Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
zukenp

Re: Super Liga - sezona 2024/25

Post by zukenp »

Gledah dobar deo meča Železničar čuka ,zanimljiv meč sa dosta tempa .Ovo Pančevo nije uopšte naivna ekipa ,igraju dosta dobro ,promašili par odličnih šansi i na kraju kazna u poslednjem minutu .Šteta ..
Zanimljiv razvoj situacije oko playofa ,sve 4 ekipe mogu i gore i dole .Mislim da imamo najlakseg protivnika ,al biće pritiska dosta na igračima tako da ako Niš postigne prvi gol ,posle je sve moguće .Al ako nisu u stanju da dobiju Niš kući ,playout je pravo takmičenje za nas :) . Tsc ovaj razvoj situacije ide dosta u korist pre svega zbog toga što će Železničar biti u psihičkom down-u.
Sve je moguće ...
Al sto kaže Minja ,zar da ozbiljno razgovaramo o fudbalu dok se dešava sve što se dešava ..
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Saša Stamenković danas dobio 4. žuti i neće braniti protiv Vojvodine. Trajković već priča da ga je Neško namestio za Vojvodinu, namerno da ne brani i da sumnja da će da ih pusti :mrgreen:
1892

Post by 1892 »

ElMaestro13 wrote: Sun Mar 30, 2025 11:43 pm Saša Stamenković danas dobio 4. žuti i neće braniti protiv Vojvodine. Trajković već priča da ga je Neško namestio za Vojvodinu, namerno da ne brani i da sumnja da će da ih pusti :mrgreen:
Žao mi je jučerašnjeg rezultata Čuke. Provukli su se po ko zna koji put.
Što se poslednjeg kola.tiče, zar neko sumnja u rezultate, Mladost se već plasirala.
Pazar dobija
Čuka dobija
TSC dobija
Mi dobijamo (lako će se.Neško i Zbiki dogovoriti)
Come on you Reds!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Циљна равнина до плеј-офа: Војводина нема избора, а ТСЦ судбину у сопственим рукама

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ama/508705
Cane

Post by Cane »

Turija wrote: Sun Mar 30, 2025 1:21 pm
Rakovac wrote: Sun Mar 30, 2025 12:42 pm 1. Da je trebalo deset, dali bi nam deset komada. Dali pet i imali još deset šansi od toga pet kolosalnih. Pravili su šansu svaki put kad su hteli isto kao i u finalu kupa
2. Iznenađujuće puno naših navijača s obzirom na stepen bojkota
3. Plej autu, evo nas !
@Rakovac i ti izgubio optimizam.
Ostase jos @Cane i @Deep ( kao veciti optimista) :lala:
Ostali, odavno, napustise i Forum. Nazalost.

PS
Ja ne znam sta je ovo sinoc bilo? Prvenstvena utakmica ili ugovorena prijateljska?
Turija, ja sam optimista po prirodi, takav sam u životu generalno pa onda i u navijačkom pogledu. Zbog toga ponekad imam malo težu komunikaciju i nerazumevanje s ljudima koji imaju pesimistički pogled na sve oko sebe i višak negativne energije, recimo imam par takvih ljudi na poslu i s njima se gotovo nikada ne slažem ni oko čega i nekako mi je drago zbog toga :P

Što se tiče utakmice u subotu, naravno da je nisam bojkotovao i bio sam standardno na zapadu koji je na moje zadovoljstvo bio odlično ispunjen i što je još važnije s mnogo boljom energijom nego obično. Čini mi se da su i igrači bar delom to osetili i da i u tome treba tražiti razloge za evidentno veće zalaganje, borbenost i želju koju su pokazali na terenu i to je dodatni razlog za moje zadovoljstvo i optimizam :D Pored toga, poseban utisak je, kao što je već neko napisao, bio broj klinaca i njihov entuzijazam i navijanje tokom cele utakmice, bez obzira na kretanje rezultata kao i zadržavanje na ogradi po završetku utakmice.

Za samu igru i rezultat nemam šta posebno reći, došao sam na stadion primarno priželjkujući da vidim upravo tu borbenost i želju koju pomenuh, a rezultat sam iskreno i očekivao da bude sličan ovome jer da se ne lažemo ipak su oni barem dvostruko bolji od svih ostalih timova iz naše lige i nije bilo realno da ćemo se protiv njih rezultatski vaditi nakon svih onih nebrojenih i katastrofalnih promašaja koji su nas i doveli u ovu nezavidnu poziciju. Generalno, s obzirom da smo vodili celo prvo poluvreme, nismo pali i raspali se po običaju nakon preokreta, te smo im čak s igračem manje dali jedan gol i bili na ivici da damo još jedan, a onda smo igrali do kraja onoliko koliko smo uspevali uz neke povrede i gubitak snage. Zbog svega toga ja zaista ovaj put nemam šta posebno zameriti našim igračima, nego baš naprotiv. Takođe, nakon duže vremena videle su se napokon bar neke naznake igre u taktičkom pogledu a ne stihija koja nas je do sada odlikovala, a na žalost greške na sredini terena (i to pre svega Delea koji je paradoksalno s druge strane bio i naš najbolji igrač) su znatno kumovale konačnom rezultatu koji je ponavljam ipak odraz realnog kvaliteta obe ekipe.

Za ovo što pitaš da li je bila prijateljska utakmica ja samo mogu da ti prenesem svoj lični utisak da apsolutno nije i to se uklapa u ono o čemu sam već više puta pisao a to je da mi s njima nismo ni u kakvim prijateljskim odnosima već duže vreme i hvala Bogu da je tako. Možemo polemisati ako neko misli drugačije, a za ovu priliku samo bih istakao kako su oni praktično izveli najbolji sastav koji su imali na raspolaganju i ne vidim da su na bilo koji način taktizirali iako njima, za razliku od nas, bilo kakav da je bio rezultat ne bi značilo baš ništa osim neke bolesne simbolike. Mogući razlog zašto je to tako je mogao da primeti baš svako ko se na stadionu okrenuo i pogledao prema njihovom delu lože koji je bio potpuno prazan. Znači imali su neki razlog da demonstrativno izbojkotuju dolazak na naš stadion, za šta se ja i ne sećam da se u skorije vreme dešavalo za bilo koju ekipu koja nam je gostovala. Očigledno, reč je o nekoj poruci koja je verovatno sve samo nije prijateljska. Da upotrebim neku drugu analogiju, po ovome je utisak bio kao da se sastaju Rusija i Ukrajina, a ne dva afirmisana kluba iz iste lige koja ako ništa drugo vezuje veliki broj igrača koji su igrali na obe strane.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

ElMaestro13 wrote: Sun Mar 30, 2025 11:43 pm Saša Stamenković danas dobio 4. žuti i neće braniti protiv Vojvodine. Trajković već priča da ga je Neško namestio za Vojvodinu, namerno da ne brani i da sumnja da će da ih pusti :mrgreen:
Izneo sam dosta ovde već mišljenja kako će da izgleda kraj sezone. Deo o OFKi se nije ispunio, ali se zato deo o Lučanim itekako ispunjava. Šakom i kapom prodaju šta god je kome potrebno. Stoga, ne sumnjam u naš ulazak u plejof. Aj sad da vidimo da me i Lučani opovrgnu.

To ne menja činjenicu da smo pred poslednje kolo regularnog dela i formiranje tabele šesti, a u stvari osmi, pošto smo u krugu sa Pazarom i Čukom. I najlošiji smo u tom krugu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Najgore od svega - pobedom, uz par povoljnih rezultata, mi smo 4 boda od treceg mesta. :unnormal:
Ovo nije do ujednacene lige koliko je do vestackog odrzavanja neke neizvesnosti. Zna se gde ne sme biti neizvesnosti, pa cemo za sve pare da kreiramo borbu za Evropu do poslednjeg kola.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Bilo je fenomenalno davati podršku, ne znam samo kome se ta podrška daje. Valjda vi što ste davali znate i to je ok.

Spomnje se neko neprijateljstvo izmedju dva kluba. Jeste isto kao i neprijateljstvo izmedju dva klana unutar sekte. Evo prosto ne znam kome i kojim vrednostima bih se pre priklonio. U ovom momentu FKV je zvezda za siromašne, paralele su velike na svim nivoima sa razlikom da ovi, kako tako, igraju evropske utakmice, Voša ne.
Turija

Post by Turija »

@ Cane
Kako je napisao @ Savcic Luka, valjda znate kome ste davali podrsku juce.

Sto se tice optimizma i ja sam optimista kada je to realno moguce. Kada nije, moze se biti i optimista na kvadrat, uzaludno je trositi se tamo gde je izvesno da je nemoguca misija. Nekad se cudo i dogodi, ali i ono mora imati minimalnu verovatnocu.

Sto se tice izostanka gostiju u lozi, ovaj put, samo nisu bili licemerni. Neka budu takvi i svake naredne utakmice u NS.
:cheers:

PS
Da li znas, ili neko od forumasa, sta se desava sa Gocmancom?
Kakva je povreda ili ,,povreda" u pitanju, kad toliko otsustvuje?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Savcic Luka wrote: Mon Mar 31, 2025 7:08 pm Bilo je fenomenalno davati podršku, ne znam samo kome se ta podrška daje. Valjda vi što ste davali znate i to je ok.

Spomnje se neko neprijateljstvo izmedju dva kluba. Jeste isto kao i neprijateljstvo izmedju dva klana unutar sekte. Evo prosto ne znam kome i kojim vrednostima bih se pre priklonio. U ovom momentu FKV je zvezda za siromašne, paralele su velike na svim nivoima sa razlikom da ovi, kako tako, igraju evropske utakmice, Voša ne.
Потписујем.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Cane

Post by Cane »

Pošto su pretpostavljam ova pitanja o pružanju podrške upućena pre svega meni probaću kratko da odgovorim iz sopstvenog ugla, ne zamerajući nikome ko stvari vidi drugačije.

Kad god je na Karađorđu preko puta nas bilo ko od blizanačkog otpada ja nemam ni promil dileme da li treba da pružim punu podršku svom klubu. I to apsolutno važi za sva vremena i prilike, sisteme, režime, uprave, trenere, kapitene, golmane, sudije ... i šta god dalje nabrajao. Sve je to za mene tada krajnje sporedno u poređenju s onima s kojima se gledamo "preko nišana". Tačka!

Da dam i konkretan primer, ako ovo nije bilo dovoljno jasno. Za mene u poslednjih xy godina nije postojao gori upravitelj FKV od onog veterničkog dripca i prevaranta. Pa i onda, u to njegovo vreme, kad smo igrali i poveli protiv istih ovih 2:0 a završilo se s 2:3, ja sam bukvalno izderao grlo navijajući i urlajući i nisam ni tada imao nikakvu dilemu da li to treba da radim, ili se bavio razmišljanjima kome ja tako pružam podršku i slično. I isto bi tako postupio i sada i postupaću bez zadrške uvek kad se igra protiv crvenih ili crnih nepomenika.

U prenesenom smislu, za mene je to nešto slično kao kad počne rat. Tad prestaju sve mirnodopske dileme i rasprave jer onda ili se boriš za sebe i svoje i pucaš na neprijatelja bez obzira koliko je jači i brojniji, ili si nešto drugo ...

Toliko o tome. Živi bili :cheers:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Cane wrote: Mon Mar 31, 2025 9:41 pm U prenesenom smislu, za mene je to nešto slično kao kad počne rat. Tad prestaju sve mirnodopske dileme i rasprave jer onda ili se boriš za sebe i svoje i pucaš na neprijatelja bez obzira koliko je jači i brojniji, ili si nešto drugo ...
Samo što je ovo okupiran FKV.
Pre ovoga smo imali raznorazne muljatore, neke bliske više neke manje državnoj kliki, ali ne i to da nam režim i bukvalno drži klub. Situacija je nikad gora, jer sve što ne valja u državi, mi smo deo toga. I uprava i navijačka grupa. A prekoputa ti isti takav klub, isti takvi navijači, samo uspešniji i veći.

Kad smo već kod metafore rata, ja sebe vidim samo u prekoputa rovu nikako u istom sa bilo kim pomenutim.
Io odio Belgrado
Rakovac

Post by Rakovac »

Cane wrote: Mon Mar 31, 2025 9:41 pm Pošto su pretpostavljam ova pitanja o pružanju podrške upućena pre svega meni probaću kratko da odgovorim iz sopstvenog ugla, ne zamerajući nikome ko stvari vidi drugačije.

Kad god je na Karađorđu preko puta nas bilo ko od blizanačkog otpada ja nemam ni promil dileme da li treba da pružim punu podršku svom klubu. I to apsolutno važi za sva vremena i prilike, sisteme, režime, uprave, trenere, kapitene, golmane, sudije ... i šta god dalje nabrajao. Sve je to za mene tada krajnje sporedno u poređenju s onima s kojima se gledamo "preko nišana". Tačka!

Da dam i konkretan primer, ako ovo nije bilo dovoljno jasno. Za mene u poslednjih xy godina nije postojao gori upravitelj FKV od onog veterničkog dripca i prevaranta. Pa i onda, u to njegovo vreme, kad smo igrali i poveli protiv istih ovih 2:0 a završilo se s 2:3, ja sam bukvalno izderao grlo navijajući i urlajući i nisam ni tada imao nikakvu dilemu da li to treba da radim, ili se bavio razmišljanjima kome ja tako pružam podršku i slično. I isto bi tako postupio i sada i postupaću bez zadrške uvek kad se igra protiv crvenih ili crnih nepomenika.

U prenesenom smislu, za mene je to nešto slično kao kad počne rat. Tad prestaju sve mirnodopske dileme i rasprave jer onda ili se boriš za sebe i svoje i pucaš na neprijatelja bez obzira koliko je jači i brojniji, ili si nešto drugo ...

Potpisujem. Još da dodam već sam to pisao ovde postoje samo dve utakmice kojima po meni svaki navijač Vojvodine treba da je na stadionu bez obzira na uprave i tabele a to je kada se igra u NS sa partizanom ili zvezdom.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Neško iz Lučana: Uvek smo bili za 16 klubova
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ova/508711
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Cane wrote: Mon Mar 31, 2025 9:41 pm

Ovde traje permanentni rat, sa raznim neprijateljima, a u suštini je uvek isti i to unutrašnji i to "naš".
Pod istu zastavu sa njim - neka hvala, pa makar bio, kako kažeš nešto drugo
Posle svega u poslednje vreme je jasno da su isti prisvojili i zastavu FKV i mogu je slobodno staviti pored ciganske.
Na žalost klub nije samo istorija, već i sadašnjost.
Post Reply