.
2. Zanima me ko je i koliko karata podelio raznim porucnicima, komandirima, ... kad oni te karte dele nekim svojima koji dodju da sa zapada gledaju svoje ljubimce u dresovima boje :shit:.
3. Koliki je kapacitet zapada i koliko se karata stampalo za tu tribinu.
4. Gde je obavestenje za navijavce sa propusnicama za istok (gde ce biti smesteni).
„Hasta la Victoria Siempre!“
laki

Post by laki »

gospodinFKV wrote:
Ken mahniti wrote:2.Zašto nas 50-ak VOJVODINASA,od kojih je sigurno pola sa sezonskom nije moglo da uđe na zapad?
Stoko raspala...
Kad si dosao? Ne znam kad si dosao na stadion, i to je svakako ogroman previd, pogotovo ako su stampali vise karata nego slobodnih mesta kad se oduzmu ljudi sa sezonskim, ali mi svakako imamo jaaaako veliki problem s prihvatanjem te kulture ranijeg ulaska na stadion.

Drugarica mi je bila na zapadu, kaze da je usla u 8, i da je zapad vec tad bio prepun ciganije. Dokle god se ne naucimo da stanemo u red cim se kapije otvore, desavace se da udju prvo ti smecari sto su dosli iz pi**e mamine 3 sata ranije, i oni iz Vjeternika, sto su im futoski busevi subotom malo redji...
Amin!

Naravno da su retardi zbog organizacije, ali brate, da li cemo ikada doci 45 min ranije i zauzeti svoja mesta na tribini ili cemo zauvek biti u fazonu: Ma laganica, gari, imam jos pola sata do tekme, lagano cu sada da krenem na stadion... Mozda ti nisi bio u tom fazonu, mozda si iimao stvarno neke obaveze pa si jedva stigao, ali ja znam 10 njih koji su u fazonu koji sam pomanuo malopre. I posle se nervirali sto nisu usli. Jbg, organizacija je ocajna, ali dodjite na vreme, jbt!!
Image
Robi_D_Slanna

Post by Robi_D_Slanna »

Da je sudija bio go**o - bio je. Vrhunac bezobrazluka je bilo onih 3 minuta nadoknade (da me ne mrzi da nađem negde snimak utakmice, garant bih izmerio makar 5 minuta samo njihovog valjanja i prenemaganja). Ali to nije uzrok poraza...

Pukli smo zato što nam je falio Radoja. Mi smo počeli u grču, i u prvih 20 minuta su nas oni realno nadigrali i bilo je samo pitanje vremena kada će iz takve igre pasti gol. Tom grču je sigurno doprinelo i samo bitisanje Makarića na terenu. Dečka sam u nekoliko navrata gledao u omladincima, delovao je ok, ali ovo večeras je bilo katastrfa - bio je skroz izgubljen u vremenu i prostoru. Ko god da ga forsira to ne radi na ispravan način: on sigurno nije za prvu postavu. On može da ulazi pred kraj utakmice, kao što je ušao Luković (koji je prikazao solidan nivo zalaganja i agresivnosti, pri tome ne napravivši nijedan faul kao onaj balvan Popara). Ovo je očigledno prevelik pritisak za Makarića, treba on još malo da odraste...

Po prethodnim komentarima čovek bi mogao da zaključi da su nam najgori pojedinci na meču bili Vanja i Mare. Vanja nas je u drugom poluvremenu spasao apsolutne bruke, a Mare je odradio posao u vezi koliko je mogao: oduzimao je lopte, sekao pasove, nije previše grešio u dodavanju, jedino ne znam zašto on i dalje izvodi te prekide... Čak je i Laza postao neobično koristan, ali zato Enveru nije bio dan. Mislim da je Boba njega trebao da menja. I šta je ovaj Marić čekao do 85 minuta sa izmenama?

I voleo bi samo da se osvrnem na navijanje... Zašto sever nije češće prozivao zapad? Bila je baš dobra atmosfera, nekako je i pesma krenula sama od sebe, i umesto da se ide na to da svi pevamo zajedno i da grmimo, ganja se neka teorija prema kojoj samo na severu sme da se navija...
Jedem belog luka i slanine, trebalo ne trebalo, jer tako sam u mogućnosti...
Junior

Post by Junior »

Nepuštanje naših navijača sa sezonskom kartom (i uopšte svakog ko je imao ulaznicu za meč) je neverovatna sramota!!! Neko iz kluba bi morao da se oglasi povodom ove situacije, jer ovo je stvarno vrhunac bezobrazluka! Verovatno bih i ja izvisio da sam rešio da gledam Everton do kraja danas. Boli me baš k**** koliko ljudi ima već na tribini, ja sa sezonskom (i sa ovom običnom ulaznicom uostalom) imam pravo da uđem i dva sata ranije, a i u drugom poluvremenu ako hoću. Ljudi iz uprave neće da naglase da je zapad samo za domaće navijače, ali zato lagano štampaju više karata nego što ima mesta, pa onda naši ljudi izvise zbog toga što su ovi hteli da zarade par stotina/hiljada evra više. Povraća mi se od ovoga.

Što se utakmice tiče, svi katastrofa, ali Laza i Marić... nemam reči.
fare

Post by fare »

Epa lepo za gostujuce navijace 5 % karata i u kavez kao sto su napravili i Novo Pazarci a ne ova gamad dodje iz okolnih sela i k...e se na na nasem stadionu ko da su kuci,znaci u kavez sa zastavama,obelezjima a Istok je onda ponovo nas samo se plasim da tesko da bi ga napunili ,ako je istina da je bilo na stadionu celih 10000 ljudi velika ali velika vecina su navijala za Beogradska :shit:.Sever se polako puni ali ona cela severna tribina treba da bude puna pa onda da mozemo nesto da kazemo kao sto je bio sa Rapidom,Verderom,Austrijom,Atletikom....... :( .
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Koje gostujuce navijace 5% sta bulaznite? I danas su bili u vecini ili sta vec ali koga bre boli k***c? Bavite se vise njima ako mozete... Ko ih j**e vise i nas zajedno sa njima i namestanjem na zapadu i do juga i do mame moje...
Inace tekma strava i uzas, od nase igre koja je za cupanje kose, do celokupnog meca koji je kvaliteta trece albanske lige zapad. Makar da smo videli nesto... Golo go**o. Igrace sve necu komentarisati, ali Lazo sine daj smiri se vise.

p.s. Fare ti Pazarci imaju grad gde ceo grad navija za njihov klub, kod nas je situacija daleko od toga, sto pre shvatimo da nas ima ali smo lenji kao retardi,a oni nisu, pre ce nam biti bolje.
Last edited by Neizlecivi on Sun Aug 24, 2014 1:23 am, edited 1 time in total.
Locked